Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

1.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

7.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

8.0

FOTO: Rakovničtí oslavili vstup do divize výhrou nad Aritmou


Branky


0

Rakovník - V neděli se po sedmi letech opět hrála na městském stadionu SKR divize. Domácí v prvním kole přivítali Aritmu Praha, která vloni skončila na osmém místě. Lepší vstup do sezóny si Rakovničtí ani nemohli přát. O své vítězství rozhodli ještě do přestávky, když se postupně trefili Červený, Severin a Schwendt. Hosté stačili už jen zkorigovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový divizní start pro SK!

Do Městského areálu SK Rakovník zavítalo také mnoho natěšených diváků zvědavých na divizní klání. V areálu bylo 350 fantastických diváků. Oproti generálce ve Zbuzanech byli k dispozici uzdravení Besta s kapitánem Severinem. Oba dva patřili ke klíčovým mužům na hřišti.

 

Začátek utkání naznačil, že utkání bude velmi tvrdé a fyzicky náročné. Hned v 6' při centru M. Schwendta, výrazné letní posily, obránce Aritmy minul míč a J. Červený s přehledem otevřel skóre - 1:0. Za pár minut mohlo být vyrovnáno, ale brankář Pešek výtečným zákrokem uhájil čistý štít.

 

Ve 20' J. Červený vysunul M. Schwendta za obranu. Rakovnický hráč přeloboval brankáře, ale navrátivší obránce míč odklidil na rohový kop. Z následného rohu ovšem Severin po Sklenkově dobře mířeném centru zvýšil na zadní tyči - 2:0. Snový nástup pokračoval do 39', kdy další letní posila J. Krupička vysunul M. Schwendta, který ukázovým lobem zvýšil na 3:0. Snový divizní start!

Aritma dokázala pouze snížit

Druhý poločas se domácí soustředili především na defenzivu. Hosté měli šance, ale chyběl větší klid v zakončení. Podobně mohli domácí přidat čtvrtou branku. V 72' domácí udělali sérii chyb, čehož využil přesnou zakončením Junek - 3:1. Více hosté nestihli a domácí si mohli slastně vychutnat návrat na divizní pole. Před skvělou návštěvou si domácí připsali první tři divizní body, soupeř z Prahy odjel s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Marek Tvrz (vedoucí mužstva): ,,Lepší start jsme si nemohli přát. Měli jsme ze soupeře a z divize respekt, který ale po úvodním hvizdu opadl. Soupeř byl silný, ale my jsme byli produktivní v zakončení a zaslouženě zvítězili. Jsme moc rádi, že jsme před výbornou návštěvou zvládli divizní start."




Sestavy


SK Rakovník
T. Pešek [-] - M. Schwendt [-] , J. Krupička [-] , M. Polák [-] , P. Tvrz [-] (60. L. Dratva [-] ) , J. Severin [-] (89. Š. Spal [-] ) , J. Červený [-] (85. R. Gašpárek [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , R. Hamouz [-] (83. M. Jirásek [-] ) , P. Besta [-]

SK Aritma Praha
J. Rondzik [-] - P. Plechatý [-] , J. Beneš [-] , V. Gajecký [-] (46. O. Havlíček [-] ) , J. Junek [-] , M. Pivrnec [-] , L. Hrabák [-] , A. Kraus [-] , J. Troníček [-] , M. Petrák [-] (46. O. Rybka [-] ) , D. Baran [-] (60. F. Turbák [-] )

ŽK: 53. J. Severin , 88. M. Schwendt - 83. O. Rybka .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Aubrecht Jan - TALPÁŠ Petr, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.