1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 14:00

15.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín přerušil sérii výher Hulína


Branky


0

Po středečním suverénním vítězství nad Valašským Meziříčím čekal na náš Hulín další z nováčků soutěže. Ten ve svých řadách skrývá řadu dobrých hráčů a s valnou většinou z nich už jsme se setkali v jiných dresech. Nad všemi hráči soupeře však tentokrát čněl zkušený matador Tomáš Polách, který i ve svém fotbalově vysokém věku stále zvládl být skutečným lídrem svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu obstarali Spartakovci, kteří si vypracovali dobrou šanci už v 8. minutě. Po rohovém kopu domácích jsme přešli do brejku, který vedl Michal Šrom, přihrávkou hledal Vaška Ondřejku a ten našel Miroslava Turečka, který zakončil mimo branku. 

Ve 24. minutě to bylo pro Spartakovce mnohem veselejší. Michal Vyskočil rozvážně zahrát autové vhazování , k míči se dostal Miroslav Tureček a špičkou kopačky sice nepřesně, ale efektivně umístil míč mimo dosah domácího brankáře Petráše – Spartak se ujal vedení 0:1.

Další průvan v obraně domácím zařídil Michal Šrom v 31. minutě, jeho zakončení ale zlikvidoval brankář Petráš. Ovšem vzápětí hřmělo na druhé straně, kdy po brejku Hodonína a konečné střele nadvakrát uklidňoval míč Libor Chytil. 

Domácí přidali další šanci v 33. minutě, avšak Filip Žák z dobré pozice zakončil jen nad branku. V 38. minutě zase jedovatá střela Ondřeje Paděry zapadla vedle naší branky. 

Horko před naší bránou bylo i v 41. minutě po centru Tomáše Novotného, který musel vytahovat nad břevno Libor Chytil. Míč se následně vrátil na kopačky domácí, kteří jej vrátili před bránu, odkud z ideální pozice zakončoval Filip Žák. Naprosto parádním reflexivním zákrokem však Spartak zachránil Libor Chytil. 

Druhý poločas dlouho nic kloudného nepřinesl. V 58. minutě rozehrál standardní situaci právě Tomáš Polách, do volného prostoru si naběhl Filip Žák, ovšem toto jeho zakončení směřovalo mimo branku.

Ve chvílích, kdy domácí moc Spartak ke slovu nepouštěli, přišly dvě nadějné naše akce. Nejprve se v 62. minutě v pokutovém území proháčkoval k zakončení Václav Ondřejka, brankář Petráš ale jeho střelu reflexivně vyrazil nohou. O další tři minuty později poté znovu Ondřejka vyslal centr do pokutévo území, kde hlavičkoval Martin Vyskočil, jeho zakončení se ale nevlezlo mezi tři tyče domácí branky. 

Škoda přeškoda, protože vzápětí zahrával roh domácí Hodonín. Prodloužený míč putoval několikrát z kopačky na kopačku, až si k němu našel cestu Zdeněk Šturma a z malého vápna jej nekompromisně napálil pod břevno naší branky. Srovnáno na 1:1.

Taktéž Zdeněk Šturma v 72. minutě měl další dobrou šanci na vstřelení branky. Jeho štiplavou střelu však reflexivně vyrazil Libor Chytil a dorážku až nepochopitelně k překvapení všech poslal nabíhající Radek Sasín mimo branku!

I Spartak měl ale další šanci. V 75. minutě našel Ondřejka Broňka Otrubu, slabou střelu ze šestnáctky ale domácí brankář Petráš zlikvidoval. 

Aktivní domácí znovu ohrozili naši branku jedovatou střelou v 75. minutě, Deklevova jedovatá střela zapadla jen vedle branky. V 82. minutě pak po dlouhém centru hlavičkoval vedle branky Pavel Dovhanyuk. O mnoho úspěšněji si nevedl ani Žák v 90. minutě, který sice vyšel úspěšněji ze souboje s Radimem Michálkem, ale i s následnou střelou dnes brankově úspěšný nebyl.

Závěrečný hvizd sudího Ivana Vostrejže rozdělil po bodu oběma soupeřům. Po půlce sezóny tak Spartak získal 24 bodů. Šanci na další bodový přírůstek má Hulín letos ale ještě jednu – v pátek 17.11. od 13:30 v Líšni.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér Hulína: V dnešním zápase se projevil zápasový rytmus tohoto týdne, kdy se na nás projevila únava. Navíc před utkáním se nám zranil Michal Dvořáček a během zápasu Michal Vyskočil, musel jsem tedy dělat nějaké změny v sestavě a bylo vidět, že pro některé hráče posty nebyly ty pravé. Škoda ale, že v době tlaku Hodonína, kdy jsme měli dvě tutovky na potvrzení vedení, jsme ani jednu neproměnili. Možná, že kdybychom to proměnili, odpor Hodonína bychom zlomili a zápas bychom už dovedli do vítězství. To by ale pro Hodonín bylo kruté. Posledních deset minut první půle a většinu druhého poločasu byl Hodonín lepší na míči, aktivnější a důraznější. Takže i když jsme vedli, nakonec jsme rádi i za bod.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - T. Dekleva [-] , T. Novotný [-] (74. P. Dovhanyuk [-] ) , J. Hesek [-] - T. Komara [-] (58. P. Fojtík [-] ) , L. Michna [-] (66. Z. Šturma [-] ) , O. Paděra [-] , R. Sasín [-] , R. Holešinský [-] , T. Polách [-] - F. Žák [-]

SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - R. Michálek [-] , M. Malenovský [-] , M. Tureček [-] (87. M. Minář [-] ) , M. Vyskočil [-] (66. B. Otruba [-] ) , M. Vyskočil [-] (39. J. Kovář [-] ) , J. Zlámal [-] , L. Motal [-] , M. Šrom [-] , V. Ondřejka [-] , D. Kostka [-]

ŽK: 25. R. Holešinský - 56. J. Kovář .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.