3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 10:15

7.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Proti sobě se postavili v rolích trenérů dva výborní bývalí fotbalisté. Uspěl Frýdek


Branky


0

Jiří Sabou byl po utkání z výkonu svých svěřenců hodně rozčarovaný. "Chtěli jsme hrát fotbal, který nebolí," hodnotil. Vltavín tak získal po dvou porážkách důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cábelíci tempo utkání nezachytili

Sousedy v tabulce dělil před zápasem jediný bod a i skóre měly oba celky hodně podobné. Samotné utkání ale daleko více sedlo domácímu Vltavínu. Ve 4. minutě sice hosté dostali míč do sítě, ale jen z ofsajdového postavení. Domácí bojovali a v 18. minutě otevřel Schindler brankový účet utkání. V pokutovém území si našel přesný Maoineho centr a zatloukl míč za Krčkova záda – 1:0.

 

 

Králův Dvůr zaostával a v první půli se nemohl dostat do hry, Pávek nemusel řešit jedinou šanci soupeře. To domácí hrozili, ve 32. minutě po rychlé přímočaré akci pálil těsně vedle tyče útočník Hodas. Před půlí dali svěřenci trenéra Frýdka gól číslo dvě. Spoluhráči připravili střeleckou pozici pro Pejšu, který bez přípravy zakončoval zpoza velkého vápna technickou střel k protější tyči a Krček se natahoval marně – 2:0.

Pejša se opět trefil

Trenér Sabou byl s výkonem svých hráčů velmi nespokojen, v poločasové pauze se rozhodl hned pro trojí střídání. A Králův Dvůr přece jenom po přestávce zabral, ale rozjetý Vltavín už se zastavit nenechal. Hosté se tlačili k Pávkově brance, domácí měli prostor k rychlým kontrům, které ale dlouho nenacházely gólové vyústění.

 

Až v 62. minutě si pro zblokovaný míč po předchozí spoluhráčově střele seběhl ve vápně Pejša a duchapřítomně ho umístil do sítě kolem vybíhajícího Krčka. Jednalo se o poslední změnu skóre v utkání.



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Po dvou porážkách pro nás byl zápas dost důležitý a myslím, že jsme ho zvládli. První poločas sehráli kluci výborně a soupeře jsme do ničeho nepustili, zaslouženě jsme vedli 2:0. Ve druhé půli soupeř třikrát vystřídal, chtěl hrát do útoku, i přesto jsme měli další šance, možná jsme třetí gól mohli dát dříve a hra tak mohla být klidnější. Zasloužené vítězství, před utkáním jsme byli trochu nervózní, ale kluci to odmakali a udělali pro výhru vše. Pejša dal dvě branky, ale snad mi odpustí, když jako hráče zápasu označím pravého záložníka Carla Maioneho, který nastoupil od začátku a byl tahounem."

FK Králův Dvůr
Jiří Sabou (trenér): "Není co hodnotit. Jsem zklamaný z přístupu a způsobu naší hry zejména v prvním poločase. To co jsme si řekli, že budeme hrát, jsme nehráli. Hráli jsme naivní fotbal, fotbal bez pohybu, bez důrazu, bez nasazení, chtěli jsme hrát fotbal, který nebolí. Propadli jsme ve všech činnostech, soupeř tak zaslouženě zvítězil, nezbývá mi než mu pogratulovat k vítězství."



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , C. Maione [-] , D. Pozníček [-] , M. Schindler [-] (78. J. Eichler [-] ) , O. Šípek [-] (83. R. Macháč [-] ) , M. Uvíra [-] , P. Pejša [-] (73. M. Hovorka [-] ) , J. Růžička [-] (66. J. Vokoun [-] ) , D. Podzimek [-] , J. Hodas [-] (87. O. Janda [-] )

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Růžička [-] , K. Soldát [-] , J. Ježdík [-] (46. D. Zelenka [-] ) , J. Bouček [-] - M. Procházka [-] , J. Matas [-] , P. Eliáš [-] , J. Balšánek [-] (75. J. Bican [-] ) - M. Šlapák [-] (46. M. Kraus [-] ) , Š. Hlinka [-] (46. T. Bohánek [-] ) -

ŽK: 82. M. Uvíra , 90. D. Pozníček - 78. T. Bohánek , 82. M. Procházka .
Hráči zápasu: C. Maione .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Makovička Milan - NOVOTNÝ Miroslav, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.