Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 10:15

8.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Písek nadělil Štěchovicím bůra, po dvou gólech si připsali Froněk se Slepičkou


0

Bez několika zraněných hráčů zamířily Štěchovice do Písku, který si při sobotním dopoledni na svém stadionu otevřel střelnici a svému soupeři nadělil pět gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkušený Slepička trestal chyby

Písečtí na to vlétli rychle a do vedení jim pomohla i chyba Lukáše Nováka, který nenechal balon doletět do zámezí a odkopl balon za sebe, ale našel pouze Presla, který přihrávkou do vápna vybídl ke skórování Miroslava Slepičku – 1:0. Následoval nepřesný centr Rendly či hostujícího Sulíka. Na světelné tabuli se čas přehoupl do třetí desetiminutovky a další chyba Štěchovic byla potrestána. Rychle rozehrané autové vhazování na osamoceného hráče, centr na levou stranu k Froňkovi a poté přesný zásah Miroslava Slepičky, který dostal trestuhodně dost prostoru ke své gólové hlavičce – 2:0

 

Po půl hodině mohl přijít další úder, Slepička přesnou uličkou našel Presla, který zamířil sám proti Soukupovi, ale než stačil vystřelit, byl u něho jeden z obránců. Během posledních minut prvního poločasu se Písek pokoušel vstřelit důležitý třetí gól a to se mu povedlo, dvě minuty před koncem se dostal Tomáš Froněk do palebné pozice na hranici velkého vápna a také on se zapsal mezi střelce – 3:0.Dokonat zmar hostů mohl po rozehrání tentýž hráč, když po přihrávce Slepičky orazítkoval tyč.

Debakl dokonal Froněk s Hrachovcem

Jihočeši se po přestávce vrátili s takticky připravení a chytře drželi své vedení, které se pokoušeli navýšit z protiútoků. Důležitá pak byla akce v úvodu, když Maruš vystihl přihrávku a na malém vápně nevyužil dobré pozice ke snížení. Relativně ve hře udržel Soukup své spoluhráče v 55. minutě, když vychytal nebezpečné pokusy Bělouška se Slepičkou. Zřetelnou definitivu zasadil o deset minut později Tomáš Froněk, na kterého hledal Presl průnikovou přihrávkou tak přesně, že na později dvougólového střelce čekala snadná práce – 4:0.

 

Zbylé minuty se spíše dohrávaly, Štěchovice se snažily o čestný gól, ke kterému měly celkem daleko, naopak Písek reagoval kombinačními útoky, ze kterých se sedm minut před koncem jeden ujal. Neslavného bůra v síti Soukupa završil střídající Václav Hrachovec, který využil krátkého chaosu ve vápně a ve skluzu doklepl balon mezi tři tyče – 5:0.

 

Autor: Michal Kunc pro www.fotbalstechovice.cz

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Ondřej Prášil (trenér) pro www.fcpisek.cz: „Věděli jsme, že Štěchovice kvůli červeným kartám a zraněním museli přeskupit řady. Nám se na druhou stranu do sestavy vrátil Miroslav Slepička, jehož osobnost je pro nás na hřišti strašně důležitá. Bylo vidět, že kluci zase pracovali, jak měli. Byli bychom rádi, kdybychom byli ještě efektivnější v zakončení, ale i tak jsme samozřejmě rádi za výhru.“

Povltavská Fotbalová Akademie
Štěpán Kučera (kapitán týmu) pro www.fcpisek.cz: „V první řadě bych chtěl pogratulovat Písku k velmi dobrému výkonu. My jsme sem jeli s cílem něco uhrát. Bohužel, Písek na nás po úvodní pětiminutovce vlétl, dal dva góly a nám už se hrálo těžce. Nemáme tak zkušený tým a máme hodně zraněných. Předvedená hra odpovídá výsledku. V šatně jsme si řekli, že se můžeme odrazit k lepším zítřkům, že se musíme semknout a musíme hrát, jako by to bylo 0:0. Po přestávce to bylo lepší, ale jak říkám, výsledek odpovídá.“



Sestavy


FC Písek
K. Hajdušek [-] - V. Milec [-] , A. Kočí [-] , T. Froněk [-] - M. Rendla [-] , A. Presl [-] (82. M. Held [-] ) - M. Slepička [-] (87. F. Řezáč [-] ) , O. Běloušek [-] , A. Hanzlík [-] , M. Avdić [-] , J. Held [-] (76. V. Hrachovec [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - T. Pavlík [-] , Š. Maruš [-] (64. J. Jonáš [-] ) , Š. Těžký [-] , J. Košata [-] , L. Novák [-] , M. Novák [-] , L. Batka [-] , M. Štědronský [-] , Š. Kučera [-] (35. J. Cienciala [-] ) , M. Sulík [-]

ŽK: 27. A. Kočí , 27. V. Milec - 28. M. Sulík , 50. J. Cienciala .
Hráči zápasu: T. Froněk , M. Slepička .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: VÁŇA Jan - ŠAFRÁNKOVÁ Nikola, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.