2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Doubravka i v oslabení dovedla zápas do penaltového maratonu


Branky


5. M. Ungr , 58. D. Sýs - 55. J. Junek , 76. M. Glasnovič
0

Celý druhý poločas odehrálo Senco v deseti lidech, ve 40. minutě byl totiž vyloučen gólman Turek. Přesto se Plzeňanům povedlo získat body a následně si znovu vyzkoušeli dlouhý rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Turkovo zaváhání

Je slušnost dát hostiteli nějaký dárek, řekli si asi fotbalisté Aritmy. A tak po necelých pěti minutách hry jakožto správní hosté rozehráli špatnou Frnochovou rozehrávkou biliár, na jehož konci vyplaval za obranu balón, který doběhl Milan Ungr a své sólo suverénně podél brankáře proměnil!

 

Vytáhlý útočník a Hráč 10. kola hrozil Pražanům i nadále, ve dvou následujících střetnutích s Rondzikem ale vyhrál pokaždé gólman Aritmy. Pak už se však probudili také hosté a sami začali hrozit. Frnoch hezky vysunul Macka, který přihrál pod sebe Benešovi, jenže tomu chyběl půlkrok.

 

Junkem výborně zahrávané standardní situace byly velká zbraň Kubrovy party, gólman Turek ale – jednou i volejbalovým „bagrem“ – všechny postupně likvidoval. Po jednom z centrů byl velmi blízko brance Glasnovič, ale po jeho hlavičce míč trefil pouze břevno!

 

Důležitý moment zápasu přišel ve 40. minutě. Turek otálel s rozehrávkou a rychlý Junek mu vystihl kličku. Poté by záložník hostů zakončoval do prázdné brány, ale tomu brankář Doubravky rukou zabránil! Problém byl v tom, že hrál mimo velké vápno, a tak přišla oprávněná červená karta. Z nařízeného přímého kopu trefil Hrabák tyč!

Pražané srovnali. Dvakrát

Pražané přeskupili řady a své power play chtěli využít. Povedlo se jim to po deseti minutách druhého poločasu. Po standardce Jiřího Junka z velké dálky proskákal balón chumlem těl a náhradní brankář Luhový mohl jen sledovat, jak míč putuje za jeho záda!

 

Hned za tři minuty se ale Plzeňané opět dostali do vedení. Daniel Sýs se deset metrů za velkým vápnem krásně opřel z halfvoleje do míče a na světě byl krásný gól! Domácí mohli odskočit dokonce do dvougólového vedení, když šel Ungr ze strany sám na Rondzika. Gólman Aritmy ale jeho střelu levačkou zlikvidoval.

 

Čtvrt hodiny před koncem se Pražané dočkali vyrovnání. Po centru ze strany se hlavou prosadil Marin Glasnovič! Těsně před koncem mohli rozhodnout Kraus nebo znovu Glasnovič, ale netrefili bránu. A tak se šlo to penalt.

Neverending story

Ve dlouhém rozstřelu se protočili všichni fotbalisté, co byli na hřišti! Rozhodla až 13. série, když neuspěl domácí kapitán Novák. Aritma tak v duelu dvou celků, které penalty opravdu nemusí, brala bonusový bod.

 

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Brankář Jan Turek: „Myslím, že jsme byli celý zápas lepším týmem. I když jsme po mé červené kartě šli do deseti, nebylo to skoro znát. Zápas skončil remízou, což je pro nás obrovská škoda. Poté se šlo do penalt, a to prostě není naše doména.“

SK Aritma Praha
Trenér Tomáš Kubr: „Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře, domácím jsme darovali gól. I poté jsme působili ospalým dojmem. Důležitým okamžikem bylo správné vyloučení brankáře Doubravky, pak jsme zabrali a zaslouženě vyrovnali. Bod navíc si za naši snahu zasloužíme. Vyzdvihl bych Junka, svou aktivitou na levé straně byl pro soupeře nebezpečný. Pochválil bych útočníka soupeře Ungra, odehrál výborný zápas.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - D. Novák [-] - D. Brabec [-] (85. J. Petr [-] ) , P. Petrželka [-] , D. Sýs [-] , O. Stružka [-] (70. D. Künstner [-] ) - M. Ungr [-] , F. Róth [-] (69. D. Skopový [-] ) , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-] - P. Šmídl [-] (41. J. Luhový [-] )

SK Aritma Praha
J. Rondzik [-] - A. Kraus [-] , M. Macek [-] (67. T. Volek [-] ) , J. Junek [-] , O. Rybka [-] , F. Turbák [-] , J. Beneš [-] , M. Glasnovič [-] , L. Hrabák [-] , J. Troníček [-] , D. Frnoch [-]

ŽK: 89. J. Petr - 35. O. Rybka , 38. J. Junek , 66. D. Frnoch , 80. J. Troníček . ČK: 40. J. Turek .
Hráči zápasu: M. Ungr - J. Junek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hocek Petr - MATOUŠEK Lukáš, VNUK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.