1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kapitán Píša vystřelil Roudnému důležité body


Branky


0

Dlouho museli diváci čekat na první a zároveň jediný gól utkání, který vstřelil po hodině hry domácí kapitán Jakub Píša. Roudné se tak dostalo na dvanáct bodů a okupuje desátou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítr fotbalu nepomohl

Souboj dvou týmů ze spodních pater tabulky vidělo sto padesát příchozích diváků. Oba týmy měly před utkáním shodně devět bodů a pro udržení kontaktu s ostatními celky potřebovaly rozhodně bodovat.

 

V prvním poločase se na hřišti kromě dvaadvaceti hráčů a třech rozhodčích proháněl také velmi silný vítr, který oběma mužstvům znepříjemňoval kombinaci. Přesto měli jasně navrch malšané. Šampalíka poměrně pravidelně zaměstnávali, jenže ne a ne se trefit.

 

Největší příležitost spálil Bartoš, který po vysunutí využil své rychlosti, ale gólmana Přeštic překonat nedokázal. Domácí si chtěli pomoci i standardkami, kterých měli v prvním poločase více než dost. Přeštičtí ale všechny poctivě odbránili, a tak se do kabin šlo za nerozhodného a bezgólového stavu.

Zlatá Píšova rána

Obraz hry se ve druhém dějství nezměnil. Jihočeši svého soupeře v podstatě k ničemu nepouštěli a čekalo se, zdali oni sami něco vymyslí. Povedlo se tak v 64. minutě.

 

Záložník O. Otepka povedenou kolmicí vysunul kapitána Jakuba Píšu, jenž si počínal jako správný útočník a chladnokrevně překonal Šampalíka! „Obě mužstva čekala na jednu zlatou ránu, a ta vyšla domácím,“ okomentoval utkání hostující trenér Uzlík.

 

Ve zbytku utkání si malšané pohodlně došli za vítězstvím a konečně doma zvítězili za tři body. „Jediné, co nás mrzí, jsou neproměněné šance. Výsledek mohl být vyšší, ale tři body se počítají,“ byl jinak s výkonem svých svěřenců spokojen asistent roudenského trenéra Jan Rezek.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Asistent trenéra Jan Rezek: „Od začátku jsme měli zápas pod kontrolou. Kluky jsme nabádali k aktivní hře, to se nám dařilo. V prvním poločase jsme si vytvořili několik šancí, které jsme neproměnili. Byli jsme trpěliví, kluci podali zodpovědný výkon a po krásné akci jsme nakonec dali gól. Jsme rádi za tři body. Nevyzdvihoval bych nikoho, všichni splnili své role a úkoly.“

FK ROBSTAV
Trenér Václav Uzlík: „Když zápas není hezký, tak se říká, že to bylo bojovné utkání, že (smích)? Takže to bylo bojovné utkání (smích).“



Sestavy


TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - L. Vávra [-] (90. J. Vogl [-] ) , R. Maršík [-] , D. Růžička [-] (75. D. Samek [-] ) , L. Holub [-] , M. Tušer [-] , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , M. Otepka [-] , P. Kössl [-] , M. Bartoš [-] (84. D. Svoboda [-] )

FK ROBSTAV
M. Šampalík [-] - J. Duchek [-] , V. Zelenka [-] , S. Turek [-] - V. Fiala [-] , I. Blahoudek [-] , J. Bešta [-] (59. M. Strejček [-] ) , M. Zdeněk [-] , Z. Štěpán [-] - - P. Lambor [-] (69. P. Bešta [-] ) , V. Lecjaks [-] (24. Z. Sýkora [-] )

ŽK: 26. P. Kössl - 43. Z. Štěpán , 74. M. Zdeněk .
Hráči zápasu: J. Píša , O. Otepka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - ŠVORC Jan, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.