0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: HFK znovu bez bodu


Branky


0

Po vydařeném začátku sezóny včetně Mol cupu se fotbalisté Holice zasekli a potřetí prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný boj

Hned ve čtvrté minutě se dostal do šance domácí Horka, který se dostal k dorážce a Godula vystrčenou kopačkou vykopl míč z poloprázdné brány. První šance hostů přišla o deset minut později. Leibl se dostal k míči po dobré práci Baranka a střelou z voleje rotáhl Muchu, který vyrazil míč na roh. Ve 29. minutě padla první branka. Po standardní situaci si naskočil na míč na zadní tyči Neumann a jemnou tečí nedal Muchovi šanci. Minutu před koncem poslal před bránu dobrou přihrávku Banasik, stačilo do ní vložit nohu, ale ani jeden z domácích fotbalistů se tam nedostal.

Po čtyřech minutách hry se dostal ke sražené střele Bořila Žůrek skluzem, ale Godula byl na místě. O tři minuty vytahoval Godula nad břevno centr Seiberta. V 74. minutě udržel Lokša míč a následně jeho střelu tečoval těsně mimo Horka. V 82. minutě pálil z voleje Horka z penalty těsně nad. Pět minut před koncem vpadl do rozhozené obrany Strakoš a nedal střelou na vzdálenější tyč Muchovi šanci a bylo rozhodnuto. Holice tak od vyřazení Brna v poháru nezískala ve třech zápasech ani bod. A bude se muset zvednout hlavně v produktivitě vepředu, která ji trápí, protože se neprosadila v tomto zápase, ani minule v Rýmařově a předtím doma dala jednu branku Valašskému Meziříčí. Takže tři zápasy jeden gól, s tím se body sbírají těžce.



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - M. Banasik [-] , O. Seibert [-] , L. Horka [-] , O. Buček [-] , O. Bořil [-] (72. T. Spurný [-] ) , J. Žůrek [-] , R. Plesník [-] , M. Schmidt [-] (56. M. Weinlich [-] ) , A. Karčmář [-] , P. Chlopek [-] (32. T. Blažkovský [-] )

FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - P. Moskál [-] , D. Špavelko [-] , Z. Staněk [-] , L. Švancer [-] , R. Lokša [-] (88. M. Latocha [-] ) , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] , A. Leibl [-] (82. R. Holiš [-] ) , A. Hrdlička [-] (62. M. Strakoš [-] ) , V. Polášek [-]

ŽK: 28. O. Seibert , 29. P. Chlopek , 62. R. Plesník - 47. D. Špavelko , 80. A. Leibl .
Hráči zápasu: L. Godula .
Počet diváků: 191. Rozhodčí: Mayer Jan - SEDLÁČEK Tomáš, LENFELD Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.