1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 14:30

6.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice dál prohrává


Branky


0

HFK Olomouc nestačila doma na nováčka z Hodonína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly

V sedmnácté minutě našel z půlky vlastní půlky rozehrávající hráč Hodonína na pravé straně dlouhým pasem krajního záložníka, který poslal centr na hranici vána, kde měl dostatek prostoru si míč zpracovat Dovhanyuk, zasekl jednomu z bránících hráčů, který se následně snažil zabránit střele skluzem, ale míč přizvedl a Mucha tak byl v pádu bezmocný.

 

O čtyři minuty později v jednadvacáté minutě jeden z bránících hráčů Hodonína u rohového praporku nejprve získal míč, poté ale poslal hodně nepřesnou malou domů, vypadalo to spíše jako centr do útočného vápna a toho využil David Hornich, který si na míč naběhl a uklidil jej zblízka do sítě a vyrovnal.

 

Dvě minuty před změnou stran měl Hodonín k dispozici autové vhazování na hranici velkého vápna. Hostující hráč hodil dlouhý aut, který přípomínal centr z rohového kopu až do poloviny šestnáctky, kde si na něj naskočil Mareš a hlavičkou na zadní tyč překonal Muchu a stanovil tak poločasové skóre a jeho tým šel do kabin spokojenější. Vedl totiž 2:1.

Červená

V 59. minutě domácím ztížil snahu vyrovnat Přikryl, který po odpískání kopl do faulovaného ležícího hráče a viděl z rukou rozhodčího přímo červenou kartu a Holice tak dohrával o jednoho hráče méně. Ani jednomu týmu už se nepodařilo vstřelit branku.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Roman Sedláček - trenér HFK Olomouc: Nemám co hodnotit. Někteří hráči zůstali stát po zápase se Zbrojovkou a takhle se hrát 3.liga nedá. Je nepochopitelné, co udělal Přikryl. Musíme přidat. Našim nejlepším hráčem byl Hornich z béčka




Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - D. Hornich [-] , F. Přikryl [-] , M. Schmidt [-] (54. T. Blažkovský [-] ) , A. Karčmář [-] (46. J. Žůrek [-] ) , R. Plesník [-] , M. Banasik [-] , O. Seibert [-] , M. Krejčí [-] , L. Horka [-] , O. Buček [-] (81. T. Drmola [-] )

FK Hodonín
M. Petráš [-] - R. Holešinský [-] , T. Dekleva [-] (65. J. Hesek [-] ) , L. Čurgali [-] , T. Mareš [-] - Z. Šturma [-] , T. Komara [-] , R. Sasín [-] (79. P. Fojtík [-] ) , E. Vinkler [-] , T. Polách [-] - P. Dovhanyuk [-] (87. F. Žák [-] )

ŽK: 81. P. Dovhanyuk . ČK: 59. F. Přikryl .
Hráči zápasu: T. Mareš .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - KOSTELNÍK Tomáš, ŠKROBÁK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.