2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2017 17:00

16.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vltavínu se proti Štěchovicím daří, na domácí půdě si připsal další výhru


Branky


39. P. Pejša , 78. J. Hodas
0

Středeční předehrávané kolo k hostům bylo celkem milé a za soupeře nabídlo nedaleký pražský Vltavín. To bylo ale pro Štěchovice zřejmě jediné pozitivum. Jinak to pro ně totiž znamenalo cestu na stadion, kde se jim příliš nedaří. A nebylo tomu jinak ani v tomto zápase...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pejša se opět prosadil

Po úvodním náporu domácích zahrozil Volešák, když střelou k tyči donutil Pávka k zákroku. Další dvě nadějné akce sledovali diváci na opačné straně. Nejprve se dostal do střelecké pozice Pejša, jeho pokus Soukup pouze vyrazil včetně následné dorážky jednoho z jeho spoluhráčů. Netrvalo dlouho a Abenovu uličku propasíroval Pejša k Hodasovi, kterého Těžký před opuštěnou bránou ubránil.

 

Sporný moment nastal ve 28. minutě, Štědronský vystihl malou domů a chybělo mu pár centimetrů, aby balon nasměroval mimo dosah Pávka, který tvrdým zákrokem útočníka srazil. Pávek se dle rozhodčích nedopustil faulu, naopak Štědronský musel být kratší dobu ošetřován. Záhy se Vltavín dopustil dalšího propadu v obraně a Volešák mířil sám na bránu, ještě před zakončením ho sice na chvíli obral o balon Valíček, ale i tak Volešák zakončil, střela z úhlu ovšem nebyla pro Pávka až tak nebezpečná.

 

Vltavín ustál mírný tlak a ujal se vedení, nečekaný centr Růžičky od autové čáry zamířil do vápna na nabíhajícího Pejšu tak přesně, že Soukup neměl moc šancí zakročit – 1:0. Reakce na inkasovaný gól mohla přijít okamžitě, ale Volešákem připravenou nadějnou pozici nevyužil Jonáš k centru na lépe postavené spoluhráče.

 

Hodas dal už čtvrtý gól v sezóně

Po přestávce se týmy rozjížděly vlažněji. Během prvních patnácti minut byl k vidění pokus Volešáka, přízemní střela mířila k tyči, ale nebyla dostatečně rychlá, aby Pávka ohrozila. Velká šance na vyrovnání se dostavila v 62. minutě, dlouhý centr Švejdy mířil na Batku, který poté dokázal ve vápně obejít obránce, ale střelou z otáčky mířil jen do rukavic Pávka. Později se pokusil Švejda vystřelit sám, pokus ze střední vzdálenosti gólman vyrazil.

 

Vltavín zahrozil až v posledních dvaceti minutách, přímý kop Růžičky mířil nad břevno, vysoko nad pak mířil i pokus střídajícího Macháče. Soupeřův žolík měl velký podíl na pojistném gólu, když po faulu Švejdy vyslal přesný centr k bližší tyči, kam si s velkou jistotou naběhl Hodas a uklidnil své spoluhráče – 2:0. Druhý gól byl zlomový, v závěru se Vltavín soustředil na pevnou obranu a až na pokus Volešáka nemusel Pávek řešit žádnou vážnější šanci.

 

Ačkoliv Štěchovice odehrály daleko lepší a vyrovnanější duel než v Dobrovici, nestačilo to ani na gól a ani na body. Celkově si tedy Štěchovičtí v Holešovicích připsali čtvrtou prohru v řadě bez vstřeleného gólu.

 

Autor: Michal Kunc |www.fotbalstechovice.cz



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "První poločas byl z naší strany velice dobrý. Štěchovice jsme zatlačily k jejich vápnu a je škoda, že se nám podařilo dát jen jednu branku. Bohužel ve druhé půli se nám dařit přestalo, ztráceli jsme balóny a soupeř nás přitlačil, ale vyložené šance dle mého neměl. Pomohla nám opět perfektně zahraná standardní situace, po které jsme zvýšili na 2:0 a výsledek už jsme si pohlídali, utkání jsme dohráli v pohodě. Hráčem zápasu byl střední záložník Růžička."

Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Kunc (redaktor): Do Holešovic jsme vyrazili s pokorou. Po prohře v Dobrovici, kde byl výkon opravdu bídný, jsme chtěli předvést lepší výkon. Tento cíl se podařil, zejména v prvním poločase jsme měli několik dobrých akcí, které neskončily za zády Pávka a tak přišel trest v podobě gólu Pejši po skvělém centru Růžičky. Druhý poločas už takový nebyl, Vltavín hrál to, co potřeboval a bylo to těžké. Hratelné to bylo, ale druhý gól Hodase rozhodl. Jinak si ale Vltavín výhru zasloužil.



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - O. Janda [-] , M. Schindler [-] (59. D. Pozníček [-] ) , O. Šípek [-] (75. C. Maione [-] ) , M. Uvíra [-] , P. Pejša [-] (66. R. Macháč [-] ) , J. Růžička [-] , B. Abena [-] , D. Podzimek [-] , J. Hodas [-] (84. D. Tichý [-] ) , V. Valíček [-] (51. J. Vokoun [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - T. Pavlík [-] , J. Jonáš [-] (46. S. Hřebeček [-] ) , Š. Těžký [-] , M. Švejda [-] , L. Jakobovský [-] , L. Batka [-] , M. Štědronský [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (81. M. Šum [-] ) , M. Sulík [-] (46. J. Košata [-] )

ŽK: 67. M. Uvíra , 72. R. Macháč - 10. T. Pavlík , 76. M. Švejda .
Hráči zápasu: J. Růžička .
Počet diváků: 284. Rozhodčí: Kvaček Jan - DRÁBEK Drahoslav, FOJTÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.