2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2017 10:15

1.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítěz loňského ročníku na úvod prohrál


Branky


0

Uničov – Fotbalisté Uničova po prohře v prvním kole poháru v Kozlovicích (0:3) inkasovali tři branky i v prvním kole MSFL. Doma se sice dostali do vedení, které ale neudrželi a soupeř třemi brankami utkání otočil a vítěz loňského ročníku dokázal jen pár minut před koncem snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:1 po půli

Utkání začalo pozvolna, ve čtrnácté minutě se sice domácí radovali z gólu, ale praporek nad hlavou asistenta jim radost zkazil. Ve 30.minutě se po standardce Juřátka dostal k hlavičce Vejvoda, kterou Kofroň vyrazil, ale Koutek míč dorazil a Uničov vedl. Vedení vydrželo pouhých sedm minut, když dostal krásnou kolmici za obranu Silný a chladnokrevně prostřelil Uvízla.  Ve 40. minutě trefil Kovář z přímého kopu ze sedmnácti metrů pouze zeď.

Nedáš, dostaneš

První minuta nabídla obrovskou šanci domácích. Koutek nahrál před bránu Nucovi, který v dobré pozici netrefil míč. Ve 48. minutě Krč lobem vyslal Ambrozka, kterého vychytal Kofroň a následně Komenda dorážel ve skluzu nad. Po šesti odehraných minutách ve druhé půli si poradil Kovář se dvěma hráči a střelou zpoza vápna otočil skóre. V 58. minutě nádhernou střelou do růžku brány navýšil náskok Hanácké Slavie druhou brankou v zápase Silný. Hned na to postihla Kroměříž nepříjemnost, když musel pro zranění střídat brankář Kofroň. V 76. minutě Juřátek centroval a Komenda hlavičkoval, byl z toho roh. V 78. minutě po kombinaci Jeřábek, Ambrozek přišel přízemní centr do vápna, ale míč netrefil ani Komenda, ani Vychodil. Uničov tak do nového ročníku nevstoupil nejlépe.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Zbyněk Zbořil - trenér SK Uničov: Mrzí mě, že když jsme se dostali do vedení, tak jsme vypadli malinko ze hry a dostali gól do šatny na 1:1. Podle mě to rozhodl začátek druhé půle, kdy jsme měli dvě šance, ale pak z prvního nedůrazu jsme inkasovali. Rozhodla i produktivita, šancí jsme si vytvořili dost. Soupeř byl v tomhle ohledu lepší. Víme, že máme těžký los a budeme se s tím muset poprat.




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , P. Rajnoha [-] (65. P. Jeřábek [-] ) , F. Markovič [-] , R. Juřátek [-] - A. Krč [-] , L. Koutek [-] , P. Kasal [-] (72. L. Vychodil [-] ) , J. Ambrozek [-] , T. Nuc [-] (65. J. Můčka [-] ) - T. Komenda [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] (59. V. Trochta [-] ) - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , P. Hloch [-] - T. Okleštěk [-] (84. R. Budín [-] ) , M. Blanař [-] , D. Krhut [-] , M. Cupák [-] - M. Kovář [-] (75. D. Šmerda [-] ) , J. Silný [-] , M. Neubert [-]

ŽK: 43. A. Krč , 68. J. Můčka - 80. D. Krhut , 90. T. Matoušek , 90. R. Budín .
Hráči zápasu: J. Silný .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: Hájek Robert - SOUKAL Bedřich, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.