D. Pelyak 18.
M. Volf 76.
A. Nágl 88. (vl.)
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2017 16:30

17.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobrovice se vypořádala s ústeckou obranou


Branky


18. D. Pelyak , 76. M. Volf , 88. A. Nágl (vl.)
0

Ústecká Jiskra po získání bodu v Domažlicích mířila na další horkou půdu. V Dobrovici už ale hosté tak úspěšní nebyli...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úspěchu v Domažlicích nastoupili svěřenci trenéra Chudého i v Dobrovici s obrannou taktikou. Domácí se těžko prosazovali, ale do hry je dostala situace z 18. min., kdy si odražený míč na vápně našel Pelyak , jehož přízemní střela prolétla hradbou těl k tyči – 1:0. I po gólu pokračovala aktivní hra domácích, k závažnějšímu ohrožení branky Ústí se však ani po řadě standardních situací nedostali. V závěru úvodní části zahrozil na druhé straně Smejkal, jenž svůj průnik po levé straně zakončil slabou střelou pro gólmana. 

 

Do druhého poločasu nastoupila Jiskra mnohem aktivněji a domácí hodně znejistěli. Možná rozhodující moment utkání přišel v 49. min., kdy si na přímý kop Langera naskočil Strnad a po skvělé hlavičce dopravil vyražený míč brankářem do sítě. Radost však netrvala dlouho, asistent avizoval domnělý ofsajd. I po zhlédnutí videa je zřejmé, že sudí připravili Jiskru o regulérní gól. Tento moment výrazně ovlivnil další minuty, ale další smolné situace měly ještě přijít. Trenéři Ústí poslali do hry ofenzivní hráče a stáhli i zklamaného autora gólu Strnada, kterého po ŽK chránili pro příští zápasy. V 57. min. pálil z vápna Vaňous, jeho pokus se stal kořistí gólmana, domácí měli poté několik příležitostí zahrávat standardní situace kolem vápna, ale ty se jim nedařily. Definitivní konec nadějím přišel v 76. min., kdy do té doby jeden z nejlepších hráčů Jiskry Nágl podskočil ve vápně centr zprava, jeho hromové „mám“ bylo slyšet možná až v místním cukrovaru. Překvapení spoluhráči pak s hrůzou sledovali, jak míč z hlavy za ním stojícího Volfa letí do sítě – 2:0. Bylo rozhodnuto, ale Adam Nágl si všechnu smůlu ještě zdaleka nevybral. V 88. min. ve snaze odvrátit centr do malého vápna napálil míč do vlastní branky – 3:0. Pěkný gól, ale na nesprávnou stranu. Utkání, které vzhledem k neuznanému gólu mělo možná skončit nerozhodně, končí porážkou hostů rozdílem třídy.

 

Autor: Jan Skácel



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
Vladimír Sedláček (trenér): "Výhru jsme si zasloužili. Soupeř dobře brání, hraje v bloku, věděli jsme, že to bude o dobývání. Naštěstí jsme v 18. minutě dali důležitý první gól. Pak měl každý z týmů po jedné šanci na skórování. Jak jsme vstřelili druhou branku, tak bylo rozhodnuto, měli jsme ještě další dvě příležitosti. Hrálo se na těžkém terénu, máme takové bahnité hřiště, kde kombinace vázne. Jsem rád, že jsme druhé utkání doma zvládli, kluci to odmakali. Dobře hrál na postu defenzivního středního záložníka Pavel Tvaroha."




Sestavy


FK Dobrovice
L. Dědek [-] - M. Routek [-] , M. Volf [-] (83. D. Miškovský [-] ) , J. Novák [-] , T. Osvald [-] (87. N. Husenský [-] ) , P. Tvaroha [-] (75. J. Krystan [-] ) , R. Žaloudek [-] , J. Eliáš [-] (67. A. Fotr [-] ) , D. Pelyak [-] , M. Sedláček [-] , P. Bernát [-] (59. D. Kostka [-] )

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - M. Opina [-] (65. M. Kukla [-] ) , L. Smejkal [-] (65. J. Nikodem [-] ) , P. Chleboun [-] , P. Falta [-] , A. Nágl [-] , Z. Vaňous [-] , J. Souček [-] , P. Langer [-] , J. Strnad [-] (67. V. Habrman [-] ) , M. Coufal [-] (85. T. Pinkava [-] )

ŽK: 64. T. Osvald - 35. J. Strnad .
Hráči zápasu: P. Tvaroha .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Plzák Daniel - VAŇKÁT Zdeněk, KLUPÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.