Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:30

6.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tvrďáci z Klatov obrali Hořováky


Branky


0

Druhá prohra v řadě pro Hořovicko, po domácím neúspěchu s Aritmou padlo v Klatovech. Středočeši se nedokázali vyrovnat s tvrdu hrou Klatovských a inkasovali půl minuty před a po změně stran, z čehož se už takříkajíc nevyhrabali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Klatovští se po sobotních výsledcích dostali na sestupové příčky, ze kterých se chtěli co nejdříve odpíchnout k lepším výkonům. Do cesty se jim postavili hráči Hořovicka, jednoho z hlavních favoritů Divize A.

 

Úvodní půlhodina příliš šancí nenabídla, přesto to stačilo, aby se Středočeši ujali vedení. Do úniku se dostal krajní záložník Vojtěch Karvánek a překonal Rojíka! Domácí zareagovali zostřením hry, s čímž si Hořováci nedokázali poradit.

 

Navíc přišel i vyrovnávací gól, který vstřelil Michal Lukeš pár vteřin před přestávkou poté, co si pohrál s obranou hostů a střelou na přední tyč nedal Hercovi šanci.

Gól ze šatny

Jak Klatovští první půli skončili, druhou začali. Půl minuty po změně stran se zpoza vápna napřáhl Daniel Pavlovič a Západočeši vedli! Po necelé hodině hry se předvedl Jakub Szedmák, když z takřka nulového úhlu zakroutil míč z přímého kopu přímo do brány!

 

Zaskočení hráči Hořovicka našli odpověď na klatovské direkty až v 83. minutě zásluhou Musy Ansumy, který se prosadil po závaru ve vápně. Domácím trvalo jen dvě minuty, aby jasně řekli, že body zůstanou na Rozvoji. To poslal Kotrba centr přímo na Martina Jandu a klatovský stoper stanovil skóre na konečných 4:2.

 

Hořovicko tak prohrálo podruhé v řadě a po těsných jednogólových výhrách začíná na vedoucí Karlovy Vary ztrácet. Klatovy naopak zápas zvládly a v nahuštěné tabulce se posunuly na desáté místo.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Oficiální facebook klubu SK Klatovy 1898: „Do Klatov přijel tým hrající před rokem ještě ČFL. Naopak Klatovy se po sobotních odehraných zápasech dostaly na sestupové příčky, a tak zápas sliboval napínavou podívanou. Do vedení šli hosté, když se prosadili z ojedinělé šance. Naštěstí v nastavení si s obranou pohrál Lukeš a střelou na přední tyč srovnal na poločasových 1:1. Gril ve druhé půli zapálil Dan Pavlovič, a tak se nemohlo grilovat nic jiného než jeho slavné kotletky. Na rozdíl dvou branek jsme odskočili díky Kubovi Szedmákovi, který z nulového úhlu zakroutil přímý kop do brány. Hosté se poté v 83. minutě přece jen zmohli na svoji druhou střelu na bránu, když se do prázdné brány trefil jinak stále na trávníku polehávající Musa Ansuma. Jenže o dvě minuty později nacentroval Kotrba centr do vápna a Janda uklidil míč do sítě. Čtyřikrát se tedy v neděli zbláznilo na Rozvoji páže a všichni vážení museli vstát z postelí!“




Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] , J. Szedmák [-] (68. F. Diviš [-] ) , L. Bezděk [-] (79. P. Kotrba [-] ) , D. Dolanský [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] (90. J. Sojka [-] ) , L. Krásný [-] , D. Tříska [-] (89. A. Aizner [-] ) , A. Stetsenko [-]

SK Hořovice
M. Herco [-] - T. Dudla [-] , J. Bežó [-] (68. R. Graf [-] ) , J. Šubert [-] , J. Kuchař [-] , L. Kaufman [-] - V. Karvánek [-] , R. Hajdarevič [-] (65. J. Křížek [-] ) , D. Klimeš [-] - M. Ansuma [-] , M. Nademlejnský [-] (75. O. Bělohlávek [-] )

ŽK: 68. M. Janda , 87. P. Kotrba , 90. M. Lukeš - 43. R. Hajdarevič , 85. J. Kuchař , 86. O. Bělohlávek .
Hráči zápasu: J. Szedmák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Průcha Miroslav - MATYŠ Jakub, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.