Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 10:15

2.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pět gólů v síti Přeštic, body si odváží Karlovy Vary


Branky


0

Karlovarská Slavia se s nováčkem divize nepárala a do přeštické sítě nasázela pět fíků. Ke konci hosté polevili a dovolili Přeštickým alespoň kosmetickou úpravu skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Déjà vu ke konci poločasu

Do utkání dvou po prvním kole nespokojených týmů vstoupili lépe zkušenější hosté, kteří jasně diktovali tempo hry. Přeštice nátlaku Karlovarských zpočátku odolávaly do 21. minuty. Pak skóre otevřel jeden z nejpovolanějších, a to hostující kanonýr Martin Psohlavec, který si tak připsal první branku Karlových Varů v sezóně!

 

Za dvanáct minut byli hráči v modrých dresech blízko navýšení vedení, když za Kašparem zazvonila tyč! Domácí zareagovali pěkným centrem Lambora na jednoho ze svých spoluhráčů, kterému ale střela příliš nesedla.

 

A tak se Karlovarští radovali podruhé v 39. minutě. Ve velkém vápně si parádně zpracoval míč Rostislav Vokáč a prudkou střelou se trefil přesně k tyči Kašparovy klece! Uběhla chvilka a Slavia perfektně rozebrala obranu Přeštic. Ze stejného místa, odkud se prosadil Vokáč, se tentokrát napřáhl Josef Hudec a zvýšil už na 0:3!

Kapitán úřadoval

Na nepříznivý vývoj utkání zareagoval trenér Uzlík střídáním, Zdeňka nahradil Pavlík. Vypracovat si nějakou šanci bylo ale pro Přeštické velmi těžké, hostující obrana fungovala velmi spolehlivě. V 60. minutě navíc přišla čtvrtá branka do sítě divizního nováčka. Na dlouhý pas si naběhl Marian Geňo, pohrál si s obráncem a střelou na bližší tyč propálil brankáře Kašpara!

 

Zanedlouho vlétli do otevřené obrany domácího mužstva Marian Geňo s Vokáčem, zakombinovali a kapitán Slavie znovu úřadoval! K ofenzivně laděnému utkání přispěli v 66. minutě konečně také domácí, když se prosadil útočník Matěj Strejček!

 

Přeštičtí mohli ubrat z náskoku Karlových Varů další kousek, jenže tentokrát byl proti gólman Chára. V 80. minutě nechtěl zůstat pozadu domácí brankář Kašpar a dvěma pěknými zákroky zabránil dalšímu gólu za jeho zády. Hosté ke konci zápasu viditelně polevili a Přeštice se dočkaly dalšího gólu, když se v 86. minutě prosadil Patrik Lambor!

 

Pečlivě vybudovaný náskok si už Slavia snížit nenechala a zaslouženě veze z Přeštic tři body.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Trenér Václav Uzlík: „Prvních šedesát minut jsme podali hodně ustrašený výkon, bez agresivity. V podstatě jsme se báli a čekali, až nám Vary dají nějaké góly. V posledních třiceti minutách jsme alespoň vizuálně zkorigovali výsledek.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér Karel Tichota: „Do utkání jsme vstoupili dobře, první poločas jsme vyjma jedné šance Přeštických kontrolovali. Po poločase jsme přidali další dva góly, ale mrzí mě, že po prostřídání naše hra upadla. Závěr se mi z naší strany moc nelíbil. Vondráček na stoperu a Vokáč uprostřed hřiště zahráli velmi dobře.“



Sestavy


FK ROBSTAV
O. Kašpar [-] - S. Turek [-] , V. Lecjaks [-] , V. Zelenka [-] (26. J. Přibáň [-] ) , J. Duchek [-] - I. Blahoudek [-] , Z. Sýkora [-] , M. Zdeněk [-] (46. J. Pavlík [-] ) , P. Bešta [-] (60. J. Bešta [-] ) - M. Strejček [-] , P. Lambor [-] -

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Hudec [-] (74. O. Šupík [-] ) , J. Staněk [-] (65. J. Kalina [-] ) , M. Geňo [-] , L. Mestl [-] , M. Psohlavec [-] , P. Maňák [-] , M. Királyi [-] (65. Z. Skala [-] ) , R. Vokáč [-] , Z. Vondráček [-] , P. Kořistka [-]

Hráči zápasu: R. Vokáč , Z. Vondráček .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Tesař Tomáš - HRKAL Václav, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.