0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy a Sedlčany se podělily o body


Branky


0

Zápasem bez gólů vstoupili do sezóny fotbalisté Klatov a Sedlčan. Ačkoliv si příležitosti ke skórování vypracovaly oba celky, gólmani zůstali stoprocentní. V následném penaltovém rozstřelu kraloval hostující Capouch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedotažené šance hostů

Ačkoliv Sedlčanům chyběli Senft, Haas, Valenta (všichni zranění), Němec a M. Dvořák, nepřijely do Klatov body odevzdat. Naopak, svému soupeři hrozily, což uznal i domácí kouč Dejmek. „Hosté měli velmi nebezpečné brejky, jejich rychlí a pohybliví hráči nám dělali problémy,“ měl jasno.

 

Poprvé se Tatran předvedl v 10. minutě, kdy nad bránu pálil Kdolský. Poté měli Klatovští rohový kop, ze kterého se ale vydali do brejku Středočeši. Kvěch kolmo posunul míč na Repetného, který však zakončení uspěchal.

 

Sedlčanští měli v prvním poločase navrch a zkušený brankář Capouch nemusel řešit žádné složité situace. Ve 25. minutě uprchl Soldát, jenže ve vyložené šanci zbytečně hledal (a nenašel) Sirotka. 

Zlepšení Klatov gól nepřineslo

Pro druhý poločas změnili fotbalisté Klatov svou hru a dostali Středočechy pod tlak. Se všemi standardkami si ale obrana Sedlčan poradila. Aktivní bek Repetný mohl naopak trestat na druhé straně, po sedmdesátimetrovém sprintu ale špatně přihrál Kvěchovi.

 

Závěr zápasu už patřil kompletně Klatovům. Nejprve šli domácí tři na jednoho, Dolanský však ve vápně místo zakončení ještě zasekával protihráči, který mu míč vypíchl. Poté v malém pokutovém území zklamal Lukeš nepřesnou hlavičkou.

Král Capouch

O druhém bodu tak rozhodovaly penalty, po kterých slavili hosté. Hrdinou byl gólman Capouch, který si poradil se dvěma pokusy Klatovských. 



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Trenér Milan Dejmek: „Šlo o úvod sezóny, tak tomu odpovídala i hra, bylo tam docela dost nepřesností hlavně z naší strany. My jsme chtěli vyhrát, takže bod neberu. Kluci bojovali, neflákali to, bohužel nikdo nevyčníval, chyběl rozdílový hráč.“

TJ Tatran Sedlčany
Obránce Lukáš Brotánek: „První poločas se nám herně vydařil, škoda neproměněných šancí, kterých bylo dost. Ve druhé půli soupeř postupně přešel do tlaku, ale nic zásadního z něj nevytěžil. Penalty prostě umíme, s trochou štěstíčka jsme z nich udělali druhý bod. Nejlepším hráčem byl Kryštof Kvěch. Rozdal spousty kvalitních přihrávek a makal. Dále bych jmenoval Jardu Repetného, u kterého je škoda, že z pozice beka svůj výkon neozdobil gólem, k němuž měl hodně blízko.“



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] , J. Szedmák [-] , P. Kotrba [-] , D. Dolanský [-] (88. M. Marek [-] ) , F. Diviš [-] , I. Vojtko [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Tříska [-] , Z. Cibulka [-] (58. D. Pavlovič [-] )

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - M. Sirotek [-] (86. V. Lípa [-] ) , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , K. Kvěch [-] (76. J. Čejda [-] ) , M. Hájek [-] , D. Krůta [-] , P. Lípa [-] , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] , F. Hofman [-] (84. J. Dvořák [-] )

Hráči zápasu: K. Kvěch , J. Repetný .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Kouba Štěpán - BABKA Ondřej, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.