2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 15:00

5.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktoria přišla v závěru o vedení, chuť si spravila v penaltách


Branky


0

Pár minut před koncem srovnali klatovští fotbalisté na konečných 1:1 a při následném rozstřelu měli, tenisovou hantýrkou řečeno, mečbol. Ten však nevyužili a museli se tak smířit s jedním bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Wrestlingu dal dělo Kravar

Spíše wrestling nebo jiný bojový sport připomínaly úvodní minuty duelu Mariánských Lázní a Klatov. Ostré souboje na hranici pravidel (a občas i za ní) kouskovaly hru a nedovolovaly ani jednomu týmu vytvořit si nějakou šanci.

 

Až ve 14. minutě přišla první kloudná akce připomínající fotbal, a hned se měnilo skóre. Kabelákův centr zleva vyrazil gólman Rojík jen k nohám Matěje Kravara, který uklidil míč do sítě!

 

Směrem dopředu byly i nadále nebezpečnější Mariánské Lázně, Kavalírův pokus však hostující obrana zblokovala a Denk v ideální pozici nedokázal zakončit. Hosté kontrovali Krásným, který se probil přes dva protihráče a vypálil vysoko nad Šmejkalovu klec.

 

Dvě minuty před poločasem byl circa dvacet metrů před Rojíkem faulován Holub a k trestnému kopu se postavil Sadílek. Přehnal to však s razancí a bránu přestřelil.

Střídání se povedlo

Zkraje druhého dějství mohli Viktoriáni přidat druhý gól, když se po rohovém kopu odrazil míč ke Kafkovi. Ten si ho ještě zasekl, zbavil se obránce a těsně přestřelil Rojíkovu bránu! Poté se ale zápas vrátil do zajetých kolejí a soubojů ve středu pole bylo mnohem více než akcí, které by stály za zmínku.

 

Fotbalovou krásu nepřinesl ani déšť, který se v průběhu druhého poločasu začal snášet na trávník. S přibývajícími minutami museli hosté trochu pootevřít svá zadní vrátka, čehož využili Holub s Kavalírem. Lázeňský záložník ale tváří v tvář Rojíkovi zklamal a poslal míč mimo tři tyče!

 

Spálená tutovka určitě mrzela domácí dvojnásob vzhledem k tomu, co přišlo v 82. minutě. Ve vápně se totiž dostal k míči střídající František Diviš a srovnal na 1:1! Mariánky se snažily získat zpět ztracené vedení, jenže Lattischovu hlavičku hosté zblokovali, Denk znovu nedokázal v dobré pozici po rohu zakončit a v nastavení se zaskvěl i gólman Rojík.

Hosté nevyužili mečbol

O druhém bodu tak musely rozhodnout pokutové kopy. Rozstřel začali úspěšně Kafka s Jandou, které napodobili Sadílek se Szedmákem. Nezmýlili se ani domácí střelec gólu Kravar a klatovský Bezděk. Také čtvrtá série proběhla bez chyb střelců, když se trefili Drahorád a Stetsenko. Následně už ale zaváhal Lattisch a nabídku druhého bodu nevyužil Lukeš, který svým dloubáčkem netrefil bránu!

 

Nadstavbu zahájil přesným pokusem Šilhán, na kterého nenavázal Diviš, a tak druhý bod proklouzl Klatovům mezi prsty.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér Stanislav Purkart: „Nebyl to od nás úplně vydařený zápas. Oboustranně utkání připomínalo spíše boj než nějaký pěkný fotbal. První poločas jsme zaslouženě vyhráli, ve druhém poločase mi chyběl klid na kopačkách, obávali jsme se o výsledek. V závěru přišel trest, jsme rádi, že jsme alespoň zvládly penalty. Celý tým podal průměrný výkon, nikdo nebyl schopný vzít to na sebe.“

SK Klatovy 1898
Trenér Milan Dejmek: „Z první vážnější akce soupeře jsme dostali gól, kdy jsme trošku zazmatkovali po centru do vápna. Myslím si, že jsme byli po celý zápas lepším týmem, bohužel jen po vápno. Nevypracovali jsme si žádnou vážnější šanci, až ke konci se nám podařilo vyrovnat. Penalty už jsou loterie. Oproti minulému týdnu podal dobrý výkon celý tým, hráli jsme soudržně a od toho se musíme odrazit k dalším zápasům.“



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Drahorád [-] - A. Forman [-] , M. Lukáš [-] , T. Kabelák [-] (85. J. Lattisch [-] ) , P. Holub [-] (81. T. Šilhán [-] ) , J. Sadílek [-] , P. Kavalír [-] , M. Kravar [-] , T. Denk [-] , V. Kafka [-]

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] , J. Szedmák [-] , L. Bezděk [-] , P. Kotrba [-] , D. Dolanský [-] , M. Mészáros [-] , D. Pavlovič [-] (75. F. Diviš [-] ) , M. Janda [-] , L. Krásný [-] (89. A. Stetsenko [-] ) , D. Tříska [-]

ŽK: 80. P. Holub , 85. P. Kavalír - 80. M. Janda .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Talpáš Petr - AUBRECHT Jan, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.