Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

3.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

7.0

Jídlo

--

Hrací plocha

2.0

Zázemí

9.0

FOTO: Jankov porazil neoblíbeného soupeře, trefila se africká posila


Branky


49. S. Armah , 69. J. Zajíc (p.)
0

Bláznivá neděle s tříbodovým závěrem. Tak by se dal charakterizovat sedmadvacátý srpen v podání jankovských fotbalistů. Ti do utkání s Klatovy vstupovali s nelichotivou bilancí ze vzájemných soubojů. V osmi předchozích duelech jednou vyhráli, jednou remizovali a hned šestkrát byli poraženi. Nicméně tentokrát zůstaly body v Precis aréně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Armahova tyč

Nescházelo mnoho a duel 3. kola Diviza A se málem neuskutečnil. Před utkáním se přes Jankov přehnal silný liják a rozhodčí uvažovali o odložení zápasu. Nakonec se hrálo, tedy spíše bojovalo, a radost z toho měli po výsledku 2:0 Jihočeši.

 

Byli to právě Jankovští, kteří se lépe sžili s podmáčeným terénem a v 6. minutě nebyli daleko od úvodního gólu. Ghanský útočník Armah, jenž poprvé nastoupil v základní sestavě, se krásně uvolnil a následnou tvrdou střelou orazítkoval tyč klatovské branky. Domácí byli lehce aktivnější, ale šanci měli i Západočeši.

 

V 11. minutě dostal dlouhý balón Bezděk, pokusil se přelobovat Pavelce v domácí brance, ale ten se zaskočit nenechal. Vodní válka mnoho šancí logicky nepřinášela, střela Szedmáka z 32. minuty branku Jankova hodně minula. Domácí výběr byl blizoučko úspěchu v 37. minutě, kdy si na Kollárův centr naskočil Zajíc, avšak jeho pěknou hlavičku skvělým zákrokem vyrazil Rojík.

Armahův první gól v jankovském dresu

Co se nepovedlo v poločase prvním, to vyšlo domácímu celku na začátku toho druhého. Ve 49. minutě vyslal pas ze své poloviny hřiště Kroneisl, Solomon Armah využil menší chybičky stopera Mészárose a klasickým bodlem kolem Rojíka poslal balón do sítě - 1:0. První gól dvacetiletého Ghaňana v dresu SK Jankov byl na světě, proto není divu, že radost v Precis aréně z toho byla nesmírná!

 

Náladu Jihočechů mohl zchladit v 63. minutě Mészáros, který se po rohu dostal k nebezpečné hlavičce, po níž se míč lehce otřel o tyč Pavelcovy branky. Hosté neuspěli, a tak si slovo vzali opět hráči v bílozeleném. Kollár si v pokutovém území pohrál s Lukešem, který jankovského technického středopolaře poslal k zemi. Nařízený pokutový kop poslal nechytatelně do branky Jakub Zajíc a Jankov vedl 2:0.

 

Klatovy nic nevzdaly a do konce duelu se snažily alespoň o zdramatizování výsledku. V 78. minutě střílel hezky z voleje Stetsenko, nýbrž nějaké tři metry nad domácí branku. Závěr zápasu byl zbytečně vyhecovaný a vyhrocený. Na hřišti došlo k nejedné strkanici a slovní výměně názorů, které jinak slušně hrané utkání mírně pokazily. Ale ani to, ani Lukešův přímý kop letící vysoko nad v 89. minutě, se skóre už nepohnuly, a tak Jankov zdolal Klatovy 2:0.

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Oficiální facebook klubu SK Jankov: "V první půli zápasu hraného na těžkém terénu jsme ze šancí Armaha a Zajíce ještě neskórovali, ale ti samí hráči se prosadili po změně stran. Ve 49. minutě po pasu Máry Kroneisla k velké radosti Precis arény skóroval Solomon Armah, v 69. minutě pečetil důležité vítězství z pokutového kopu Jakub Zajíc. Utkání nám sebralo mnoho sil, ale zisk tří bodů únavu zmírní. Jde se slavit!"




Sestavy


SK Jankov
A. Pavelec [-] - F. Lošek [-] , V. Jirkovský [-] (90. M. Rytíř [-] ) , J. Zajíc [-] , M. Popelka [-] - V. Bürger [-] , P. Beránek [-] (86. L. Fajtl [-] ) , M. Kollár [-] , M. Kroneisl [-] - P. Sedlic [-] (80. R. Mužík [-] ) , S. Armah [-] (73. J. Šebelka [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] , J. Szedmák [-] , L. Bezděk [-] (78. A. Stetsenko [-] ) , P. Kotrba [-] , F. Diviš [-] (83. J. Sojka [-] ) , I. Vojtko [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Tříska [-] , Z. Cibulka [-] (70. L. Krásný [-] )

ŽK: 59. S. Armah , 83. A. Pavelec - 65. M. Lukeš , 68. M. Janda .
Hráči zápasu: S. Armah .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Lafek David - KREJSA Josef, KOUBA Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.