2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

15.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobrovice si na závěr vyšlápla na Vyšehrad


Branky


45. M. Volf , 58. T. Osvald
0

Domácí ustáli neproměnenou penaltu a i soupeřem nastřelelou tyč. V závěru půle se dostali do vedení a ve druhém dějství výhru Dobrovice pojistila druhou brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól padl v závěru poločasu

Jako první se pokusil o zakončení Matějka, jeho střelu zpoza vápna k tyči ale domácí gólman Dědek kryl. O minutu později na druhé straně Krystan zkusil překvapit svého bývalého spoluhráče Havránka lobem, balon však proletěl do zámezí. Ve 13. min. přišel souboj Havránka s dobrovickým střelcem Volfem a sudí nařídil pokutový kop. Gólman Vyšehradu byl otřesen a trvalo dlouho, než se postavil na nohy, vzmužil se však v pravou chvíli a střelu Sedláčka z penalty vyrazil bravurně na roh!

 

Domácí ale pokračovali v ofenzivě a Fotr ranou zpoza vápna jen těsně minul prostor mezi třemi tyčemi. Po půlhodině hry zahrozil také Volf, střelou z rohu vápna minul. Vzápětí mohl jít hostující tým do vedení, Drobílek měl však smůlu, ostrou ranou z pravé strany napálil tyč domácí brány!

 

Ve 35. min. vybojoval míč hluboko na vlastní polovině hřiště Hradecký, vydal se s ním po levé straně hřiště na zteč a v pravou chvíli odcentroval na nabíhajícího Drobílka. Ten to zkusil střelou bez přípravy, trefil ale bohužel jen místo, kde stál brankář Dědek. Byla to vyložená, čistá gólová šance, protože za Drobílkem nabíhal ještě zcela neobsazený Čtvrtníček, míč se ale k němu nedostal.

 

Ve 45. min. přišla další zajímavá akce Slavoje, Matějka přihrál Čtvrtníčkovi, ten doprava Klesovi, ale jeho centr nenašel před brankou adresáta v blankytném dresu. Nedáš – dostaneš a domácí v nastaveném čase udeřili. Po souboji Hradeckého s Krystanem odpískal sudí trestný kop proti Vyšehradu a Volf s pomocí teče na kraji zdi napálil balon k tyči: 1:0.

Osvald dodal pojistku

Také po změně stran měli domácí několik možností skórovat. Tečovaná střela Nováka letěla těsně nad, Volfovi nevyšly nůžky a ještě se při nich zranil. Jen co se však otřepal, byl u druhé gólové akce. Po křížném centru zprava takřka až od lavičky Vyšehradu převzal míč na levé straně hřiště právě Volf, poradil si s bránícím zadákem Slavoje a odcentroval před bránu, kde nabíhající Osvald skluzem poslal balon za Havránkova záda: 2:0.

 

 

V polovině druhé půle Volf z trestného kopu trefil zeď a potom ještě znovu přihrál do šance Osvaldovi, ten ale tentokrát neuspěl. Naopak v 77. min. odcentroval zprava Kostorek a nabíhajíí Klesa hlavičkoval zblízka nad dobrovickou bránu. Byl to největší šance šemíků ve druhé půli, změnu skóre ale nepřinesla. Fotbalisté Vyšehradu tak už potřetí za sebou nezvládli poslední mistrovský zápas kalendářního roku.

 

Zdroj: www.slavojvysehrad.cz



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
Vladimír Sedláček (trenér): připravujeme

FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra): „Poslední zápas měl z naší strany vypadat jinak, především jsme se měli o výsledek víc poprat. Místo toho to byla katastrofa a bojovnost zdobila spíš domácí tým, přestože v úvodních minutách hrál s viditelným respektem. Je to škoda, zápas se mohl vyvíjet jinak. Nejprve Jirka Havránek, až ještě otřesený z předchozího souboje, chytil penaltu, a v tu chvíli byla psychická výhoda na naší straně. O něco později Drobílek stále ještě za stavu 0:0 měl mít víc štěstí při zakončení, bohužel nastřelil tyč a pak už se vývoj otočil proti nám. V nastaveném čase první půle jsme inkasovali po tečované střele ze standardky a po druhém gólu Dobrovice jsme už nenašli odpověď, jak zápas zvrátit. Klíčovým byl podle mě výkon domácího útočníka Miškovského, který s námi vyhrával hlavičkové souboje, sklepával tak spoluhráčům balony a připravoval jim situace k zakončení. To byla alfa a omega posledního podzimního souboje. Celkově jsem naším podzimním výsledkem v podobě zisku 29 bodů zklamán, srážela nás zejména přílišná nevyrovnanost výkonů.“



Sestavy


FK Dobrovice
L. Dědek [-] - M. Routek [-] , D. Miškovský [-] , J. Novák [-] , T. Osvald [-] , J. Krystan [-] (82. J. Eliáš [-] ) , R. Žaloudek [-] , A. Fotr [-] (90. D. Pelyak [-] ) , P. Tvaroha [-] , M. Sedláček [-] , M. Volf [-] (78. D. Kostka [-] )

FC Slavoj Vyšehrad
J. Havránek [-] - F. Drobílek [-] , J. Čtvrtníček [-] , D. Hradecký [-] (82. Š. Klíma [-] ) , K. Kulhavý [-] (66. R. Matysík [-] ) , O. Kostorek [-] , T. Madej [-] , M. Klesa [-] , J. Doležal [-] (87. P. Šlegl [-] ) , D. Matějka [-] , V. Máče [-] (60. J. Jakab [-] )

ŽK: 55. R. Žaloudek - 88. J. Jakab .
Hráči zápasu: D. Miškovský .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Cihlář Jan - CUPL Zbyněk, SIMBARTL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.