0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:30

6.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovarská Slavia v Jankově nezaváhala


Branky


0

Gól inkasovaný v úvodních vteřinách zápasu fotbalistům Jankova notně ztížil už tak náročný úkol, kterým bylo obrat o body vedoucí tým tabulky divizní skupiny A. Slavia Karlovy Vary přicestovala do Precis arény znovu po třech měsících, a na rozdíl od poslední návštěvy si po výhře 2:0 odvezla zasloužené tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kalinovi stačilo pár vteřin

Podpořit svůj tým přijelo i několik věrných fanoušků, kteří společně s domácím kotlem vytvořili zápasu více než slušnou fotbalovou kulisu. A náladu měli hostující fanoušci výbornou hned od úvodu, jelikož se z první branky mohli radovat hned po pár vteřinách hry.

 

Sotva hráči Slavie rozehráli po úvodním hvizdu sudího, přišel dlouhý nákop k šestnáctce Jankova, se kterým si nedokázal poradit Fajtl a rozběhnutý Jan Kalina potvrdil dobrou střeleckou formu rychlým gólem, svým již pátým v sezóně - 0:1.

 

Jankovu chvíli trvalo, než se z tohoto úderu jeho hráči oklepali, ale zhruba od desáté minuty zápasu hráli s favoritem celé soutěže vyrovnanou partii. K prvnímu zakončení se však dostali až ve 22. minutě, kdy pálil z otočky Šebelka, jenže hostující branku těsně minul.

 

Blízko, ale zároveň daleko byli ke vstřelení druhé branky hosté. Ve 26. minutě po přetaženém centru Mestla pálil z úhlu Hudec do tyče. Jelikož střela mladého hbitého záložníka byla z nulového úhlu, v brance mohla skončit jen ztěží. Více se toho na trávníku neudálo, proto brzkým gólem vedly Vary v poločase 1:0.

Popelkovo vyloučení přibrzdilo snahy Jankova

Druhá půle začala krásnou střelou Maňáka a neméně hezkým zákrokem Komárka v domácí bráně. Akcie Jihočechů na úspěšný výsledek velmi klesly po hodině hry, když unikajícího Hudce stáhl Popelka a od rozhodčího Košana uviděl rovnou červenou kartu. Následný přímý kop Maňák do prostoru jankovské branky nevměstnal.

 

Střelou ze střední vzdálenosti neuspěl ani Kořistka, ovšem chvilku po něm, přesněji v 65. minutě, se už hosté dočkali. Od Loška se míč nešťastně odrazil přímo proti noze Pavla Maňáka a ten tvrdou ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 0:2.

 

Zřejmě jedinou velkou příležitost měl Jankov v 69. minutě po centru Šebelky a střele střídajícího Armaha z malého vápna nad branku Cháry. Slavia hrála, co potřebovala, a přestože se domácím snaha upřít nedala, gólové radosti se tentokrát jankovští příznivci nedočkali.

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Oficiální facebook klubu SK Jankov: „Inkasovaná branka v desáté vteřině utkání nám rozhodně nepomohla, naopak vedoucí tým tabulky uklidnila. V 59. minutě poměrně vyrovnaného duelu byl vyloučen Martin Popelka a Slavia přesilovku v 65. minutě využila ke druhému gólu. Snaha našim klukům upřít v žádném případě nelze, ale kvalita ve finální fázi je nulová, stejně jako počet střel na hostujícího gólmana.“




Sestavy


SK Jankov
J. Komárek [-] - L. Fajtl [-] , F. Lošek [-] , M. Popelka [-] , J. Zajíc [-] - M. Maurer [-] (36. S. Armah [-] ) , M. Kroneisl [-] , D. Maršán [-] (46. M. Kollár [-] ) , V. Bürger [-] (67. V. Jirkovský [-] ) - P. Sedlic [-] (81. D. Mensah [-] ) , J. Šebelka [-]

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Hudec [-] , J. Staněk [-] , M. Geňo [-] (77. R. Vokáč [-] ) , L. Mestl [-] , M. Psohlavec [-] , P. Maňák [-] , Z. Vondráček [-] , J. Kalina [-] (87. Z. Skala [-] ) , M. Pěkný [-] , P. Kořistka [-]

ŽK: 43. D. Maršán , 63. V. Bürger , 89. S. Armah - 67. M. Geňo . ČK: 59. M. Popelka .
Hráči zápasu: M. Kroneisl - J. Hudec , J. Staněk , P. Maňák .
Počet diváků: 188. Rozhodčí: Košan Martin - CIHLÁŘ František, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.