2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Výhra last minute! Ústí o výhře rozhodlo v nastaveném čase


Branky


46. A. Nágl , 90. J. Souček - 22. M. Kočí
0

Na ústeckém stadionu se v sobotu, za krásného téměř letního počasí odehrálo velké drama se šťastným koncem pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odražený balon uklidil Kočí do sítě

Hosté uzavírající tabulku, ale jako většina mužstev v ČFL mají v kádru řadu hráčů s ligovou minulostí. Po opatrném úvodu první zahrozili domácí v 9. minutě, kdy po rohu Vaňouse vytáhl gólman Satrapa gólovou hlavičku Jeníčka. V 16. minutě na druhé straně nebezpečně střílel těsně vedle Kočí. Záložník Čížové Michal Kočí si vše vynahradilo pět minut později, po odvráceném přímém kopu se k němu odrazil míč, který ze 20m napálil po zemi přesně k tyči – 0:1.

 

Tento gól hodně poznamenal výkon domácích ve zbytku úvodní části. Hosté ovládli střed hřiště a byli mnohem nebezpečnější v ofenzívě. Náznak zlepšení domácích přišel až v před přestávkou, po pěkném uvolnění Vaňousem postupoval na branku Smejkal, ale příliš brzy a slabě jen polechtal rukavice brankáře.

Riskantní výkop a trefa Součka v nastaveném čase

Fotbalisty Jiskry zdobí v ČFL obrovská bojovnost a tu znovu dokladovali po přestávce. Vyšlo také posunutí Nágla na hrot a stažení Vaňouse na rozehrávku. Hned ve 46. minutě po rychlé akci středem dostal smolař z posledního zápasu Adam Nágl přihrávku do vápna a přesnou střelou k tyči vyrovnal - 1:1. Pak domácí soupeře přehrávali a zdálo se, že další gól je na spadnutí. Nápor vyvrcholil v 64. minutě krásným centrem Langera, který Vaňous z několika kroků hlavičkoval vedle.

 

Poté se ale hosté znovu zvedli a začalo se hrát nahoru – dolu. V 69. minutě unikl Janda, ve vyložené šanci však místo střeli špatně přihrával. V 80. minutě musel Krátký skvěle vyrážet velkou šanci Kučery. Závěr zápasu přinesl obrovské drama. V 89. minutě měl velkou šanci z přímého kopu na hranici vápna rozhodnout Vaňous, ale minul.

 

Už v nastaveném čase se po odkopu řítili tři hráči Čížové na jediného obránce, pokazili však přihrávku. Riskující gólman Krátký jim před šestnáctkou míč ukopl přesně do běhu Vaňousovi, po jehož centru dopravil míč za záda gólmana z deseti metrů hrdina dne Jan Souček - 2:1. Šťastné, ale velmi cenné vítězství bylo za velkého nadšení publika na světě.

 

Autor: Jan Skácel



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Jan Skácel (spolupracovník redakce): Hosté uzavírající tabulku, ale jako většina mužstev v ČFL mají v kádru řadu hráčů s ligovou minulostí. Uhráli jsme šťastné, ale velmi cenné vítězství, a to za velkého nadšení ústeckého publika.




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - M. Kukla [-] (70. V. Habrman [-] ) , P. Jeníček [-] , L. Smejkal [-] (62. J. Nikodem [-] ) , P. Falta [-] , A. Nágl [-] , Z. Vaňous [-] , J. Souček [-] , P. Langer [-] , J. Strnad [-] , M. Coufal [-]

TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - T. Janoch [-] (73. D. Tomášek [-] ) , M. Rozhoň [-] , D. Novák [-] , R. Zahrádka [-] - P. Janda [-] (90. M. Held [-] ) , L. Bálek [-] (86. P. Vávra [-] ) , M. Kočí [-] , L. Dvořák [-] , M. Polodna [-] (82. D. Chytrý [-] ) - M. Jirouš [-]

ŽK: 86. J. Strnad - 86. M. Rozhoň , 90. P. Janda .
Hráči zápasu: J. Souček .
Počet diváků: 420. Rozhodčí: Kříž Jiří - MUDRA Zdeněk, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.