3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otepka: V šestnáctce jsme měli dovolenou


Branky


23. J. Mojdl , 29. D. Klimeš , 82. M. Ansuma
0

Po jednoleté pauze se Hořovicko vrátilo do Divize A vítězstvím nad jihočeským Roudným. O vítězství rozhodlo už v prvním poločase, kdy se navíc vykartoval i hostující Tušer. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadvláda Hořovicka

Domácí mužstvo začalo proti Jihočechům pěkně ostře a hned v první minutě dokázalo skórovat. Rozhodčí Cihlář však odpískal Machův faul na gólmana Hřebejka, a tak se ghanský forvard Ansuma radoval zbytečně. O chvilku později vyslal Nademlejnský povedeným lobem Mojdla za obranu, jenže ten zamířil těsně vedle. Poté byl ve vápna stažen Bežó, ale píšťalka zůstala klidná.

 

Hosté zahrozili O. Otepkou, který z trestného kopu vystrašil Herca v bráně Hořovicka. Ve 23. minutě se na hřišti lepší Středočeši už dočkali vedoucího gólu. Mach vybojoval balón a po spolupráci Nademlejnského s Klimešem se do dobré pozice dostal Jan Mojdl. Přesnou střelou nedal Hřebejkovi šanci a poslal Hořovicko do vedení!

 

Za pár minut přidali favorité druhou branku. Ansuma vysunul Daniela Klimeše, jenž se z poloviny hřiště řítil sám na Hřebejka a svůj nájezd také úspěšně zakončil! Ještě lépe bylo domácímu celku ve 42. minutě, kdy se po druhé žluté kartě nechal vyloučit hostující Tušer.

Power play?

Ač se předpokládalo, že ve druhé poločase nastane hořovický válec, opak byl pravdou. Vyloučení malšany paradoxně nakoplo a hráli se svým soupeřem vyrovnanou partii.

 

Blízko snížení byli po individuální akci O. Otepky, který napálil břevno Hercovy klece. Zazvonění jako by probudilo spící Hořovické a ti si zbytek utkání pohlídali už mnohem spolehlivěji. V 82. minutě ještě upravil skóre na konečných 3:0 nejlepší hráč zápasu Musa Ansuma, když protlačil míč do sítě.



Ohlasy k zápasu



TJ Malše Roudné
Trenér Rudolf Otepka: „Bylo to první ostré utkání, v prvním poločase jsme propadli, co se týče nasazení, v šestnáctce jako bychom měli dovolenou. Ve druhé půli, ač oslabeni o jednoho hráče, jsme se zvedli. Vyloučení nám paradoxně neublížilo, ale pomohlo. Soupeř se s tím nedokázal vyrovnat, jeho početní převaha nebyla znát. Bohužel, 3:0 hovoří za vše. Výsledkově jsme zápas nezvládli, první poločas ani herně. Štěstí v útočné fázi se od nás odklonilo. Dneska nám obrovské problémy dělal Ansuma. Je to silný hráč, myslím, že celé utkání rozhodl.“



Sestavy


SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Machurka [-] , J. Bežó [-] (37. V. Karvánek [-] ) , L. Kaufman [-] , R. Graf [-] (57. T. Dudla [-] ) - J. Mach [-] (83. J. Křížek [-] ) , J. Mojdl [-] , D. Klimeš [-] , J. Kuchař [-] - M. Nademlejnský [-] (66. O. Bělohlávek [-] ) , M. Ansuma [-]

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - O. Otepka [-] , P. Kössl [-] , L. Vávra [-] , D. Kořínek [-] , R. Maršík [-] , D. Růžička [-] (87. M. Tibitanzl [-] ) , M. Bartoš [-] , M. Tušer [-] , J. Píša [-] , M. Otepka [-]

ŽK: 26. J. Bežó , 70. J. Mach - 30. M. Tušer . ČK: 42. M. Tušer .
Hráči zápasu: M. Ansuma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cihlář František - KASTL Jan, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.