Domin: Kdybychom do Přeštic nejeli a prohráli kontumačně, tak jsme alespoň ušetřili za cestu


Branky


0

Po vyrovnaném prvním dějství se domácí ujali vedení zásluhou Bešty, kterého v závěrečné pětiminutovce podpořili krásnými góly Sýkora s Blahoudkem. Přeštice tak získaly velmi důležité tři body a odpoutaly se z posledního místa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedotažené brejky

Na první vážnější příležitost si přeštičtí diváci museli počkat do osmé minuty, kdy spíše nepovedený ostrý centr domácích mířil přímo do brány, Votýpka byl ale připraven. Následovalo několik nebezpečných závarů ve vápně Krumlova, ani z nich se však nic neurodilo.

 

Ve 22. minutě se hezkou šajtlí pokusil překonat Šampalíka hostující Babka, střele nakonec chybělo pár centimetrů. Za chvilku se Jihočeši dostali do brejku dva na jednoho, Beránek ale zaspal správný moment pro přihrávku na volného Babku a se střelou hostujícího kapitána neměl Šampalík problém.

 

Přetahovaná ve středu pole pokračovala i ve zbytku prvního dějství, až přišla 39. minuta, zaspání hostující defenzivy a přeštické přečíslení tři na nikoho. Celou situaci vyřešil Fiala snad nejhůře, jak mohl, a trefil pouze Votýpku!

Beštův gól a skvělý závěr

Úvod druhého dějství patřil Jihočechům, kteří se párkrát dostali i do zakončení, na světelné tabuli se ale kromě času nic nezměnilo. A tak přišla 51. minuta, vybojovaný balón ve středu pole, přihrávka na volného Jakuba Beštu nalevo a přesná střela na vzdálenější tyč!

 

Chvíli nato mohlo být pro Přeštice ještě veseleji, Strejček ale poslal svou hlavičku těsně nad Votýpkovu klec. Krumlováci odpověděli přímým kopem Kabeleho nebo Zatloukalovým pokusem z dálky, gólového efektu se však nedočkali.

 

Pět minut před koncem si Přeštičtí vystřelili tříbodové potvrzení. Do zakončení se dostal střídající Zdeněk Sýkora a krásně zvýšil na 2:0! Uběhla chvilka a rezignovaná obrana hostů nechala Ivana Blahoudka, aby se z dálky napřáhl a nádherně poslal Votýpkovi třetí banán a zároveň aspiranta na gól týdne! 



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Trenér Václav Uzlík: „Nutně jsme potřebovali vyhrát, abychom zůstali v kontaktu se zbytkem tabulky. Podle toho jsme k zápasu přistoupili. V první půli jsme neproměnili dvě tisíciprocentní příležitosti, působili jsme trochu nervózně. Po přestávce jsme se uklidnili a nakonec zaslouženě vyhráli. Budu se opakovat, ale výborný zápas sehráli stoper Honza Duchek a brankář Matyáš Šampalík.“

FK Slavoj Český Krumlov
Trenér Václav Domin: „Kdybychom do Přeštic nejeli a prohráli kontumačně, tak jsme alespoň ušetřili za cestu. Náš výkon neodpovídal tomu, co máme v divizi předvádět. Prohráli jsme 3:0, hráli jsme hrozně. Domácí zaslouženě vyhráli bojovností a hladem po vítězství.“



Počet diváků: 220. Rozhodčí: Hocek Petr - VNUK Josef, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.