J. Matas 5.
M. Kraus 8. (p.)
M. Kraus 86.
3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 10:30

5.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cábelíky výhra bolela, trenér Sabou přišel o tři hráče


Branky


5. J. Matas , 8. M. Kraus (p.) , 86. M. Kraus
0

Ústí jelo do Králova Dvora po třech výhrách v řadě s čistou hlavou. Jenomže domácí je na place ani nenechali rozkoukat a po osmi minutách vedli o dvě branky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli skvělý nástup

Trenér Ústí Chudý vyztužil defenzívu pátým obráncem Chlebounem, ale tento tah musel rychle přehodnotit. Už v 8. min. měli totiž domácí, kteří vlétli do zápasu jako uragán, komfortní náskok. Přáli jim i rozhodčí, který v 5. min. nechal opakovat špatně kopnutý přímý kop z 35 metrů Balšánkem a repete dopadlo pro domácí skvěle. Centrovaný míč do vápna hlavičkoval před gólmanem Krátkým dom sítě Matas – 1:0.

 

A ještě hůře bylo pro hosty v 8. min., kdy opatrný atak Hlinky pronikajícího do vápna posoudil sudí jako faul, z penalty se nemýlil Kraus – 2:0. Domácí ještě chvilku tlačili, ale hosté postupem času hru vyrovnali a od 20. min. byli Dvorským vyrovnaným soupeřem. Přišly i příležitosti. Ve 27. min. byl po rohovém kopu Vaňouse sražen ve vápně zakončující Strnad, ale tentokrát se penalta nepískala. V 39. min. si na výtečnou přihrávku Habrmana za obranu naběhl Smejkal, postupoval sám na branku, ale spoluhráče do zápasu nevrátil, reflexivním zákrokem se zaskvěl Krček. 

Ten si ještě více zachytal po přestávce, kdy se Ústí vrátilo ke hře na čtyři obránce a postupně nasadilo do hry rychlonohé hráče. Hodně zlobil Nikodem, po jehož akci spálil vyloženou šanci Vaňous, když z 8 metrů olízl jen tyč. Domácí hrozili brejky, dostali možnost několika standardních situací, ovšem štěstí si vybrali už dříve. Trvalá převaha hostů ke gólu nevedla a trest přišel v 86. min. po nenápadné akci zprava, kdy Krátkého ve vápně předskočil Kraus, jenž lehkou tečí zvýšil na konečných 3:0. Svěřencům trenéra Chudého budiž ke cti, že ani za tohoto stavu nerezignovali a snažili se docílit čestného úspěchu. V 89. min. nádhernou ránu Opiny z 18 metrů vytáhl zázračně na roh Krčil a po jeho zahrání gólman Dvora opět čaroval po gólové hlavičce Strnada. 

 

Autor: Jan Skácel (spolupracovník redakce)

Nejlepší hráči dle Jana Skácela

Dvůr: Martin Kraus, dal dva góly a byl tahounem většiny útočných pokusů domácích.

Ústí: Josef Strnad, ústecký stoper se po letní nemoci rozehrává, důrazný v obraně, nebezpečný před brankou soupeře, gólovou hlavičku mu v závěru sebral brankář.



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Jiří Sabou (trenér): "Domácí zápas jsme zvládli, po sledu zápasů to bylo povinné vítězství. Prvních dvacet minut jsme hráli to, co jsme hrát chtěli, dali jsme dva góly, což nám samozřejmě pomohlo. Hostující tým pak vyrovnal hru, chtěl s výsledkem něco udělat a byl z toho boj o střed pole. Poslední gól jsme přidali v závěru. Myslím, že je to zasloužená výhra. Mrzí mě ale zranění tří hráčů, o které jsme přišli, například Hájek šel se svalovým zraněním ze hry tři minuty po střídání. To radost z vítězství kazí. Ústí v úvodních zápasech zjistilo, o čem soutěž je a poslední výsledky má velmi dobré. Ústecký tým tak má svou kvalitu, hraje soubojový fotbal, i dnes nasadili vysoké hráče, s čímž jsme si dobře poradili. Chválím přístup všech hráčů, takhle si naši hru představuji."

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý (trenér): "Bohužel jsme nechytili začátek utkání, do desáté minuty jsme inkasovali dvě branky, čímž byl určen rámec celého utkání. Pak jsme se zvedli, hru jsme vyrovnali a byli domácím vyrovnaným soupeřem, měli jsme i nějaké šance. Ve druhé půli jsme nehráli úplně zle, ale soupeřovu branku jsme pořádně ohrozit nezvládli, když už jsme se do šance dostali, tak jsme branku nedali. Králův Dvůr nás potrestal a z brejku upravil na 3:0 a bylo po zápase."



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Růžička [-] , K. Soldát [-] , J. Ježdík [-] , J. Bouček [-] - M. Procházka [-] (53. A. Hájek [-] ) , J. Matas [-] , J. Balšánek [-] (84. T. Bohánek [-] ) , M. Kraus [-] - M. Šlapák [-] , Š. Hlinka [-] (71. P. Eliáš [-] ) -

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - V. Habrman [-] (57. M. Opina [-] ) , P. Chleboun [-] (46. M. Kukla [-] ) , L. Smejkal [-] (66. J. Nikodem [-] ) , A. Nágl [-] , Z. Vaňous [-] , J. Souček [-] , P. Langer [-] , P. Jeníček [-] , J. Strnad [-] , M. Coufal [-] (82. M. Mareš [-] )

ŽK: 52. J. Matas - 18. J. Strnad , 28. Z. Vaňous , 56. P. Langer , 78. P. Jeníček .
Hráči zápasu: M. Kraus - J. Strnad .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - TRSKA Adam, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.