3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

5.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čížová mistrovi nestačila, prohrála o tři góly


Branky


0

Jirny poslal do vedení Pokorný, ve druhém poločase se přidali s góly Vondráček a Klán a Čížová se tak nadále krčí na spodku tabulky s jedním bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Aleš Čvančara (trenér): "Do utkání jsme měli dobrý vstup, Kocourek nastřelil tyč. Od toho momentu ale přišlo jakési uspokojení a nepodávali jsme nijak dobrý výkon. Jediné pozitivum zápasu je jeho výsledek. Čížová měla šance, nastřelila tyč, dvakrát zasáhl Kafka. My měli gólovek více, ale chyběla nám v zápase lehkost. Ve druhém poločase se hra přelévala ze strany na stranu, hosté chodili do brejků, zaplaťpánbů, že nám tam dva další góly spadly. Hráčem zápasu volím brankáře Kafku."




Sestavy


SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] (84. J. Černý [-] ) , L. Hruška [-] , J. Procházka [-] , M. Parys [-] - D. Kocourek [-] (82. M. Stockner [-] ) , J. Vondráček [-] , M. Mareš [-] (76. R. Stöckner [-] ) , V. Pokorný [-] (56. L. Křeček [-] ) - M. Klán [-]

TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - D. Tomášek [-] , D. Novák [-] , T. Janoch [-] (46. M. Grobár [-] ) , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] (81. P. Vávra [-] ) , R. Nečas [-] , P. Janda [-] , L. Dvořák [-] , M. Polodna [-] , D. Chytrý [-] (67. L. Bálek [-] )

ŽK: 42. M. Mareš , 74. M. Klán - 43. D. Chytrý , 60. L. Dvořák .
Hráči zápasu: F. Kafka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PATÁK Michal - PATÁK Viktor, KOŠAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.