2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 10:30

3.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola rozhodly penalty


Branky


0

Chrudim i potřetí bodovala, ale tentokrát odešla poražena po penaltách. Domácí po půli drželi vedení díky Eliášovi, ve druhém dějství srovnal Dostálek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Eliáš poslal míč do sítě hlavou

Do utkání lépe vstoupili domácí, když se z první vážnější akce prosadil hlavou domácí Eliáš, který přehlavičkoval vyběhnuvšího brankáře Mrázka. V 6. minutě se tak skóre posunulo na stranu domácích 1:0. Hosty gól nesrazil a hráči MFK začali postupným tlakem získávat herně navrch. Střela Vavrouše, Drahoše, Vodrážky ani Kopeckého neměla potřebný gólový efekt. Některé další příležitosti pokryl brankář Krček nebo zblokovala a odvrátila defenziva domácích.

 

Ve 36. minutě se Chrudimští prosadili, ale ještě před střelou Kopeckého byl chrudimskému hráči odmáván ofsajd. V prvním poločase byli hosté aktivnější, fotbalovější, ale gólem ze šesté minuty odcházeli do kabin s jednogólovým mankem.

Dostálek srovnal

 Druhý poločas začali aktivně domácí, ale pouze jen na několik málo minut. Ve 48. minutě přišla hlavička Ptáčka na druhé straně s níž měl brankář Krček nemalé problémy, ale míč dokázal vytěsnit na roh. V 52. minutě se ale hosté již mohli radovat, když centr Ptáčka z pravé strany dopravil do branky Dostálek.

 

Chrudimští chtěli utkání otočit a tak se snažil ještě více zvíšit aktivitu. Domácí se zatáhli a spíše se snažili ohrozit chrudimské z brejků. V 72. minutě měli šanci, ale brankář Mrázek včasným vyběhnutím jejich útočníka Boučka vychytal. V 84. minutě se po hrubce hostí dostali domácí do šance, ale brankář Mrázek znovu vychytal domácího střelce Šlapáka. V poslední pětiminutovce se k míči v šestnáctce domácích dostal Vašulín, ale zakončit se mu nepodařilo. Do konce utkání se tak již žádné mužstvo nedokázalo třelecky prosadit a tak se oba soupeři rozešli smírně 1:1.

Druhý bod pro domácí

O bodu navíc rozhodovaly pokutové kopy. Po úvodních kopech byli úspěšní střelci Balšánek s Kučerou, poté vychytal Mrázek Šlapáka a domácí brankář Krček si vedl stejně proti Kopeckému. Ve třetí sérii byli úspěšní domácí Kraus a chrudimský Drahoš. Ve čtvrté sérii se proti Mrázkovi prosadil Matas. Vašulín však brankáře Krčila nepřekonal a tak v páté sérii rozhodl Dochtor o bodu na víc pro domácí.

 

Zdroj: mfkchrudim.cz



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Jiří Sabou (trenér): "Utkání nás nezastihlo zejména v prvním poločase v úplně ideálním rozpoložení, šli jsme sice do vedení, ale soupeř nás přehrával. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, vyrovnali hru, paradoxně jsme ale inkasovali laciný gól. Myslím, že remíza je nakonec spravedlivá, i když jsme mohli v závěru nakonec i vyhrát. Při penaltách se k nám po dlouhé době přiklonilo štěstí, dva body proti velmi silnému protivníkovi s pokorou bereme. Velmi dobré utkání odehrál Karl Soldát na stoperu."




Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Růžička [-] , K. Soldát [-] , T. Břížďala [-] , D. Zelenka [-] - M. Kraus [-] , J. Balšánek [-] , J. Matas [-] , P. Eliáš [-] (90. P. Dochtor [-] ) - M. Šlapák [-] , M. Procházka [-] (65. J. Bouček [-] ) -

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - S. Langr [-] , L. Kopecký [-] , J. Krčál [-] , T. Dostálek [-] (77. O. Kesner [-] ) , L. Mastík [-] (85. D. Vašulín [-] ) , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , M. Ptáček [-] , D. Vavrouš [-] (76. J. Kučera [-] ) , D. Vodrážka [-]

ŽK: 63. P. Eliáš , 78. K. Soldát , 84. M. Šlapák - 88. M. Ptáček , 90. D. Vodrážka .
Hráči zápasu: K. Soldát .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.