Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 10:15

9.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vyšehradskou kanonádu Králův Dvůr neustál


0

Suverénní pouť za výhrou nastartovali Šemíci už v prvním poločase. Svého soupeře nakonec ztrestali na domácí půdě sedmi góly, do střelecké listiny se zapsalo šest domácích bojovníků. Za hosty přidal čestný gól Matas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly během poločasu

Hned první střelecký pokus domácích fotbalistů skončil v králodvorské síti. V 6. minutě Madej zleva odcentroval, Jakub Doležal si ve vápně obhodil protihráče a propálil brankáře Vávru - 1:0. Šest minut poté odcentroval zleva Hašek a Máče trefil spojnici břevna a tyče. Na druhé straně se dostal do šance Šlapák, ale Havránek ji ale zneškodnil. Přesně po půlhodině hry Drobílek rozehrál zleva roh, kapitán Hendrych byl faulován ve vápně Matasem a Josef Čtvrtníček z penalty zvýšil - 2:0.

Ve 37. minutě se po náběhu z levé strany ocitl v šanci Doležal, jeho střela proletěla okolo vzdálenější tyče do zámezí. Ve 42. minutě Máče na vápně přiťukl míč doleva a Filip Drobílek krásnou technickou střelou přidal třetí gól - 3:0. To ještě nebylo vše, snížit mohl Šlapák, jeho lob však letěl příliš vysoko. Těsně před pauzou po Drobílkově akci a přihrávce z levé strany Hradecký pálil vedle hostující brány.

Matas zmírnil debakl

Hned po změně strany měli šemíci dva trestné kopy, brankář Vávra ale zasáhl. Štěstí měl v 51. minutě, kdy Hašek falšovaným nákopem přímo z rohu trefil tyč. V 55. minutě přišel rychlý kontr Máčeho podél pravé strany hřiště a centr, který gólman vyrazil jen před sebe. Tam už ale číhal Josef Čtvrtníček - 4:0. V 62. minutě měl svoji další šanci na druhé straně hřiště Šlapák, Havránek chytil. V závěrečné čtvrthodině zápasu padly ještě tři góly.

 

V 76. minutě zatáhl balon zprava Drobílek, přenesl hru na druhou stranu hřiště, kde byl Kulhavý, ten vrátil balon na vápno a nabíhající Dominik Hašek nekompromisní střelou propálil, co se dalo - 5:0. V 81. minutě Doležal našel Kulhavého a jeho další přihrávka zleva měla gólové parametry. Zakončil ji totiž přesně střelou z vápna Jakub Jakab6:0. Za tohoto stavu měl dvě příležitosti králodvorský Jan Matas, přičemž proměnil tu druhou z nich - 6:1. V 90. minutě přišel faul na levé straně hřiště na Madeje, trestný kop rozehrál Drobílek a Jaroslav Macej hlavou uzavřel skóre - 7:1.

 

Autor: Denis Postler / www.slavojvysehrad.cz

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Asistent Milan Kopřiva: „Navázali jsme na dobrý výkon z předchozího utkání v Zápech. Díky rychlému vedoucímu gólu jsme se zklidnili, udržovali soupeře téměř celý zápas pod tlakem a postupně navyšovali skóre. Těší nás nejen výsledek, ale také fakt, že se po zranění vrátili na hřiště Matějka s Klesou. Co se týče individuálních výkonů, chci především zmínit Čtvrtníčka – nejen proto, že dal dva góly, ale kvůli jeho celkovému hernímu projevu. Velmi platný je při obranných standardkách a v ofenzivní fázi hry umí připravit spoustu balonů pro nabíhající beky. Samozřejmě znovu podal výborný výkon Drobílek a zvláštní ocenění zaslouží Máče, maximálně užitečný a účinný hráč, jenž odehrál dvě třetiny zápasu s roztrženým obočím. Mohu pokračovat dále, ale pochvalu zaslouží úplně všichni naši hráči, nelze nikoho vynechat. Jedinou kaňkou na tomto utkání je zbytečně inkasovaný gól, protože jinak jsme Královák nepustili do šance. Nesmíme se však nechat ukolébat, protože teď hrajeme na stadionu druhých Domažlic. Bude to zápas, který nás hodně prověří a naznačí, zda se můžeme ucházet o umístění v popředí tabulky.“

FK Králův Dvůr
Asistent Tomáš Šilhavý: „Hrozivý výsledek, těžko co hodnotit. Nebyli jsme na utkání připraveni, jak bychom měli být. Naše snaha změnit něco v průběhu zápasu se také minula účinkem. Sedm inkasovaných gólů je strašně moc.“



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
J. Havránek [-] - F. Drobílek [-] , J. Čtvrtníček [-] (69. D. Matějka [-] ) , D. Hradecký [-] (77. R. Matysík [-] ) , M. Hendrych [-] , D. Hašek [-] (77. J. Jakab [-] ) , O. Kostorek [-] (73. K. Kulhavý [-] ) , T. Madej [-] , J. Macej [-] , J. Doležal [-] , V. Máče [-] (63. M. Klesa [-] )

FK Králův Dvůr
Z. Vávra [-] - M. Růžička [-] (81. J. Černý [-] ) , K. Soldát [-] , D. Zelenka [-] (46. T. Bohánek [-] ) , J. Bouček [-] (46. T. Břížďala [-] ) - M. Procházka [-] (46. Š. Hlinka [-] ) , J. Matas [-] , P. Eliáš [-] (63. J. Bican [-] ) , J. Balšánek [-] , J. Ježdík [-] - M. Šlapák [-] -

ŽK: 74. D. Hašek - 21. M. Šlapák .
Hráči zápasu: V. Máče , J. Čtvrtníček , F. Drobílek .
Počet diváků: 162. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - URBAN Michal, VRCHOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.