2:1
(0:1)
38. M. Braun (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

13.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jirny ve druhé půli přehrály Domažlické a otočily skóre


Branky


58. A. Melechovský , 85. L. Křeček - 38. M. Braun (p.)
0

Domažličtí po půli vedli, jejich trenér Pavel Vaigl litoval, že ne o dvě branky. Jirny zabraly ve druhém dějství a nakonec gólem ze závěru utkání urvaly cennou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Aleš Čvančara (trenér): "Byl to oboustranně hezký fotbal. V prvním poločase to bylo hodně o boji ve středu hřiště, kde byl soupeř důraznější a dostával se do příležitostí. My svoje neproměnili, oni po jedné vedli. Hosté nás zlobili dlouhými auty, to je na malých hřištích vždy problém, pokud má soupeř hráče, který hází daleko. Ve druhé půli jsme byli výraznější i v zisku míče, dostávali jsme do hodně gólových příležitostí. Měli jsme tak asi sedm šancí, z toho tři čtyři byly úplně tutové. Jsme rádi, že dva góly z toho padly a výhru považuji za zaslouženou. Hráčem zápasu stoper Hruška, střední záložník Křeček, pravý záložník Vondráček a útočník Melechovský."

TJ Jiskra Domažlice
Pavel Vaigl (trenér): "V první půli jsme hráli dobře a mohli jsme vést i o dvě branky. Ve druhém poločase jsme měli dost brejkových situací, po jedné z nich měl tutovou šanci Došlý, ale neproměnil ji. Pak jsme dostali smolný gól, kdy byl po standardce míč tečovaný ve zdi. Hra se srovnala, byl z toho boj a už to vypadalo, že zápas skončí remízou, ale domácí po vhazování a následném centru rozhodli. Ještě jsme se tlačili do útoku, měli jsme dva rohy, házeli dlouhé auty, ale míč už jsme se do sítě nedotlačili. Jsem zklamaný z výsledku, zkazili jsme si to sami. Dobrý zápas odehrál pravý halv Martin Hrubý."



Sestavy


SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - L. Hruška [-] , O. Kejha [-] , M. Parys [-] , J. Vondráček [-] , M. Čepelák [-] - V. Pokorný [-] (56. D. Kocourek [-] ) , L. Křeček [-] - P. Vandas [-] (90. J. Černý [-] ) , A. Melechovský [-] , M. Klán [-] (90. M. Stockner [-] )

TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - T. Hájovský [-] , J. Teršl [-] (89. L. Roubal [-] ) , M. Mlynařík [-] , J. Blažek [-] - P. Došlý [-] , O. Chocholoušek [-] (89. M. Buršík [-] ) , P. Mužík [-] , M. Hrubý [-] (71. M. Hejda [-] ) , M. Braun [-] - R. Kropáček [-] (79. D. Bezdička [-] )

ŽK: 38. O. Kejha , 90. A. Melechovský - 45. J. Teršl , 66. T. Hájovský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - HURYCH Jan, VÁŇA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.