0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 10:15

13.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Překvapení kola? Trápící se Litoměřicko vyloupilo píseckého favorita!


Branky


0

Tak tohle se nečekalo. Ani v naší tipovačce se nenašel jediný tipér, který by věřil litoměřické družině. Jenomže hosté se semkli a vybojovali na půdě jihočeského favorita tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Výhoda domácího prostředí, výrazně lepší postavení v tabulce či papírově silnější sestava. Takové byly trumfy, které držel v ruce domácí Písek před zápasem 13. kola České fotbalové ligy s Litoměřickem. Jihočeši si vypracovali velké šance ke skórování, ale míč do sítě nedostali. Hosté jednu příležitost využít dokázali a z Otavy vylovili tříbodové povzbuzení.

 

Z počátku se vše odehrávalo podle předzápasových předpokladů. Domácí hráči šli za rychlým vedením, které mohlo přijít již v 6. minutě. Antonín Presl našel přesným pasem volného Tomáše Froňka, jež svou pozici vyhodnotil jako střelecky zajímavou a po zemi vypálil na zadní tyč litoměřické branky. Jeho pokus byl až moc přesný a od tyče se míč odrazil zpět do hry.

 

Tomáš Froněk měl v dalších minutách ještě dvě zajímavé příležitosti, jenže radost mu v prvním případě zkazila hostující obrana a posléze gólman Jan Plachý.

 

Po půlhodině hry se ke slovu dostali také fotbalisté z Litoměřic. Nejprve nepřesně hlavičkoval ještě v loňské sezóně hráč Písku Lukáš Šlehofer a o několik minut později poslal nebezpečnou pobídku skrz malé vápno Dominik Zdržálek. Úvodní pětačtyřicetiminutovka mohla nabídnout několik branek, jenže střelci mlčeli a na ukazateli skóre svítilo 0:0.

Surmaj jediným střelcem

Pohnul s ním až v 53. minutě hostující David Surmaj. Ten se dostal k dorážce přímého volného kopu, který těsně za šestnáctkou rozehrál Lukáš Šlehofer a Kamil Hajdušek vyrazil balón jen před sebe na Surmajovy kopačky. Byla to pro domácí kolektiv studená sprcha.

 

Svěřenci trenéra Ondřeje Prášila, který udělal v 58. minutě dvě změny v sestavě, však svůj cíl měnit nehodlali. Se závěrečným hvizdem se chtěli radovat z vítězství. Neměli problém dostat se do příležitostí, ale poslední krok ne a ne udělat. O vyrovnání se snažili Martin Held, Miroslav Slepička, Martin Voráček, Aleš hanzlík i další. Prostor mezi třemi tyčemi, který bránil Jan Plachý, byl však zakletý.

 

Žlutomodrým mohla pomoci i penalta po faulu na Martina Helda v 72. minutě, jenže píšťalka hlavního sudího Lukáše Matouška zůstala němá. Písečtí i tak měli soupeře přestřílet. Když ani v nastaveném čase neuspěl z přímého volného kopu Aleš Hanzlík, stačila Litoměřicku na výhru jediná přesná trefa.

 

AUTOR: Petr Brůha/fcpisek.cz



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): „Do utkání jsme vstoupili dobře. Nastřelili jsme tyčku Tomášem Froňkem a prvních patnáct minut jsme na hřišti působili velmi dominantně, ale chyběl tomu gól. Soupeř se postupem času dostal do svých příležitostí, ale dnešní prohra je především o tom, že my jsme nedokázali proměňovat šance, kterých bylo dostatek."

FK Litoměřicko
Martin Müller (trenér): „V naší nazáviděníhodné situaci má každý bod cenu zlata. Věděli jsme, že budeme hrát proti mužstvu, které je hodně kvalitní, což také na hřišti dokázalo. Nicméně víme, že s každým se dá hrát, tak jsme se snažili alespoň jeden bod urvat. To, že se podařily tři, je bonus navíc."



Sestavy


FC Písek
K. Hajdušek [-] - V. Milec [-] (58. A. Kočí [-] ) , M. Held [-] (72. V. Hrachovec [-] ) , T. Froněk [-] - A. Presl [-] (58. M. Voráček [-] ) , M. Rendla [-] - J. Held [-] , A. Hanzlík [-] , M. Slepička [-] (89. F. Řezáč [-] ) , M. Avdić [-] - O. Běloušek [-]

FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - P. Václavek [-] , R. Dvořák [-] (82. T. Jelínek [-] ) , M. Štancl [-] , D. Zdržálek [-] (78. M. Batryn [-] ) , D. Surmaj [-] (64. P. Valenta [-] ) , J. Trýzna [-] , M. Hanuš [-] (85. L. Brůžek [-] ) , J. Šimkovský [-] , J. Grunert [-] , L. Šlehofer [-]

ŽK: 63. A. Kočí , 64. M. Held - 90. J. Grunert .
Hráči zápasu: J. Plachý .
Počet diváků: 191. Rozhodčí: Matoušek Lukáš - HOCEK Petr, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.