2:1p.
(1:0)
63. A. Presl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 13:30

9.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čížová slaví první výhru sezoně! Překvapila skolením Písku po penaltách


Branky


33. D. Novák - 63. A. Presl
0

Na sobotu 7. října vyšlo první setkání celků Čížové a Písku od sezony 2013/2014, kdy oba bojovaly v divizní soutěži. Očekávané derby nenabídlo příliš fotbalové krásy, ale bylo bojovné a mělo náboj. Písečtí z něj však vytěžili pouze bod, když nezvládli penaltový rozstřel po remíze v normální hrací době.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Písek nevyužil několik standardek

Během úvodních minut zápasu si útok vyzkoušeli hráči obou klubů, nebezpečnější byl Písek, ale na Satrapu nezamířila složitější střela. Hráči obou týmů se velmi dobře hlídali a hřiště bylo velmi zatížené pouze ve středu. Čížovští se pokusili o výpad ve 20. minutě, po centru Zahrádky zakončoval zkušený Polodna a donutil Hajduška k zákroku. O chvíli později se pokoušel vyzrát na Hajduška Bálek, ale také neuspěl. V polovině poločasu mohli hosté udeřit z několika standardek, jenže vyšli naprázdno. Mrzet je to mohlo ve 33. minutě, když centr Dvořáka uklidil mezi tři tyče David Novák – 1:0.

 

Vyrovnání po změně stran

Po změně stran měl Písek opticky více ze hry. Svěřenci Ondřeje Prášila drželi míč na svých kopačkách a hledali skulinky v obraně soupeře. Ve velkých šancích mířili vedle Presl s Jakubem Heldem. Žlutomodří se dočkali vyrovnání v 63. minutě, odkop Rozhoně se nepovedl a balon se dostal k Antonínu Preslovi, jehož zakončení ze čtrnácti metrů mířilo do sítě – 1:1. Nervózní závěr nabídl hezký fotbal, ale další trefa už k vidění nebyla.

Satrapa hrdinou Čížové

Penaltový rozstřel našel hrdinu v osobě gólmana Satrapy, který chytl pokusy Presla s Avdićem a pomohl svým spoluhráčům k premiérové výhře v aktuální sezoně ČFL.

 

Autor: Petr Brůha / www.fcpisek.cz

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu



FC Písek
Miroslav Grobár (asistent trenéra): „Bylo vidět, že domácí byli připraveni bojovat a položit na hřišti život. Z naší strany to takové nebylo, i když jsme se na tento specifický zápas důkladně připravovali. Věděli jsme, co nás čeká, ale srdce a bojovnost byly dnes na straně domácích. Vyšla z toho remíza a penalty, které nám nejdou.“



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - R. Zahrádka [-] (68. T. Janoch [-] ) , M. Rozhoň [-] , D. Novák [-] - L. Bálek [-] (95. R. Nečas [-] ) , L. Dvořák [-] (83. D. Chytrý [-] ) , M. Kočí [-] (59. D. Tomášek [-] ) , P. Vávra [-] , M. Held [-] - M. Polodna [-] , P. Janda [-]

FC Písek
K. Hajdušek [-] - V. Milec [-] (46. M. Voráček [-] ) , A. Kočí [-] (75. V. Hrachovec [-] ) , T. Froněk [-] - M. Rendla [-] , A. Presl [-] - M. Slepička [-] , O. Běloušek [-] , A. Hanzlík [-] , M. Avdić [-] , J. Held [-]

ŽK: 17. L. Dvořák , 80. D. Tomášek , 93. D. Novák , 95. P. Janda - 2. A. Kočí , 35. T. Froněk , 39. V. Milec , 86. A. Presl , 91. J. Held .
Počet diváků: 749. Rozhodčí: Musil Jiří - VÁŇA Jan, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.