1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice po vítězství nad Brnem selhala s Valmezem


Branky


0

Vyřadili v týdnu prvoligové Brno a teď doma fotbalisté Holice prohráli s nováčkem MSFL, když neudrželi vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance až na konci

Diváci dlouho čekali na první příležitost. Bylo to hodně ospalé utkání hlavně od domácích hráčů, kteří měli v nohách zápas s prvoligovým Brnem, který k překvapení všech zvádli a postoupili.  Až tři minuty před poločasovou přestávkou přišla první gólová šance. Po sklepnutí Krejčího pálil z voleje Chlopek, ale minul bránu. V poslední minutě prvního dějství vytáhl Mucha výtečný zákrok a vyškrábl střelu, jenž mířila ze standardky pod břevno.

Vedení, ale obrat

V 52.minutě se po třech minutách na hřišti uvedl kroucenou střelou těsně nad břevno střídající Banásik. O dvě minuty později se už tento hráč mohl radovat. Naběhl si při rohu na zadní tyč a poslal domácí do vedení. V 66. minutě Buček nacentroval na Krejčího, který hlavičkoval nad. V 76. minutě hlavičkoval Buček na zadní tyč, ale Rohel jeho pokus vyrzil. O minutu později už bylo vyrovnáno. Mucha špatně vyběhl a Gregáň uklidil míč do odkryté brány. V 86. minutě šel sám Šulák, Mucha ale odčinil špatné vyběhnutí u prvního gólu skvělým zákrokem. V 87. minutě střílel z otočky Jurča, ale hradbou těl míč neprošel. O další dvě minuty později měli hosté další tutovku. Rapavý netrefil poloprázdnou bránu. V první nastavené minutě přišlo rozhodnutí Václavek dostal míč hlavou pod Muchu a rozhodl o výhře Valašského Meziříčí.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Roman Sedláček - trenér HFK Olomouc: Hosté byli čilejší, my jsme byli zatavení ještě ze zápasu s Brnem. Myslel jsem, že kluci jsou zregenerovaní tak jsem do sestavy moc nešahal. Banásik potom oživil hru a dal gól, ale my jsme nezvládli posledních 20 minut. Udělali jsme tolik chyb, kolik jich nebylo ani za celou přípravu. Máme mladé nezkušené mužstvo, a teprve s ním začínáme, ale myslím, že jak začne teď ten normální koloběh, že to zase bude dobré.




Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - A. Řehák [-] , O. Bořil [-] (49. M. Banasik [-] ) , J. Žůrek [-] , R. Plesník [-] , A. Karčmář [-] , P. Chlopek [-] (66. M. Schmidt [-] ) , F. Přikryl [-] , M. Krejčí [-] , L. Horka [-] , O. Buček [-] (79. O. Seibert [-] )

TJ Valašské Meziříčí
P. Rohel [-] - M. Václavek [-] , F. Drozd [-] , M. Malý [-] , T. Bělíček [-] , Z. Behan [-] , J. Šulák [-] - O. Byrtus [-] - R. Jurča [-] (90. V. Žilinský [-] ) , M. Výmola [-] (69. D. Rapavý [-] ) , M. Gregáň [-] (90. Š. Vrána [-] )

ŽK: 58. P. Chlopek , 80. A. Řehák , 83. R. Plesník .
Hráči zápasu: M. Václavek .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Nováček Ivo - PETR Zdeněk, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.