Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 10:30

8.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

6.0

FOTO: Geňo s Psohlavcem řádili v malém derby


Branky


4. M. Psohlavec , 11. M. Geňo , 38. M. Geňo , 60. M. Geňo (p.) , 66. M. Psohlavec , 79. M. Psohlavec
0

Slavia si suverénně poradila s Mariánskými Lázněmi a znovu se odpoutala od svých pronásledovatelů. O šest branek se rovnoměrně rozdělila útočná esa v modrých dresech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté své šance nevyužili

Do malého krajského derby se v nedělní dopoledne pustily Karlovy Vary a Mariánské Lázně. S větší vervou do něj vlétli domácí hráči a už ve 4. minutě šli do vedení zásluhou Martina Psohlavce! Za chvíli to bylo už 2:0, když z levé strany dostal pas Marian Geňo a lehký přistrčením překonal Šmejkala v bráně Mariánek podruhé!

 

Obrana Viktorky hořela i nadále. Geňo si o dvě minuty později pohrál s Denkem, kterého posadil na zadek, a znovu zaměstnal Šmejkala, tentokrát však lázeňský gólman uspěl. Hosté poté zahrozili dlouhým autovým vhazováním a hlavičkou, Chára byl ale připraven.

 

Centimetry chyběly Mariánkám ve 25. minutě, když se za Chárou rozezvučela jen tyč. Následnou skrumáž po rohovém kopu Buldoci také, i když s vypětím všech sil, ubránili. Chvilku nato hosté krásně vyřešili brejkovou situaci a vykombinovali celou obranu Varů, jenže Holubově finální přihrávce na volného Sadílka chyběla větší razance.

 

Slavia přežila mariánskolázeňské šance a ve 38. minutě přidala třetí branku. Na rohový kop Vokáče si naskočil Marian Geňo a rozjásal karlovarský kotel!

Hattricky dokončeny

Pár minut po startu druhé půle měli domácí k dispozici přímý kop z hranice velkého vápna a tradiční exekutor Staněk přenechal své místo Marianu Geňovi, jenž se ale hattricku nedočkal. Musel si počkat do 60. minuty, když proměnil pokutový kop po faulu na svou osobu. Nutno dodat, že hříšník Kafka s názorem hlavního sudího vehementně nesouhlasil.

 

Za chvíli přidali slávisté pátou branku. Rozehrávku Denka vystihl Kalina a předložil míč Martinovi Psohlavcovi, který ho už jen uklidil do odkryté klece! Střelecké hody dvou hlavních karlovarských zbraní korunoval v 79. minutě po centru střídajícího Királyiho opět Martin Psohlavec, jenž taktéž zkompletoval hattrick!

 

Viktorii se čestný gól nepovedlo vstřelit ani po sólo akci Lattische, jemuž střelu na poslední chvíli zblokovala obrana. Slavia si tak s Mariánskými Lázněmi suverénně poradila a i nadále kraluje Divizi A.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér Karel Tichota: „Jsem rád, že jsme utkání po minulém týdnu zvládli. Mužstvo zareagovalo správně. Myslím si, že rozhodla kvalita našich útočníků, kteří dali oba po třech gólech. Utkání nám vyšlo, těší mě také, že jsme neinkasovali.“

FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér Stanislav Purkart: „Ani nevím, jestli vůbec je co hodnotit. V utkání jsme zklamali. Chtěli jsme Vary udržet v nepohodě po zápase se Sedlčany, stal se ale pravý opak. Na začátku jsme je nastartovali dvěma góly, pak jsme otevřeli hru a Vary nás z brejků trestaly. Nakonec je z výsledku ostuda.“



Počet diváků: 110. Rozhodčí: Lafek David - ŠTEFAN Michal, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.