2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 16:00

8.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Hořovická krize pokračuje, Jankov vyhrál gólem v 90. minutě


Branky


0

První říjnovou neděli si to v jankovské Precis aréně rozdaly dva celky, kterým se v posledních týdnech příliš nedařilo. Ve vzájemném souboji Jankova s Hořovickem se hrálo poměrně atraktivní utkání se spoustou zajímavých okamžiků. Více štěstí nakonec měli Jihočeši, kteří po gólu Vojtěcha Bürgera v samotném závěru strhli vítězství na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Popelka v útoku, Popelka v obraně

Jankov po sobotních výsledcích klesl na samotné dno tabulky, navíc nemohl počítat se službami Loška, Zajíce a Maurera. Hořovicko dorazilo s třemi prohrami v řadě, za to s velkým sebevědomím, že v takové "prd..." musí vyhrát. Nakonec bylo vše jinak.

 

V úvodních vyrovnaných minutách to dvakrát ze střední vzdálenosti zkoušel hostující Mojdl. Jak v osmé, tak v patnácté minutě však mířil natolik vysoko, že by potřeboval mít branku třikrát vyšší než současných 2,44 metru. Domácím tradičně trvalo několik minut, než se dostali k ohrožení soupeřovy branky, jenže hned z první návštěvy Hejcmana odcházeli s pořízenou.

 

Kollárův čtyřicetimetrový nákop prolétl pokutovým územím až na zadní tyč, kam si naběhl nikým nehlídaný Martin Popelka a vstřelil úvodní gól utkání - 1:0. Inkasovaná branka paradoxně pomohla Hořovicku. Hned po třech minutách se povedenou střelou prezentoval Graf, ta naštěstí pro Jihočechy skončila jen na tyči Pavelcovy branky. Za další dvě minuty chyboval Beránek, z čehož těžil únikem Ansuma, avšak sprintem á la Bolt se dokázal vrátit střelec prvního gólu Popelka a ghanskému útočníkovi zamezil ve vyrovnání.

 

Ansuma to zkoušel o chvilku později po narážečce s Mojdlem střelou z vápna, Pavelec si poradil. Povedená pasáž hostů přece jen nesla úspěch a také přinesla vyrovnání. Ansuma hledal Hajdareviče, obránce Fajtl trestuhodně míč minul a Rijad Hajdarevič se tak mohl postarat o vyrovnání. Zachoval klidnou hlavu a srovnal skóre - 1:1.

Bürger obarvil tři body do zelené a bílé

Zajímavý zápas pokračoval i po změně stran. První část druhého poločasu patřila hostům, především pak na pravé straně velice aktivnímu Karvánkovi. Po jeho centru měl v 50. minutě vedoucí gól na své hlavě Ansuma, jenže těsně minul.

 

Přestože byl Jankov pod tlakem, dokázal si i on využít tutovku. Po centru Bürgera mohl poslat zelenobílé znovu do vedení Sedlic, jenže v jasné pozici trefil pouze nohy dobře postaveného Hejcmana. Po hodině hry se zase ukázal dravým průnikem po pravé straně Karvánek, přesným centrem oslovil Hajdareviče, jenž svoji druhou trefu v utkání z dobré příležitosti nepřidal.

 

Zhruba od pětašedesáté minuty se karta otočila. Jankovští pod dojmem nutnosti zvítězit ze sebe začali ždímat poslední zbytky sil a soupeře začali přehrávat. Maršán se odvážil ke střele z pětadvaceti metrů, na krásnou trefu z Aritmy ale nenavázal. V 70. minutě to zkoušel lišácky z uctivé vzdálenosti Kroneisl, chybělo trochu toho pověstného štěstíčka.

 

V brance míč neskončil ani o čtyři minuty později po hezkém prostrčení Sedlice a Fajtlově sražené střele. Další obrovskou příležitost měli domácí pět minut před koncem, když Kollár přesným pasem našel Šebelku, jemuž zakončení příliš nesedlo a Hejcmana nepřekonal.

 

Pak přišla 89. minuta a rozhodující moment pohledného duelu. Po spolupráci Sedlice se Šebelkou na pravé straně přišel centr do pokutového území, hraniční souboj Bürgera s Kuchařem, z čehož vytěžil Vojtěch Bürger dobrou pozici ke skórování, kterou po Armahově přiklepnutí nakonec využil k vítězné trefě - 2:1.

 

VIDEOSESTŘIH nejdůležitějších momentů utkání naleznete na tomto odkazu.

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Oficiální facebook klubu SK Jankov: „Zápas plný zajímavých okamžiků a situací jsme začali dobře a Martinem Popelkou šli ve 24. minutě do vedení. Dobře hrající hosté do poločasu vyrovnali, a dokonce nastřelili tyč. Druhý poločas zprvu patřil Hořovicku, zhruba od 70. minuty se to ale otočilo. Vytvořili jsme si několik šancí a v 90. minutě trochu šťastně Vojtěchem Bürgerem strhli vítězství na svou stranu! Kluci hodně chtěli, paráda! Nejlepším hráčem byl stoper Martin Popelka. Vstřelil branku a naše zadní řady držel bezchybným výkonem.“




Sestavy


SK Jankov
A. Pavelec [-] - L. Fajtl [-] , M. Popelka [-] , M. Kroneisl [-] , P. Beránek [-] - J. Šebelka [-] (90. M. Rytíř [-] ) , P. Sedlic [-] , D. Maršán [-] , V. Bürger [-] - M. Kollár [-] , D. Mensah [-] (79. S. Armah [-] )

SK Hořovice
D. Hejcman [-] - R. Graf [-] , J. Machurka [-] , J. Kuchař [-] , J. Bežó [-] - V. Karvánek [-] , J. Mach [-] , R. Hajdarevič [-] (70. M. Pelikán [-] ) , J. Mojdl [-] (79. O. Bělohlávek [-] ) - M. Ansuma [-] , M. Nademlejnský [-]

ŽK: 55. P. Beránek - 15. J. Mach , 23. J. Bežó .
Hráči zápasu: M. Popelka .
Počet diváků: 208. Rozhodčí: DUDA Miroslav - JANOCH Marek, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.