O. Otepka 81. (p.)
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Roudném padaly góly až v závěru


Branky


81. O. Otepka (p.) - 90. D. Novák
0

Jen několik vteřin dělilo malšany od tříbodového vítězství, pak však srovnal plzeňský kapitán Novák. V následném penaltovém rozstřelu se více zadařilo Jihočechům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Růžička - Turek 0:2

V jihočeském Roudném se střetly dva týmy, které zatím především výsledkově tápou. Nacházejí se v sestupovém pásmu, a tak bylo jasné, že jde opravdu o hodně.

 

Do utkání vkročili lépe hosté z Plzně, v jasné pozici ale vytáhlý útočník Ungr zklamal a nechal vyniknout roudenského brankáře Hřebejka. Tento moment jako by probudil malšany a ti pomalu převzali taktovku.

 

Po čtvrthodině hry si také vytvořili první velkou šanci, Růžičkův pokus hlavou Turek skvěle zlikvidoval! Stejní aktéři si vzájemný souboj zopakovali o deset minut později a znovu z něj vyšel vítězně strážce svatyně Doubravky.

 

Chvilku před koncem poločasu se ještě dostal k hlavičce Kössl, který byl osamocen před bránou, k radosti mu ale scházelo pár centimetrů.

Novákova záchrana za pět dvanáct

Druhý poločas příliš fotbalové krásy nepobral, a tak za zmínku stojí hlavně Morávkova příležitost z 55. minuty a úspěšný Hřebejk. Stejně si vedl i jeho protějšek Turek, když zneškodnil Vávrovu střelu.

 

Rychlý záložník Roudného zařídil také penaltu. Vběhl do vápna, kde ho fauloval Turek, a rozhodčímu Vnukovi nezbylo nic jiného než zapískat a ukázat na penaltový puntík. K exekuci si stoupl Ondřej Otepka a poslal malšany do vedení!

 

Už to vypadalo, že si Jihočeši dojdou pro první výhru na domácí půdě, když se na zadní tyči ocitl kapitán David Novák a po závaru uklidil míč do sítě! A to ještě chvilinku předtím vytáhl Ungrův pokus M. Otepka hlavou mimo.

Zkušenosti na penalty nestačí

Hned v první sérii penaltového rozstřelu zaváhal zkušený Róth, kterého vychytal Hřebejk. A jelikož se Roudenští ve svých exekucích nemýlili, ztratili v utkání jen jeden bod.



Ohlasy k zápasu



SK Senco Doubravka
Brankář Jan Turek: „Splnil se přesně ten zápas, který jsem předpokládal. Malše má kvalitní mužstvo, které drží balón a pak dokáže překvapit dobrou přihrávkou nebo křížným pasem. První poločas měli domácí trochu navrch, ve druhém jsme převzali iniciativu a vyrovnali jsme hru. Pak bohužel rozhodčí pískl penaltu po mém faulu, která podle mě nebyla. Díky bohu jsme na konci dokázali vyrovnat. Penalty jsou loterie a štěstí se přiklonilo k soupeři, bod je pro nás velmi cenný. Vyzdvihl bych Patrika Petrželku, který odehrál dobré utkání a správně řešil situace. A také snad aby už něco konečně zaplatil do kasy.“



Sestavy


TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - L. Vávra [-] (83. D. Samek [-] ) , R. Maršík [-] , D. Růžička [-] (90. D. Svoboda [-] ) , M. Bartoš [-] , L. Holub [-] , J. Píša [-] (90. M. Tibitanzl [-] ) , O. Otepka [-] , M. Otepka [-] , P. Kössl [-] , M. Tušer [-]

SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - J. Štěrba [-] (21. J. Peterka [-] ) , M. Ungr [-] - D. Novák [-] , P. Knakal [-] , J. Petr [-] , P. Šmídl [-] (73. F. Róth [-] ) , P. Morávek [-] (85. D. Künstner [-] ) , D. Brabec [-] , P. Petrželka [-] , V. Světlík [-]

ŽK: 77. P. Morávek , 80. D. Novák , 83. M. Ungr .
Hráči zápasu: P. Petrželka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vnuk Josef - HÁDEK Jaroslav, RADINA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.