P. Bendl 17.
T. Denk 30. (vl.)
J. Hartl 81.
3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 10:15

2.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín si poradil s Mariánkami


Branky


17. P. Bendl , 30. T. Denk (vl.) , 81. J. Hartl - 25. J. Lattisch
0

Plzeňský celek vstoupil do divize tou správnou nohou, po dvou kolech má na kontě pět bodů. Tři z nich vybojoval proti Mariánským Lázním, které v sobotním utkání porazil 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly za třináct minut

Mariánky vlétly na svého soupeře jako divoká voda a v prvních patnácti minutách měly hned několik gólových šancí, po kterých se hráči i realizační tým mohli jen chytit za hlavu, co dokázali neproměnit Labai nebo Kavalír. „Chyběl nám větší důraz a větší klid,“ věděl trenér lázeňského týmu Purkart.

 

Domácí rozjeli první gólovou akci zápasu dlouhým nákopem na Vohrnu, který zabojoval, získal míč a prostrčil ho na Petra Bendla. Ten si pohrál s obráncem a kolem brankáře vsítil gól!

 

Fotbalisté z Mariánských Lázní ale na nic nečekali a po osmi minutách srovnali. Centrovaný míč tečoval Jakub Lattisch a Pfleger musel lovit balón ze sítě! Smršť pokračovala i nadále, ve 30. minutě si Petřín vzal vedení zpět. Po autovém vhazování si nešťastně vstřelil vlastní gól Tomáš Denk a rozradostnil domácí příznivce.

Hartlova pojistka

Ve druhém poločase nebylo k vidění tolik příležitostí ke skórování. Plzeňané se soustředili na obranu a přenechali iniciativu Mariánským Lázním. Dlouho se však na hřišti nic nedělo. Svěřenci trenéra Purkarta hrozili především ze standardek, se kterými si ale petřínská defenziva poradila.

 

Pak navíc přišla 81. minuta a chyba hostů při rozehrávce. Té využil Bendl, jenž utekl a předložil míč před prázdnou bránu střídajícímu Jiřímu Hartlovi. Domácí útočník i s pomocí tyče navýšil na 3:1 a definitivně rozhodl o vítězství Petřína! 



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Trenér Radek Vodrážka: „Začátek byl hodně hektický, tam to byla z naší strany chyba za chybou. Tušil jsem, že když tuhle pasáž přežijeme, tak to bude dobré. Tři body jsou pro nás v této fázi skvělé. Neříkám, že jsme Mariánky přehráli, ale na to se tady nehraje. Vyhráli jsme, máme tři body, jsme spokojení. Škarda odehrál na pravém beku velmi dobrý zápas, nadstandardní. Lisému se zápas také povedl.“

FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér Stanislav Purkart: „Měli jsme dobrý vstup do utkání, soupeře jsme přehrávali a měli jsme vstřelit nějaké branky. Bohužel se nám to nepodařilo, a naopak jsme do poločasu dvě dostali. Po změně stran vycházel soupeř ze zajištěné obrany a my se nedokázali prosadit. Chtěli jsme hrát více po stranách, ale spíše jsme se snažili chodit středem, kde byl soupeř dobře organizovaný.“



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - V. Lisý [-] , J. Motl [-] (78. A. Heller [-] ) , M. Vohrna [-] (70. J. Hartl [-] ) , P. Škarda [-] , J. Levý [-] , P. Bednář [-] (88. T. Navrátil [-] ) , P. Bendl [-] (84. M. Trojovský [-] ) , P. Papáček [-] , J. Šulc [-] (90. M. Hejnal [-] ) , L. Zoubek [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Drahorád [-] - M. Lukáš [-] , F. Labai [-] (66. T. Kabelák [-] ) , J. Dvořák [-] (81. J. Dubský [-] ) , T. Šilhán [-] , J. Lattisch [-] (70. K. Maule [-] ) , J. Sadílek [-] , P. Kavalír [-] , M. Kravar [-] , T. Denk [-]

ŽK: 65. L. Zoubek - 63. M. Lukáš , 79. K. Maule , 84. J. Sadílek .
Hráči zápasu: P. Škarda , V. Lisý .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - OPOČENSKÝ Vojtěch, STARÝ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.