2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2018 17:00

16.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice uhrála bod, ale padá


Branky


8

Dohnaná dvougólová ztráta nestačil Holici na udržení naděje na udržení se v MSFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V šesté minutě našel Jurča krásnou diagonálou Zábojníka, který hned centroval na Bojdu, který se ve stoprocentní šanci unáhlil a hlavičkoval nad břevno. V šestnácté minutě Adam Jasenský poslal Otrokovice do vedení, když poslal ze standardní situace náhernou střelu, která obstřelila zeď. Brankář Kubica na ni nestihl ani zareagovat. Ve 23. minutě zabránil Otrokovicím navýšit vedení Krejčí, který zaskakoval hned dvakrát na brankové čáře. Následnou střelu zpoza vápna si Kubica pohlídal. O minutu později dostal as od Seiberta Voleský, ale poté mířil těsně vedle Semankovi branky. A o další minutu později pálil Dabič zoza šestnáctky těsně vedle šibenice. Ve 36. minutě vystřelil Daniel Bojda z pětatřiceti metrů a trefil přesně k levé tyči. 2:0. Pět minut před změnou strn se dostal míč o Jurášově bojovnosti a náhodné kombinaci před bránu k Ondřeji Seibertovi, který překonal již ležícího Semanka a snížil. Ve 43. minutě střílel Dabič z přímáku přes zeď do šibenice. Jeho střela ale byla pomalá a Semanko ji chytil.

Vyrovnání

V 55. minutě si narazil Dabič s Krejčím a následně vypálil a trefil břevno Semankovi branky, od kterého se míč odrazil na čáru. V 76. minutě dokázali domácí vyrovnat. Milorad Dabič doběhl k yraženému míči a dorazil míč do odkryté branky. V 79. minutě trefil Dabič z malého vápna pouze připraveného Semanka. O minutu později trefil střídající Bořil pouze levou tyč. V 83. minutě zaváhali domácí a Byrtus měl velkou šanci rozhodnout po zajímavé kombinaci, ale Kubica jej vychytal.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Jiří Derco - trenér HFK Olomouc: Nechytili jsme tempo začátku zápasu. Nebyli jsme na to připraveni a soupeř byl lepší. Ve druhém poločase ale bylo už na hráčích vidět, že s tím chtějí něco udělat a utkání vyrovnat nebo otočit.




Sestavy


1. HFK Olomouc
D. Kubica [-] - P. Krumpolc [-] , J. Juráš [-] , L. Horka [-] , O. Seibert [-] (74. O. Bořil [-] ) , P. Voleský [-] (88. M. Šichor [-] ) , M. Banasik [-] , . Dabić [-] , M. Krejčí [-] , O. Buček [-] , M. Antl [-] (60. T. Spurný [-] )

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Zábojník [-] , T. Mlýnek [-] (60. Z. Behan [-] ) , R. Jurča [-] (84. M. Fiala [-] ) , M. Vašulka [-] (60. O. Byrtus [-] ) , M. Malý [-] , D. Bojda [-] , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , J. Kiška [-]

ŽK: 34. M. Antl , 43. P. Voleský , 52. M. Banasik , 67. P. Krumpolc , 70. L. Horka - 34. D. Pěnička , 56. D. Bojda .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Hlubinka Jakub - POPELÁK Luboš, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Hodně těžký zápas, ale půjdu střední cestou.

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů