0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobrovice si vyšlápla na Domažlice a vyhrála o tři góly!


Branky


8. M. Volf , 84. A. Fotr , 90. P. Bernát
0

Domažlice sehrály v týdnu náročný duel s prvoligovou Mladou Boleslaví. Dobrovice chtěla hrát aktivně a věřila, že se projeví soupeřova únava. Hosté se nakonec radovali z jasného vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volf otevřel skóre

Pro domácí začal zápas poměrně nešťastně, protože sice byli aktivnější, ale Mužíkův centr vyboxoval Bartoš a další akce domácích skončily bez kvalitního zakončení. Hosté pak z první vážnější akce otevřeli skóre, když Fotr našel centrem zprava Volfa a ten střelou zprava z 10 metrů nedal Šimanovi šanci - 0:1.

 

Branka domácí nevykolejila, protože hráli dále aktivně, ale po Mužíkově rohovém kopu, když se ke střele dostal Došlý, trefil jen jednoho z dobrovických zadáků a sám domácí kapitán pak z tr. kopu minul levou Bartošovu šibenici. Hosté kontrovali v 16. minutě, kdy se po odražené Volfově střele míč vrátil zpět ke střelci a ten jej poslal volejem z 12 merů nad domažlickou branku. O minutu později zakončil akci Μužík střelou zpoza šestnáctky nad branku hostů. Stejně dopadl o chvíli později na druhé straně Eliáš. Ve 26. minutě se domácí neprosadili centry Došlého, či Hejdy, ani Mlynaříkovou střelou k tyči, kterou Bartoš kryl.

 

Akci hostů zastavil ve 29. minutě odpískaný ofsajd Kostky. Z hry domácích, kteří se více tlačili dopředu, se postupně vytrácel pohyb zpět a hosté začali zlobit rychlými protiútoky. Ve 42. minutě vyboxoval Došlého tr. kop hostující gólman a na druhé straně trefil z tr. kopu Kostka jen boční síť Šimanovy branky. Když zakončil centr dobrovického Fotra zleva rybičkou Osvald daleko vedle pravé tyče domácí branky, ozval se poločasový hvizd rozhodčího Makovičky.

 

Domácí se neprosadili

Druhou půli začali lépe hosté, kteří mohli hned v úvodní minutě jít do dvougólového vedení, ale po akci Osvalda a Volfa zahodil po přihrávce zprava tutovku Kostka, který zpoza malého vápna Šimanovu svatyni netrefil. Když pak akci domácích zastavil útočný faul Došlého, hráli zase hosté. V 51. minutě přestřelil z otočky zprava domácí branku Kostka a vzápětí Žaloudkův volej z 22 metrů nadvakrát zkrotil Šiman.

 

Domácí kontrovali jen centrem Hejdy, který urostlí zadáci hostů odvrátili, a když se o chvíli později dostal Hejda k opakovanému centru, našel Kropáčka, ten se uvolnil, ale střela z šestnáctky mu nesedla a Bartoš si s ní poradil. V 61. minutě se po tr. kopu hostujícího Osvalda zleva vytáhl Šiman, který míč vytlačil na roh. O pět minut později našel hostující Novák nabíhajícího Osvalda, ale jeho střelu srazili domácí na roh. Hosté překypovali pohybem, důrazem, kombinací a domácí chvílemi jasně přehrávali. Hosté pak nic nevytěžili ze dvou po sobě zahraných rohových kopů, Kostkova střela mířila vysoko a pak po závaru před Šimanem minul Kostka zprava vzdálenější tyč domažlické branky.

 

V 81. minutě prodloužil míč hlavou na Volfa hostující Fotr, ale akce skončila střelou ze střední vzdálenosti mimo domácí branku. V téže minutě po Roubalově centru zprava střílel z otočky Bezdička, ale trefil jen tělo jednoho ze soupeřů. Aktivita hostů přinesla ovoce v 84. minutě, kdy zakončil akci hostů Fotr, jenž se uvolnil a střelou zprava z 15 metrů ke vzdálenější tyči zvýšil na 0:2. Poté chvíli hráli domácí, ale Bezdička mířil hlavou po Mlynaříkově centru vedle dobrovické branky, Došlého centr zprava hosté srazili na roh, který po rozehrání vyboxoval Bartoš a v nastaveném čase po Bezdičkově centru mířil zpoza šestnáctky těsně vedle levé tyče dobrovické branky Roubal. Poslední hřebík do rakve domácích zatloukl v 93. minutě Bernát, který pronikl do otevřené obrany Domažlic a střelou z 12 metrů stanovil konečný účet na 0:3.

 

AUTOR: Vojtěch Kotlan (fotbal.domazlice.cz)



Ohlasy k zápasu



FK Dobrovice
Vladimír Sedláček (trenér): "Čekal nás velmi kvalitní soupeř. Chtěli jsme odčinit minulý týden, kdy jsme nezvládli zápas s Královákem. Kluci podali dobrý výkon na velmi dobrém hřišti, což je pro nás důležité, doma to až tolik nemáme (úsměv). Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě, zvládli jsme to a měli i další příležitosti. Trochu jsme počítali s únavou soupeře, která na ně možná nakonec opravdu dolehla, protože Domažlice hrály v týdnu pohárové utkání. Kvalita soupeře je ale velká a řadím je za Chrudim nejvýše.Všichni hráči podali poctivé, kvalitní výkony, byl jsem spokojen s přechodovou fází, z kolektivního výkonu bych tentokrát nerad vytahoval jednotlivce."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - M. Hrubý [-] , T. Hájovský [-] (58. J. Teršl [-] ) , M. Mlynařík [-] (86. M. Buršík [-] ) , J. Blažek [-] - M. Hejda [-] , P. Došlý [-] , M. Braun [-] , O. Chocholoušek [-] (46. D. Bezdička [-] ) , P. Mužík [-] (68. L. Roubal [-] ) - R. Kropáček [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Routek [-] , M. Volf [-] (83. P. Bernát [-] ) , J. Novák [-] , D. Kostka [-] (90. Z. Jakubec [-] ) , J. Eliáš [-] , R. Žaloudek [-] , A. Fotr [-] (89. D. Skuhravý [-] ) , D. Pelyak [-] , M. Sedláček [-] , T. Osvald [-] (80. D. Miškovský [-] )

ŽK: 43. J. Blažek , 60. M. Hrubý - 90. O. Bartoš .
Hráči zápasu: A. Fotr .
Počet diváků: 249. Rozhodčí: Makovička Milan - NOVOTNÝ Miroslav, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.