Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

7.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

7.0

FOTO: Hořovicko i podruhé doma vítězně


Branky


6. J. Mojdl , 27. M. Ansuma - 90. L. Zoubek (p.)
0

Obě branky Hořovicka padly už během úvodní půlhodiny a v obou měl prsty ghanský útočník Ansuma, po změně stran tempo hry opadlo. Petřín se dočkal snížení až v samotném závěru, když Zoubek proměnil pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavní postavou Ansuma

Na první velkou šanci duelu Hořovicka s Petřínem nemuseli diváci čekat déle než tři a půl minuty. Pak totiž střílel z přímého kopu z devatenácti metrů Nademlejnský a hosté přežili bez úhony jen díky dobrému postavení jednoho z bránících fotbalistů za zdí! Uběhlo jen pár sekund a Ansuma to přehnal s razancí své hlavičky.

 

Poté ale ghanský útočník perfektně sklepl ostrý pas Nademlejnského přesně pro Jana Mojdla, který křížnou ranou překonal Pflegera v bráně Petřína! Autorovi hořovického gólu už nebylo tak do smíchu po necelých dvaceti minutách, když musel střídat kvůli zranění.

 

Krásnou fotbalovou akci ukázali domácí ve 27. minutě. Na dva doteky přenesli hru doleva a Machovu přihrávku usměrnil patičkou za záda bezmocného Pflegera Musa Ansuma, který ukazuje, že bude patřit mezi hlavní ozdoby soutěže!

 

I nadále byli aktivnějším mužstvem Hořováci, ke třetí brance jim ale scházela přesnost, nebo se ukázal Pfleger. Chvíli před koncem poločasu se do dobré šance drali hosté, ale zradil je terén. Mohli být pak smutní ještě víc – Ansuma totiž utekl a předložil míč Dudlovi, jenž trestuhodně napálil pouze Pflegera! Tečku za prvním dějstvím udělalo zranění Levého, když se snažil zastavit hrotového fotbalistu Hořovicka.

Tempo opadlo

Druhá půle začala šancí plzeňského Vohrny, jemuž naservíroval balón přímo na hlavu kapitán Bednář, hostující útočník ale nezamířil přesně. Pak se na druhé straně hezky uvolnil Šubert, vymotal Zoubka a zpětnou přihrávkou oslovil Mojdla, tomu však střela z první vůbec nevyšla.

 

S přibývajícími minutami hra trochu opadla. Petřínští se snažili překonat dobře fungující obranu Středočechů, to se jim však nedařilo. Domácí byli naopak spokojení s dvougólovým vedením a nikam se nehnali, tempo navíc kouskovala střídání na obou stranách.

 

Neatraktivní pasáž duelu vylepšil střídající Křížek, když utekl obraně Plzně a poslal míč před prázdnou bránu dalšímu čerstvému fotbalistovi, a to Bělohlávkovi. Ten ale ze dvou metrů odkrytou klec přestřelil!

 

Na konci nastavené doby byl ve vápně domácích Kuchařem sražen Lisý a domácí záložník uviděl druhou žlutou kartu. Nařízenou penaltu s velkou porcí štěstí proměnil Lukáš Zoubek! Ihned poté odpískal rozhodčí konec utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Obránce Luděk Kaufman: "První poločas jsme odehráli celkem dobře, dali jsme dva góly a měli ještě jednu tutovku. Kdybychom dali na 3:0, asi by bylo po zápase. Bohužel se tak nestalo. Druhý poločas jsme se protrápili ke konečnému výsledku. Získali jsme tři body, ale druhý poločas byl z naší strany velmi špatný. Na pravé straně odmakal zápas Karvánek, toho bych hodnotil jako jednoho z nejlepších hráčů.

SK Petřín Plzeň
Trenér Radek Vodrážka: "Nemáme ani bod, jsme trochu rozhození. Měli jsme určitě na to, abychom v Hořovicích minimálně remizovali. Mrzí nás to, v zápase jsme byli lepší. V prvních dvou kolech to tak naopak nebylo a máme z nich pět bodů. Takový je zkrátka fotbal. Vyzdvihl bych celý tým, hráli jsme dobře. Nejlepší na hřišti byli Bendl a Motl."



Počet diváků: 180. Rozhodčí: Hányš Martin - MELNIČUK Vladimír, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.