1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovicko udrželo Slavii na uzdě a ukončilo sérii porážek


Branky


0

Poctivým bojovným výkonem se Středočeši prezentovali v ostrém duelu s lídrem z Karlových Varů. Vyrovnanou partii rozhodl krátce po změně stran jediným gólem duelu Martin Nademlejnský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezchybní gólmani

Ač se před sezónou mohlo zdát, že se v devátém kole utkají dva týmy z čela tabulky, Hořovicko se dostalo do výsledkové i herní krize a po čtyřech prohrách se motá v místech, kde se určitě nebude chtít dlouho zdržet.

 

Už ve druhé minutě se dostal do šance karlovarský Psohlavec, který svou ránu nasměroval jen těsně vedle Hercovy tyče. Otěží zápasu se ale chopili domácí, kteří byli většinu času nastěhovaní před vápnem Slavie, do vyložené šance se však nedostali.

 

V 16. minutě si však tutovku vytvořil Karvánek, když se zjevil tváří v tvář Chárovi, který jeho pokus k tyči zázračně vytáhl! Za šest minut byl po Ansumově přistrčení ve vápně hodně důrazně zbořen Nademlejnský, píšťalka sudího však zůstala klidná.

 

Bojovný poločas plný nasazení a osobních soubojů pak završil trestný kop Staňka, který zkoušel zatočit míč rovnou do šibenice, Herco byl však proti.

Gól po pár okamžicích

I druhé dějství začalo pokusem Psohlavce, ani tentokrát neuspěl. Hned za pár vteřin se naopak prosadila druhá strana. Martin Nademlejnský si naběhl na zpětnou přihrávku a napálil míč nechytatelně pod víko!

 

Za pár minut mohl po rohovém kopu přidat druhou branku Bežó, jenže orazítkoval jen břevno Chárovy klece! Do šance se dostal také Mojdl, s jehož pokusem si Chára poradil. Po hodině hry se k pěknému sólu nadechl hostující Hudec, kterého o střelu na poslední chvíli připravil Kaufman.

 

Snad do prvního zakončení hlavou se Psohlavec dostal až v 73. minutě, zamířil však pouze do míst, kde stál připravený Herco. Při závěrečném tlaku se Karlovy Vary dostaly několikrát do šance, domácí gólman ale čisté konto a tři body pro Hořovice udržel.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Obránce Luděk Kaufman: „Byl to pro nás hodně důležitý zápas, potřebovali jsme zastavit výsledkový propad. Věděli jsme, že Karlovy Vary jsou nebezpečné a mají výborné útočníky. Zaměřili jsme se na to, aby Geňo s Psohlavcem dostali hlavně ve vápně co nejméně prostoru, a myslím, že se nám to podařilo. Každý chvilku tahal pilku. Bohužel jsme další gól nepřidali a posledních deset minut přišel tlak hostů, ale se vším jsme se popasovali a do vyložené šance jsme je nepustili. Jsme rádi za nulu vzadu a za tři body. Těžko někoho vyzdvihovat. Mohu jmenovat Martina Nademlejnského, ale podali jsme solidní výkon jako tým.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér Karel Tichota: „Vyrovnané utkání. Rozhodl začátek druhého poločasu, do kterého jsme vstoupili nekoncentrovaně a dostali jsme gól po hrubé individuální chybě. Chvíli nato mělo Hořovicko hlavičku do břevna. I přes menší tlak v závěru jsme se do šance nedostali. Od hráčů mi chyběla chuť se víc porvat, Hořovicko vyhrálo zaslouženě.“



Sestavy


SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Machurka [-] , J. Kuchař [-] (89. D. Klimeš [-] ) , J. Bežó [-] , L. Kaufman [-] , R. Graf [-] (80. T. Dudla [-] ) - V. Karvánek [-] (87. J. Křížek [-] ) , J. Mach [-] , J. Mojdl [-] - M. Nademlejnský [-] (74. R. Hajdarevič [-] ) , M. Ansuma [-] (90. O. Bělohlávek [-] ) -

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Hudec [-] (86. M. Királyi [-] ) , J. Staněk [-] , M. Geňo [-] , M. Psohlavec [-] , R. Vokáč [-] , Z. Vondráček [-] , J. Kalina [-] , M. Pěkný [-] , Z. Skala [-] (62. J. Samek [-] ) , P. Kořistka [-] (78. M. Novotný [-] )

ŽK: 40. J. Mojdl , 45. J. Bežó , 83. M. Ansuma - 60. J. Kalina , 76. Z. Vondráček .
Hráči zápasu: J. Bežó , M. Nademlejnský .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Matyš Jakub - BABKA Ondřej, KOUBA Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.