M. Kovář 49. (p.)
M. Neubert 52.
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2018 19:00

18.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž vyhrála díky dobrému začátku druhé půle


Branky


49. M. Kovář (p.) , 52. M. Neubert
0

Dvě branky během sedmi minut rozhodly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měla více ze hry domácí Hanácká Slavia Kroměříž. Hrálo se více před uherskobrodským brankářem Nemravou, ten ale v největší šanci proti Krhutovi dobře zmenšil úhel a vychytal jej. Hosté měli jen jednu výraznější akci, ale ani ta se neujala. Před koncem první dějství se při hře malinko přitvrtdilo. Skóre se ale v první pětačtyřiceti minutovce neměnilo a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Do druhého poločasu vstoupili domácí fotbalisté ve velkém stylu a během sedmi minut celé utkání rozhodli. Po třech minutách hry byl po souboji jeden na jednoho a faulu ve váně Uherského Brodu nařízena docela přísná penalta pro Kroměříž. K penaltě se ve 49. minutě postavil Marián Kovář a mířil ze svého pohledu nahoru do levé části branky, ale Nemrava směr vystihl a výrazně si na míč jednou rukou sáhl. Dokázal jej však posunout jen blíže k břevnu, ne však až nad něj a Kovář tak se štěstím penaltu proměnil a svůj tým poslal do vedení. O tři minuty později přišel centr do vápna hostů nejprve z levé strany, ten ale proletěl celým vápnem a následně přiletěl centr na přední tyč z druhé, pravé strany a Martin Neubert poslal hlavou míč do sítě a Kroměříž do dvoubrankového trháku, který už domácí fotbalisté udrželi a s čistým kontem dokázali v dohráe zvítězit nad Uherským Brodem 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Ivo Světlík - trenér Kroměříže: Byl to těžký zápas proti těžkému soupeři, který hrál zezadu a měl nebezpečné brejky. Naše vítězství se nerodilo vůbec lehce a jsme tak hodně rádi, že jsme toto utkání zvládli vyhrát.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - D. Šmerda [-] , P. Hloch [-] , T. Matoušek [-] , T. Jeleček [-] - D. Krhut [-] (90. O. Berčík [-] ) , L. Motal [-] , M. Blanař [-] (73. E. Sedláček [-] ) , M. Cupák [-] - M. Neubert [-] (81. D. Stratil [-] ) , M. Kovář [-]

ČSK Uherský Brod
V. Nemrava [-] - M. David [-] , M. Pavelka [-] , L. Nevařil [-] , M. Vrága [-] - D. Sklenář [-] (64. J. Michalec [-] ) , L. Jaroněk [-] (64. J. Žůrek [-] ) , M. Mančík [-] (81. M. Pochylý [-] ) , B. Šálek [-] , R. David [-] - F. Hruboš [-]

ŽK: 33. T. Jeleček , 38. L. Motal - 49. V. Nemrava .
Počet diváků: 353. Rozhodčí: Denev Alex - NOVÁČEK Ivo, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.