Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 10:30

5.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Psohlavec se podepsal pod vítězství Slavie


Branky


0

Tvrdě hrající hosté byli pro favorita z Karlových Varů těžkým soupeřem, Slavia ale nakonec zaslouženě zvítězila. Rozdílový gól si znovu připsal Jan Kalina, u všech třech branek domácích byl Martin Psohlavec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly z prvních šancí

Atraktivní utkání mezi předními týmy Divize A začalo pro diváky nejlépe, jak mohlo. Vokáč si vyměnil míč s Kořistkou a poslal přesný centr na nabíhajícího Martina Psohlavce, který nadvakrát překonal rakovnického brankáře Kabeleho!

 

Ani hostující SK se nebál útočit, což v 7. minutě rezultovalo v rychlý brejk Varů. Kalinův pokus ale dokázala obrana zblokovat. Tvrdě hrající Rakovničtí se stejně jako jejich soupeř z první akce prosadili. Nalevo utekl Jaroslav Červený, nasadil jesle Staňkovi a střelou na vzdálenější tyč nedal Chárovi v bráně Karlových Varů šanci!

 

Slavia si málem vzala vedení zpět v 18. minutě, když po nebezpečné malé domů trefil Kabele při výkopu napadajícího Geňa, od nějž se míč odrazil jen těsně nad břevno. Divočina pokračovala i nadále. Hned za dvě minuty chyboval Staněk v rozehrávce a hosté vyslali do brejku Pucholta. Ten udělal kličku vyběhnuvšímu Chárovi a trefil tyč!

 

Ve 33. minutě zastavil radost karlovarských hráčů praporek asistenta sudího, když se vytyčil do vzduchu po Maňákově nákopu a následné Psohlavcově úspěšné střele. Mladý záložník domácích prověřil Kabeleho pozemní střelou chvíli před koncem poločasu, rakovnický gólman byl připraven.

Asistent Psohlavec

Buldoci vkročili do druhého poločasu znovu úspěšně. Psohlavec sklepl míč na hranici vápna pro Jana Kalinu, který na nic nečekal a levačkou se trefil přesně k tyči! Krajní záložník Varů skóroval už ve třetím zápase v řadě.

 

Po hodině hry si pěkné šance vytvořily oba týmy, ani jeden z gólmanů se ale překonat nenechal. Rakovnické plány na srovnání dostaly trhlinu v 76. minutě, když se po druhé žluté kartě nechal vyloučit Schwendt.

 

Přesto se osm minut před koncem dostali hosté do pěkné šance, když Pucholt našel Červeného. Tomu se ale střela vůbec nepovedla a Chárovi stačilo zůstat uprostřed brány. V nastaveném čase Slavia stvrdila svoji výhru. Po autovém vhazování se do vápna Rakovníka vřítil Rostislav Vokáč a po Psohlavcově přihrávce nedal prudkou střelou Kabelemu šanci!



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér Karel Tichota: „Cenné tři body. Bylo to bojovné utkání, hrálo se na těžkém terénu. Rakovník má kvalitní mužstvo, jako první tým k nám přijel hrát opravdu fotbal. Pro nás cenné vítězství a věřím, že nám pomůže do dalších zápasů. Vyzdvihl bych Psohlavce, který dal gól a na dva přihrál.“

SK Rakovník
Trenér Libor Šíma: „V Karlových Varech jsme odehráli vyrovnaný zápas. Zbytečně jsme tam nechali všechny body. Pucholtovi se utkání povedlo, v soupeřově dresu rozhodl Psohlavec.“



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Hudec [-] (86. O. Šupík [-] ) , J. Staněk [-] , M. Geňo [-] (89. Z. Skala [-] ) , L. Mestl [-] , M. Psohlavec [-] , P. Maňák [-] , R. Vokáč [-] , J. Kalina [-] (75. M. Királyi [-] ) , M. Pěkný [-] , P. Kořistka [-] (69. J. Samek [-] )

SK Rakovník
P. Kabele [-] - R. Hamouz [-] , M. Schwendt [-] , J. Krupička [-] , M. Polák [-] , P. Besta [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , P. Tvrz [-] (80. R. Gašpárek [-] )

ŽK: 23. P. Maňák , 78. J. Staněk - 21. J. Červený , 25. R. Hamouz , 28. P. Tvrz , 56. M. Schwendt . ČK: 78. M. Schwendt .
Hráči zápasu: M. Psohlavec - T. Pucholt .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: CICHRA Matěj - MUSIL Jiří, MAIELLO Francesco.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.