1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 13:30

13.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

WANTED: Kdo zastaví Chrudim? Potřetí v řadě nasázela čtyři góly!


Branky


45. L. Bálek - 40. L. Kopecký , 56. S. Langr , 61. J. Kučera (p.) , 76. O. Kesner
0

Čížová sice v závěru půle srovnala, ale při pokračování se musela před východočeským celkem sklonit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čížová se trefila gólem do šatny

Úvod utkání začali Chrudimští aktivně. Ve druhé minutě se po kombinaci z pravé strany dostal k míči Kučera a zpětnou nahrávkou našel Kopeckého. Ten však netrefil míč ideálně a tak ze šance nebylo nic. Domácí se osmělili v 6. minutě, ale z tlaku vytěžili jen rohový kop a z jeho zakončením si poradil celkem s přehledem brankář Mrázek. Hosté znovu zatlačili na soupeře, ale nedařila se jim kombinace dle jejich představ.

 

Ve 20. minutě unikal po levé straně chrudimský Dostálek a byl těsně před zakončením podražen jedním ze zadáků Čížové. Nařízený pokutový kop však Kopecký neproměnil. Hosté po neproměněné penaltě začali více kombinovat, ale na těžkém terénu to bylo obtížné s přesností a stabilitou. Ve 32. minutě si vyměnil míč Kučera s Dostálkem. Dostálkův centr prošel až znovu ke Kučerovi, ale ten z úhlu brankáře Satrapu nepřekonal. Ve 36. minutě zahrávali hosté přímý kop. Exekutor Kopecký však jen těsně minul domácí branku. Ve 39. minutě byl cca 25. metrů před domácí brankou faulován Kučera. Trestný kop zrealizoval ke spokojenosti chrudimských Kopecký, který trefil přesně přes zeď dolní roh domácí branky.

 

Ve 44. minutě střílel Langr, ale domácí zadáci zblokovali jeho střelu na roh. V nastaveném čase přišel pro hosty šok. Dlouhý nákop z půlky hřiště propadl mezi stopery hostů. Domácí útočník Bálek se nerozmýšlel a trefil přesně Mrázkovu branku. Míč se od tyče odrazil do branky. Domácí tak v nastaveném čase prvního poločasu dokázali vyrovnat na 1:1.

Druhá penalta pro Chrudim

Druhý poločas hosté zvýšili aktivitu a zatlačili domácí do defenzivy. V 56. minutě se po rohovém kopu chrudimského Kesnera dostal k hlavičce Drahoš, který míč posunul na zcela osamoceného Langra a ten prostřelil brankáře Satrapu 1:2.

 

V 60. minutě si na centr Kopeckého za obranu domácích nabíhal Kučera. Domácí obránce si však počínal proti pravidlům a chrudimského útočníka v pokutovém území domácích srazil. Nařízený pokutový kop proměnil Kučera a zvýšil tak na 3:1 pro chrudimské barvy.

 

V 65. minutě měli domácí výhodu nepřímého kopu z třináctimetrové vzdálenosti, ale míč skončil těsně vedle Mrázkovy branky. Chrudimští fotbalisté se ve druhém poločase zlepšili a domácí hráči na lídra přestávali stačit. V 75. minutě střílel Kopecký těsně vedle domácí branky. O minutu později vybojoval Kopecký ve středu hřiště míč, dovedl ho před šestnáctku soupeře, kde ještě zvolil nahrávku na Vavrouše, ten místo zakončení poslal míč na zadní tyč, kde uklidil míč do branky Kesner 4:1. Konec utkání se již dohrával. Chrudimští fotbalisté zaslouženě zvítězili v Čížové a připsali si do tabulky ČFL další tři body.

 

Zdroj: mfkchrudim.cz



Ohlasy k zápasu



MFK Chrudim
Ondřej Kesner (hráč): "Zápas se hrál na těžkém terénu, který od začátku utkání ztěžoval oběma týmům kombinaci. Po úvodních 15 minutách jsme převzali iniciativu, z čehož pramenily naše šance, bohužel se nám nedařilo je dlouho proměnit, včetně neproměněné penalty. Nakonec jsme se přece jen ujali vedení po krásné střele Lukáše Kopeckého z přímáku. Soupeř vsak do poločasu stačil vyrovnat po rychlém kontru. Po zlepšeném výkonu ve 2. poločase jsme dokázali přidat 3 branky a podle mého názoru zaslouženě vyhráli, přestože to z naší strany úplně ideální výkon nebyl."



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - D. Tomášek [-] , D. Novák [-] , T. Janoch [-] - L. Bálek [-] (80. M. Grobár [-] ) , L. Dvořák [-] (77. M. Jirouš [-] ) , R. Nečas [-] , P. Vávra [-] (81. E. Stojka [-] ) , R. Zahrádka [-] - M. Polodna [-] (69. M. Kočí [-] ) , P. Janda [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - J. Kučera [-] (81. D. Vašulín [-] ) , L. Kopecký [-] (88. J. Stránský [-] ) , J. Krčál [-] , T. Dostálek [-] (75. D. Vavrouš [-] ) , O. Kesner [-] , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , M. Ptáček [-] , S. Langr [-] , L. Mastík [-]

ŽK: 35. D. Tomášek , 39. D. Novák , 83. M. Jirouš - 78. P. Drahoš .
Hráči zápasu: S. Langr , J. Kučera .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: Martínek Petr - ŘEHÁČEK Lubomír, BENEDIKT Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.