2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

4.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Krumlov v Sedlčanech nic moc nepřevedl a odjíždí s prázdnou


Branky


0

Šancí Jihočechů bylo jako šafránu, domácí mužstvo naopak hrozilo velmi hojně. Po brankách Kvěcha a střídajícího Krůty také Tatran slaví zaslouženou výhru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná kombinace před prvním gólem

Tatran poprvé ohrozil českokrumlovskou bránu už ve druhé minutě, když Kdolského trestný kop přizvedla hostující obrana velmi nešikovně a moc nechybělo, aby míč skončil až v síti. Z následného rohového kopu zase kulatý nesmysl nebezpečně prosvištěl malým vápnem nikým netečován.

 

Na druhé straně se do dobré pozice dostal Wagner, jenže místo střely volil nadbytečnou přihrávku. Po stranách aktivně hrající Sedlčanští se dostali do dobré šance zásluhou M. Dvořáka, který se probil až do vápna a zkusil překvapit Hňupa v bráně, ten byl však připraven. Stejný hráč o chvíli později rozvlnil jen boční síť!

 

Zahanbit se ale nenechali ani Jihočeši. Napravo unikl Babka, nasadil jesle Brotánkovi a nebezpečí musel hasit rychlým výběhem Capouch. V 18. minutě nádherně zakombinovali Soldát a Kryštof Kvěch. Několikrát si vyměnili míč, vyšachovali hostující defenzivu a druhý jmenovaný poslal Sedlčany do vedení!

 

Rychlonozí fotbalisté Tatranu dělali Českému Krumlovu obrovské problémy i nadále, brankář Hňup se musel mít stále na pozoru. Kvěch nebyl po jednom z povedených brejků daleko další brance, v rozhodujícím momentu mu ale střelu zablokoval Kabele. To Hájek byl chvíli před koncem poločasu rychlejší než všichni obránci a Hňup se musel blýsknout pěkným zákrokem.

Krůtovo povedené střídání

Start do druhého poločasu patřil Slavoji, k vážnějšímu ohrožení Capoucha se ale nedostal. I hosté si museli dávat pozor v obraně – po jedné ze zbytečných ztrát balónu vyslal Sirotek do šance Repetného, jehož pokus Hňup pokryl.

 

V 73. minutě byli Krumlováci blízko vyrovnání, ale ze skrumáže na malém vápně nakonec vyšli vítězně Středočeši. Za pět minut přišel trest, jak už to tak bývá. Skvělý Soldát získal balón a okamžitě vyslal vpřed čerstvého Davida Krůtu, který obstřelil brankáře a přinesl domácím klid na kopačky!

 

Závěr utkání se nesl v poněkud nervózním duchu, diváci ale ještě jednou zatleskali, a to po Kdolského pokusu z dálky. Skóre se už nezměnilo, a tak mohou Sedlčany slavit zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Záložník Luboš Soldát: „Do zápasu jsme šli s tím, že se musíme pokoušet narušovat rozehrávku hostů vysunutým pressingem. To se nám párkrát v prvním poločase podařilo, ale ve finální fázi nám chybělo víc klidu. Z jedné akce jsme se naštěstí prosadili a přežili velkou šanci hostů ke konci poločasu. Ve druhé půli byl zápas hodně o bojovnosti. V ní jsme nepropadli a nakonec jsme přidali ještě jeden gól, zaslouženě jsme si připsali tři body.“

FK Slavoj Český Krumlov
Trenér Václav Domin: „Když nedáme gól, nemůžeme chtít bodový zisk. A ten jsme nedali.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - M. Sirotek [-] (76. D. Krůta [-] ) , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Dvořák [-] (80. M. Valenta [-] ) , K. Kvěch [-] (87. J. Dvořák [-] ) , M. Hájek [-] , P. Lípa [-] , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] , F. Hofman [-] (70. J. Čejda [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
F. Hňup [-] - J. Kabele [-] , M. Dudák [-] , J. Sláma [-] , M. Klivanda [-] , J. Zatloukal [-] , J. Wagner [-] , M. Babka [-] , V. Novák [-] , V. Beránek [-] (70. F. Persán [-] ) , M. Švec [-] (65. M. Svoboda [-] )

ŽK: 70. M. Hájek - 27. M. Babka , 55. J. Wagner , 68. J. Zatloukal , 85. M. Svoboda .
Hráči zápasu: L. Soldát .
Počet diváků: 387. Rozhodčí: Šálková Helena - KASTL Jan, HOCEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.