3:2p.
(2:1)
12. P. Mužík
90. J. Špidlen (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 10:15

2.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domažlice si odvezly z Převýšova bod díky vlastňáku z nastavení. Oba trenéři si chválili úroveň zápasu


Branky


15. J. Věchet , 24. D. Živný - 12. P. Mužík , 90. J. Špidlen (vl.)
0

Hosté šli do vedení brankou Mužíka, jenomže domácí bleskově zareagovali a srovnali. A protože na 2:1 pro domácí ještě do půlhodiny hry upravil Živný, bylo na Domažlicích, aby bojovaly alespoň o bod. A na poslední chvíli se dočkaly... 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili

V utkání na hřišti menších rozměrů se do prvního ohrožení branky dostal v 5. minutě Mužík, jehož centr brankář Stejskal kryl. Běžela 12. minuta a Černý fauloval Chocholouška. K míči se postavil Mužík a Došlý. Mužík poslal balón k levé tyči a Jiskra vedla 0:1.

 

Domácí odpověděli za tři minuty. Labík vhazoval míč na Mužíka, který balón odkopl z vápna k Věchetovi, který z 22 metrů vystřelil míč, který prošel pod naskakujícím Mužíkem přímo k levé tyči (1:1). Ve 22. minutě se po vysunutí Mlynaříka dostal k zakončení opět Mužík, jehož střelu z šestnáctky gólman Stejskal na dvakrát chytil. ,,Nedáš, dostaneš“ opět platilo ve 25. minutě. Převýšov provedl rychlý kontr. Hynek zatáhl míč po levé straně a přízemním centrem našel nabíhajícího Živného, který míč odklidil k levé tyči branky bezmocného brankáře Brycha (1:2).

 

To byl obrat v utkání. Jiskra se nevzdávala. Po půl hodině hry si vyměnil balón Mužík s Hrubým. Domažlický kapitán poslal do vápna padající list, na který si naběhl Došlý a trefil kolenem břevno branky Stejskala. V 31. minutě před brankou Domažlic, po závaru, do kterého se zapojil vyběhnutím i brankář Brych, nakonec přišlo pouze zakončení. Ve 36. minutě poslal po pravé straně do šance Braun Došlého, který si navedl míč do středu hřiště a z 12 metrů trefil padajícího gólmana Stejskala.

 

Dlouhé autové vhazování Blažka našlo ve vápně Petra Mužíka, který ostrou ránu vyslal pouze do zad bránícího Labíka. To ukazatel ukrajoval 42. minutu. 185 přítomných diváků vidělo pohledný fotbal, kde se hra přelévala ze strany na stranu.

Špidlen v nastavení poslal míč do vlastní sítě

Druhý poločas začal velkou šancí Domažlic. V 50. minutě se Mužík po pravé straně probil a nacentroval před bránu, kde ve vyložené pozici z 10 metrů překopl bránu Kropáček. V dalším průběhu se hra střídáním rozkouskovala. Jiskra se snažila o vyrovnání a domácí chodili do brejků. V 57. minutě se na hřiště dostala poprvé domažlická posila z Viktorie Plzeň Lukáš Pfeifer. V 69. minutě se Hynek probil do vápna a našel zpětnou přihrávkou Labíka, který mířil z 12 metrů vedle branky Brycha. Další šance zůstaly nevyužité.

 

Až přišla 91. minuta. Hejda vybojoval míč zpětnou přihrávkou, na levé straně vápna našel Došlého, který poslal přízemní centr před branku, kde Bezdička důrazně atakoval Špidlena. Ten si vstřelil vlastní gól na 2:2. V úplném závěru dlouhý aut Blažka odhlavičkovali zadáci domácího mužstva k Bezdičkovi, jehož centr chytil Stejskal. Utkání velmi dobře řídila trojice rozhodčích.

 

Penalty pro domácí

V penaltovém rozstřelu byli za Jiskru úspěšní: Mužík, Došlý a Braun. Naopak Blažek a Teršl neproměnili. Za domácí proměnili: Špidlen,Věchet, Bláha a Jarkovský. Domácí zvítězili 4:3 na pokutové kopy a brali plusový bod.

 

ZDROJ: www.fotbaldomazlice.cz



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): "Šlo o kvalitní utkání, první půle byla vyrovnaná, obě mužstva potvrdila, že mají v útoku kvalitu a vytvořila si hodně šancí, my šli do druhé půle za našeho vedení 2:1. V druhém poločase jsme se spíše soustředili na ubránění výsledku a Domažlice předvedly iniciativu, kdy byly více na míči a odměnou jim byla branka v 90. minutě. Pro nás bylo štěstí, že jsme zvládli závěrečné penalty a vyválčili jsme bod navíc. Hráčem zápasu byl brankář Stejskal."

TJ Jiskra Domažlice
Pavel Vaigl (trenér): "Fotbal se musel líbit i divákům, na utkání bylo docela dost lidí. Hrálo se nahoru dolů s množstvím soubojů, kdy je v Převýšově užší hřiště. Musím kluky pochválit, především za velkou bojovnost. Za co je ale nepochválím, je to, že jsme dostali branku hned poté, co jsme šli do vedení. Měli jsme šance, dali i břevno, za stavu 1:2 jsme bojovali až do konce a srovnali jsme. Myslím, že zasloužená remíza, možná jsme mohli i vyhrát. Vyplatilo se nám, že jsme nic nevypustili. Převýšov je velice dobrý mančaft, oba týmy předvedly dobrý fotbal. A chválím všechny tři rozhodčí zápasu, dali zápasu šmrnc, ani od soupeře se nezdržovalo. Nejlepším hráčem byl střední záložník Mužík."



Sestavy


SK Převýšov
J. Stejskal [-] - J. Špidlen [-] , J. Černý [-] , P. Veselka [-] , J. Jarkovský [-] - T. Labík [-] (70. J. Bláha [-] ) , D. Živný [-] (53. R. Korba [-] ) , L. Kraják [-] (89. T. Bastin [-] ) , T. Hynek [-] (81. L. Vyšehrad [-] ) , M. Zezula [-] (64. T. Sedláček [-] ) , J. Věchet [-] -

TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - M. Bauer [-] (76. D. Bezdička [-] ) , R. Kropáček [-] (52. M. Hejda [-] ) , P. Došlý [-] , J. Blažek [-] , P. Mužík [-] , O. Chocholoušek [-] (76. J. Teršl [-] ) , M. Hrubý [-] , M. Mlynařík [-] (57. L. Pfeifer [-] ) , T. Hájovský [-] , M. Braun [-]

ŽK: 37. J. Černý , 74. T. Hynek - 17. R. Kropáček , 44. M. Mlynařík , 47. M. Bauer .
Hráči zápasu: J. Stejskal - P. Mužík .
Počet diváků: 285. Rozhodčí: VÁŇA Jan - HURYCH Jan, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.