2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

13.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brozany padly potřetí v řadě. Cábelíci v 68. minutě inkasovali na 0:2, pak předvedli skvostný obrat!


Branky


0

Svěřenci kouče Jiřího Saboua si přichystali velkolepý finiš a třemi brankami během čtrnácti minut si zajistili tříbodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Sokol Brozany
Ján Kudlička (manažer): připravujeme

FK Králův Dvůr
Jiří Sabou (trenér): "Viděli jsme bojovné utkaní, soupeř byl velmi kvalitní, první poločas nám dělali velké problémy Chukwuma s Bendou. Druhý poločas jsme se herně zvedli a v době, kdy jsme byli na míči lepší, jsme paradoxně dostali dva góly. Vstali jsme však jako bájný Fénix z popela a nakonec vezeme domů 3 body. Cením si toho, že jsme utkaní nezabalili a hráli za do konce. Všichni hráči utkaní odpracovali a ukázali velký charakter, za to před svým týmem smekám. Podali jsme týmový výkon, pokud bych měl přesto někoho vyzdvihnout, tak by to byl Martin Kraus. Ač není klasický útočník, opět musel nastoupit na hrotu, srdnatě se pral s obránci a nakonec dal dva góly. A pak Petr Eliáš, to je dělník středu pole, podává opětovné vynikající výkony a tito hráči bývají často nedoceněni."



Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] (46. M. Danko [-] ) - T. Bubeníček [-] , R. Cibulka [-] , J. Franc [-] - M. Studecký [-] , R. Slanička [-] (70. R. Dunderović [-] ) , P. Tichý [-] - J. Benda [-] - J. Stehlík [-] , I. Šollar [-] , C. Chukwuma [-] (81. P. Hovorka [-] )

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Růžička [-] , M. Kraus [-] , J. Matas [-] , D. Zelenka [-] (61. A. Hájek [-] ) , J. Balšánek [-] , P. Eliáš [-] , J. Bouček [-] (88. P. Dochtor [-] ) , T. Břížďala [-] , K. Soldát [-] , J. Ježdík [-] (90. J. Černý [-] )

ŽK: 79. P. Eliáš , 80. J. Balšánek .
Hráči zápasu: C. Chukwuma - M. Kraus , P. Eliáš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zadinová Olga - VNUK Josef, LEŠKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.