1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 10:15

10.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka vytěžila body ze skvělého startu


Branky


0

Dva góly v úvodních deseti minutách a Plzeňané se následně mohli soustředit na obranu a brejky. I když už žádný gól nepřidali, přeštického soupeře dokázali udržet dostatečně na uzdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ungrovy dvě trefy

Trápící se Doubravka otevřela 10. kolo Divize A malým derby v Přešticích, utkaly se tedy spolu dva poslední týmy soutěže.

 

Vstup patřil hostům, kteří se velmi brzy také ujali vedení. Rohový kop Rótha nedokázal odvrátit gólman Šampalík a Milan Ungr napálil míč pod břevno! Stejným způsobem se snažili okamžitě najít odpověď Přeštičtí, ale se svými standardkami neuspěli.

 

Uběhlo jen pár minut a vytáhlý útočník Senca znovu úřadoval, Milan Ungr měl v 10. minutě na kontě už dva góly! Trhlinou v jinak úspěšném prvním poločase hostů bylo zranění Skopového, kterého musel nahradit Šmídl.

 

Slibnou příležitost ke snížení deficitu vypracoval Fiala pro Strejčka, jenže střela domácího útočníka prolétla těsně vedle Turkovy tyče. Doubravka takřka okamžitě odpověděla rychlým protiútokem a moc nechybělo, aby si jeden z beků v bílém vstřelil vlastní branku po prudké Ungrově přihrávce směřující na Rótha.

 

Tlak Přeštic ale stoupal a ve 39. minutě dokonce musel Turek vytahovat míč konečky prstů na břevno! I zbytek prvního dějství ale Doubravka přežila bez úhony, a tak šla do kabin za dvougólového vedení.

Vyrovnání zastavil praporek sudího

Pár minut po změně stran mohla Doubravka přidat třetí a pravděpodobně rozhodující zásah, Brabec ale trefil pouze Šampalíka. Chvíli nato pro změnu nedosáhl na balón po centru Ungra. Domácí se tlačili dopředu, jenže jim vázla kombinace a Plzeňané využívali otevřených zadních vrátek.

 

V 54. minutě se však fotbalisté Přeštic dočkali, když zakombinovali na levé straně a centrovaný balón uklidil zblízka hlavou Matěj Strejček! Po hodině hry mohli domácí srovnat Štěpánem, tomu ale střela nesedla.

 

Nepoštěstilo se jim ani po Blahoudkově ráně a Štěpánově dorážce zblízka, jelikož jejich radost zastavil asistent rozhodčího zdvihnutým praporkem. V závěrečných minutách utkání měly Přeštice sice územní převahu, jejich tlak ale končil u vápna Doubravky.

 

Mohly být také rády, že hosté nevyužili žádnou ze svých obrovských šancí, ve kterých se ocitl především střídající Peterka. Ani v závěrečných okamžicích se Přeštičtí kýženého gólu nedočkali, a tak jsou posledním týmem, který neprotnul dvoucifernou bodovou pásku.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Trenér Václav Uzlík: „Prohráli, protože jsme si nedokázali pohlídat největší zbraň Doubravky, standardní situace. Dostali jsme dva góly během deseti minut a zápas byl od té doby jednostranný. Útočili jsme do plných, málo jsme se dostávali do zakončení, Doubravka naopak chodila do nebezpečných protiútoků. Ivan Blahoudek a Michal Zdeněk odehráli uprostřed zálohy slušný zápas. Matěj Strejček se pral nahoře, ale málo, nestačilo to.“

SK Senco Doubravka
Brankář Jan Turek: „Měli jsme parádní vstup do utkání. Poté jsme ubrali na pohybu a soupeř nás začal přehrávat, přesto se dostal jen ke střelám z dálky nebo standardkám. Po změně stran jsme z ojedinělé šance dostali gól a poté se strachovali do konce zápasu, neboť jsme neproměnili ani jeden snad ze šesti úniků sami na bránu nebo v přečíslení.“



Sestavy


FK ROBSTAV
M. Šampalík [-] - J. Duchek [-] , V. Zelenka [-] (90. V. Uzlík [-] ) - V. Fiala [-] (59. Z. Sýkora [-] ) , I. Blahoudek [-] , M. Zdeněk [-] , Z. Štěpán [-] - M. Strejček [-] - T. Přibáň [-] , P. Bešta [-] (71. P. Lambor [-] ) , V. Lecjaks [-]

SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - D. Novák [-] - D. Brabec [-] (87. J. Petr [-] ) , P. Petrželka [-] , D. Sýs [-] (86. P. Morávek [-] ) , O. Stružka [-] - P. Krejčí [-] , M. Ungr [-] , F. Róth [-] (62. J. Peterka [-] ) , P. Knakal [-] , D. Skopový [-] (22. P. Šmídl [-] ) -

ŽK: 56. M. Zdeněk , 67. M. Šampalík - 67. M. Ungr , 73. J. Peterka , 85. D. Sýs .
Hráči zápasu: M. Ungr .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Simbartl Václav - CUPL Zbyněk, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.