Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 10:30

1.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: MSFL začala přestřelkou


Branky


0

HFK Olomouc po dvou úspěšných zápasech v Mol Cupu vstoupila úspěšně i do MSFL. Z Otrokovic veze tři body za vysokou výhru 5:2. Otrokovice pak po debaklu v Mol Cupu odstartovali stejně nepovedeně i MSFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivá závěrečná čtvrthodinka

V prvním zápase Moravskoslezské fotbalové ligy šel hned ve 14. minutě šel Chlopek sám na Repáně, ale minul. Ve 31. minutě jeden z domácích netrefil prázdnou bránu. Ve 34. minutě dlouhý balón za obranu napálil Žůrek z voleje na bližší tyč a Holice vedla 1:0. Ve 37. minutě dostal Martin Krejčí míč do vápna a z první jej poslal do sítě. Ve 40. minutě se po centru zleva prosadil hlavičkou zblízka Plesník a bylo brzo rozhodnuto o vítězi. 

Pohlídání náskoku

Čtyři minuty po začátku druhé půle se přetažený míč dostal až na zadní tyč, kde byl osamocený Chlopek a hlavou dopravil míč do sítě. V 53. minutě korigovali domácí na 1:4. Po standardní situaci se míč odrazil ke Starému a ten tváří v tvář Muchovi uspěl. V 59. minutě Žůrek ranou z pravé strany provětral rukavice Repáně, který míč nedokázal dostat pryč a ten zapadl mezi tři tyče. V 67. minutě byl vyloučen za druhou žlutou kartu hostující Seibert. Po rohu si naskočil na míč v 74. minutě Juráň a využil tak přesilovku a alespoň kosmeticky upravil konečný výsledek na 2:5. První zápas nové sezony tak skončil velkou přestřelkou, kterou jasně opanovali hráči hostujícího HFK Olomouc. V dalším kole Holice přivítá nováčka z Valašského Meziříčí a Otrokovice dalšího nováčka z Rýmařova



Ohlasy k zápasu



1. HFK Olomouc
Roman Sedláček - trenér HFK Olomouc: Jsem spokojený, zvládli jsme důležitý zápas, který jsme měli pod kontrolou,“ liboval si kouč Roman Sedláček po vítězném utkání v Otrokovicích.



Sestavy


FC Zlínsko
L. Repáň [-] - J. Juráň [-] , T. Mlýnek [-] , P. Kirschner [-] , T. Zábojník [-] , A. Starý [-] (72. P. Červenka [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , J. Foltýn [-] (66. O. Ponížil [-] ) , D. Pěnička [-] , J. Slaný [-] , A. Kopečný [-]

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - A. Řehák [-] , O. Bořil [-] , J. Žůrek [-] (73. M. Weinlich [-] ) , R. Plesník [-] , A. Karčmář [-] , P. Chlopek [-] (54. M. Schmidt [-] ) , O. Seibert [-] , M. Krejčí [-] , L. Horka [-] , O. Buček [-] (61. F. Přikryl [-] )

ŽK: 88. J. Slaný - 17. O. Seibert . ČK: 68. O. Seibert .
Hráči zápasu: R. Plesník .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: ČERNÝ Josef - ČERNÝ Dalibor, GALÁŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.