1:2
(0:1)
43. V. Novák
85. R. Talůžek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavojáci dobyli Dobříš


Branky


81. O. Puchmajer - 43. V. Novák , 85. R. Talůžek (vl.)
0

Po pohárovém svátku s Libercem (psali jsme zde) se Dobříšští těšili i na start divizní sezóny. Chuť jim ale po devadesáti minutách s Českým Krumlovem zhořkla, jelikož si Jihočeši odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance Jihočechů

Hosté začali aktivně, po rohových kopech nedorazili míč do branky zblízka Klivanda a Beránek. Následně Dobříšští nevyužili možnost poté, co Maryška obešel brankáře a v obtížné pozici překopl branku. Další možnosti měli Jihočeši při dvou střelách Nováka a po trestných kopech se neprosadili ani Kabele a Musil. Později přece jen Dobříšští hru trochu vyrovnali.

 

Po rohovém kopu neuspěl O. Puchmajer, stejně jako po dvou centrech Junka Maryška a Dort. Dvě minuty před přestávkou našel Kabele z přímého volného kopu před vápnem volného Václava Nováka, který z dvaceti metrů zamířil přímo do šibenice! Druhý gól mohli hosté přidat vzápětí, avšak jejich hráč překopl z malého vápna branku.

Závěrečné góly

Do druhé půle vlétli domácí mnohem aktivněji. Po standardce střílel Maryška z úhlu do gólmana a vzápětí po rohovém kopu nedokázali hráči Dobříše zblízka dorazit míč do sítě. Zákrok na Maryšku poté neposoudil rozhodčí jako faul, na Junkovu přihrávku nedosáhl J. Šrain, po centru jeho bratra Václava hlavičkoval do břevna O. Puchmajer.

 

A přicházely další šance. Po centru Junka hlavičku J. Šraina vytěsnil na roh brankář Hňup, a po centru Procházky mířil hlavou Talůžek jen do gólmana. Dobříšští se dočkali v 81. minutě, kdy po závaru před brankou zavěsil míč do sítě Ondřej Puchmajer. Středočeši se snažili rozhodnout utkání druhým gólem, avšak pět minut před koncem střelu Nováka tečoval Robert Talůžek nešťastně do protipohybu Šedivého a rozhodl tak utkání. V nervózním závěru již branka nepadla.

 

Zdroj: Oficiální web klubu MFK Dobříš, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Trenér Jiří Rychlík: „Bohužel se potvrdila skutečnost, že po úspěšném poháru přichází vystřízlivění. V první půli jsme nedokázali soupeře přehrát a ve druhé pak po vyrovnání přišla nešťastná teč. Je to první zápas a budeme se samozřejmě snažit porážku v dalších kolech odčinit.“

FK Slavoj Český Krumlov
Trenér Václav Domin: „Dobříš známe dobře, hraje nakopávané míče na jejich útočníky, takže jsme se na ni dokázali připravit. V první půli jsme byli vyrovnaným soupeřem a dostali se do vedení, museli jsme ale několikrát střídat pro zranění. Po změně stran jsme hráli spíše defenzivně, na rychlé brejky. Dobříš dala na 1:1, nám se však tečovanou střelou podařilo vedení strhnout opět na svou stranu. Výborně zahrála celá obrana, pochválil bych ale celý kolektiv.“



Sestavy


MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - R. Talůžek [-] , M. Puchmajer [-] , J. Rychlík [-] , R. Procházka [-] - V. Šrain [-] , J. Šrain [-] , O. Puchmajer [-] (86. J. Karas [-] ) , P. Junek [-] - Š. Maryška [-] , F. Dort [-] (62. J. Liška [-] ) -

FK Slavoj Český Krumlov
F. Hňup [-] - J. Kabele [-] , D. Tůma [-] (35. J. Wagner [-] ) , M. Dudák [-] , M. Klivanda [-] (90. M. Svoboda [-] ) , J. Sláma [-] (46. F. Persán [-] ) , T. Musil [-] (53. D. Peroutka [-] ) , J. Zatloukal [-] , V. Novák [-] , V. Beránek [-] (85. M. Švec [-] ) , L. Mravec [-]

ŽK: 26. O. Puchmajer , 44. V. Šrain , 64. Š. Maryška , 72. R. Talůžek , 88. J. Karas , 90. J. Šrain - 78. J. Zatloukal , 90. J. Wagner .
Hráči zápasu: J. Kabele , L. Mravec , J. Zatloukal .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Hanousek Karel - ŠŤASTNÝ Vít, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.