Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domažlice v útočném zápase přestřílely Litoměřicko


Branky


0

Domácí výhru zařídila pětice různých střelců, Litoměřicko mohlo být za počet inkasovaných branek ještě rádo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Od samého počátku zápasu bylo patrné, že nasazení mužstev povede opět k větším počtu nebezpečných situací, a diváci, kterých se na domažlickém stadionu Střelnice sešlo přes tři stovky, doufali, že se dočkají další střelecké podívané. A skutečně, už v první desetiminutovce byli svědky dvou branek po jedné na každé straně. Nejprve šli v 8. minutě domácí fotbalisté do vedení brankou Hejdy, který zužitkoval skvělou práci a nezištnou přihrávku Mlynaříka. Za dvě minuty odpověděli hosté rychlou akcí, na jejímž konci byl Jakub Trýzna.

 

V dalším průběhu střetnutí byli Domažličtí aktivnější a do poločasu přidali ještě dvě branky, nejprve domácí Mužík vystřelil přesně zpoza vápna, Kropáček pak upravil na 3:1, když zůstal osamocen na penaltě

Domažlice dokázaly hosty ve vápně přehrát

Ve druhé půli hosté dokazovali, že je týmem, který se nevzdává. Svůj výkon zvedli a postupně se ujímali iniciativy. V 59. minutě je však přibrzdil další střelecký počin Jiskry. Domácí opět skvěle vykombinovali a opět z úrovně penalty přesně zakončil Blažek. Později Litoměřičtí opět zvedli hlavu, štěstí při nich nestálo v případě dvou trefených břeven. Na 2:4 snížil Kalaš tečí před Švihoříkem po přímém kopu ještě snížil a vlil naději do litoměřických žil. Poslední slovo však měli ještě domácí, kdy v nastaveném čase upravili podobu výsledku na konečných 5:2. To se nádhernou individuální akcí a střelou do šibenice ukázal Došlý.

(s využitím fklitomericko.cz)



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice
Pavel Vaigl (trenér): "V první půli jsme byli lepší, akorát si myslím, že jsme měli dát o dvě branky více, ale při tom horku musím kluky za výkon v prvním poločase pochválit. Po půli jsme hned přidali čtvrtou branku, soupeř mohl zkorigovat, na 2:4 jsme dostali ze standardky, což by se stávat nemělo, nezvládli jsme dobře poslední čtvrthodinu, ale jinak jsme měli vyhrát vyšším rozdílem. Ale výsledek je to super, dali jsme doma pět gólů, i divákům se to muselo líbit. Nejlepším hráčem byl střední obránce Martin Hrubý."




Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - T. Hájovský [-] (54. O. Chocholoušek [-] ) , R. Kropáček [-] (61. D. Bezdička [-] ) , J. Blažek [-] , M. Hejda [-] , L. Pfeifer [-] , M. Braun [-] (64. J. Teršl [-] ) , P. Mužík [-] (68. D. Boček [-] ) , M. Mlynařík [-] , M. Hrubý [-] , P. Došlý [-]

FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - R. Dvořák [-] , L. Šlehofer [-] , D. Surmaj [-] (70. P. Valenta [-] ) , D. Šustr [-] , J. Trýzna [-] , M. Hanuš [-] (80. A. Zbudil [-] ) , J. Šimkovský [-] , J. Grunert [-] (43. V. Kolmistr [-] ) , P. Václavek [-] (15. J. Kalaš [-] ) , D. Zdržálek [-] (52. M. Batryn [-] )

ŽK: 89. D. Boček - 33. D. Zdržálek , 36. J. Trýzna , 81. D. Šustr .
Hráči zápasu: M. Hrubý .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Němec Václav - URBAN Michal, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.