F. Róth 86.
1:2p.
(0:1)
9. P. Knakal (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltový rozstřel se v plzeňském derby protáhl na dvanáct sérií!


Branky


86. F. Róth - 9. P. Knakal (vl.)
0

Celkem dvaadvacet pokusů v řadě proměnili fotbalisté Doubravky a Petřína, až zaváhal při své druhé exekuci kapitán Novák. Doubravka však může být ráda alespoň za bod, vyrovnala pár minut před koncem duelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastný gól pro Petřín

Do plzeňského derby vstoupila lépe poslední Doubravka, ale znovu se ukazovalo, proč okupuje právě chvost tabulky – slabá finální a předfinální fáze. A tak se k prvnímu zakončení dostal Petřín zásluhou Vohrny, kterému přiklepl míč Hartl, ale nestačila by mu ani dvojnásobně vysoká brána.

 

Za pár vteřin se hosté velmi šťastně ujali vedení. Navrátil unikl na pravé straně a chtěl ještě najít svého spoluhráče, přihrávku si ale srazil do brány Petr Knakal! S přibývajícími minutami se domácí zklidnili a začali hrozit, Krejčího pohotovou střelu skvěle vytáhl Pfleger.

 

Do petřínského vápna létal jeden centr za druhým, hosté ale statečně odolávali a všechny balóny poctivě odskákali. Občas zazlobili také hráči v červeném, jako při standardce ve 33. minutě, kdy se musel Turek v bráně Senca pořádně natáhnout.

 

Na druhé straně se předvedl Pfleger po dělovce Ungra, z následného rohového kopu se dral do zakončení Novák, jenže míč před ním tečoval jeden z Petřínských do zámezí.

Tvrz hostů nevydržela

Po změně stran se Doubravka samozřejmě hnala za vyrovnáním, musela si ale dávat pozor na rychlé protiútoky hostů, kteří čekali na svou šanci. Blízko vyrovnání byl po rohovém kopu Světlík, jenže svou hlavičku zblízka neukočíroval a poslal míč vysoko nad.

 

Petřín mohl zdvojnásobit své vedení v 76. minutě, když dostal k dispozici trestný kop z osmnácti metrů. Zoubkův pokus však skončil nad Turkovou bránou. Tři minuty před koncem se po kombinaci Skopového, Petrželky a Ungra dostal do zakončení Ferenc Róth a nadvakrát překonal Pflegera! Krutý trest pro hosty, kteří po většinu utkání poctivě a bezchybně bránili, přesto však vyrovnání zasloužené.

Penaltový maraton

O druhém bodu tak nakonec musely rozhodnout pokutové kopy, které se pěkně protáhly. O vítězi rozhodla až dvanáctá série! Svůj druhý pokus nezvládl domácí Novák, naopak kapitán Bednář nekompromisně proměnil. Petřín tak udržel Doubravku na posledním místě a sám protnul dvoucifernou bodovou pásku.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Brankář Jan Turek: „Byl to zápas nahoru dolů. Dostali jsme nešťastný vlastní gól, ten nás nakopl a vypracovali jsme si gólové šance. Pochválil bych ale svůj protějšek Pflegera, který svůj tým podržel. Soupeře jsme už dál k ničemu nepustili a dominovali, i když se spoustami chyb, které nás limitovaly. Naštěstí se nám podařilo na konci srovnat. Penalty jsou loterie a bohužel nám nevyšly. Nebyl jsem schopen chytnout ani jednu, takže prohru v nich beru na sebe. Snad se nám tohle špatné období už podaří protrhnout. Vyzdvihl bych Petra Knakala.“

SK Petřín Plzeň
Trenér Radek Vodrážka: „Máme dva body, jsme spokojení. Řekl bych, že jsme asi měli mít všechny tři, ale jsem rád, že jsme zvládli penalty, u kterých to vypadalo, že je budeme kopat až do pondělí. Celkově jsme hráli velmi dobře. Museli jsme postavit Adama Kohouta, který naskočil do prvního divizního zápasu. Ve středu zálohy svou premiéru zvládl.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - M. Ungr [-] - D. Skopový [-] , D. Novák [-] , P. Petrželka [-] , D. Brabec [-] (46. J. Peterka [-] ) , J. Petr [-] , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-] , F. Róth [-] , V. Světlík [-] (81. D. Künstner [-] )

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - T. Navrátil [-] (58. P. Škarda [-] ) , J. Hartl [-] (88. A. Brudna [-] ) , P. Bednář [-] , P. Bendl [-] , J. Motl [-] (79. Z. Šimáně [-] ) , A. Kohout [-] (61. V. Lisý [-] ) , M. Vohrna [-] , M. Trojovský [-] , P. Papáček [-] , L. Zoubek [-]

ŽK: 75. P. Knakal - 29. P. Bednář .
Hráči zápasu: M. Ungr , P. Knakal - A. Kohout , T. Pfleger .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Novotný Miroslav - HRKAL Václav, GRIMM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.