0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2017 13:30

15.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bez inkasované branky a s jasnou výhrou. Jinak snad ani Chrudim podzim zakončit nemohla


Branky


30. P. Drahoš , 51. S. Langr , 70. L. Kopecký (p.)
0

Nymburk měl před sebou na závěr podzimu těžký úkol. Jako poslední celek se postavil lídrovi tabulky. Hosty poslal po půlhodině hry do vedení Drahoš, ve druhém poločase domácí inkasovali ještě dvakrát. Podzimní chrudimská bilance je úchvatná. 45 bodů ze sedmnácti zápasů, 45 vstřelených a jen 9 (!) obdržených branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj mužstev z opačných pólů tabulky vyzněl jednoznačně pro vedoucí tým ČFL a již pro jasného podzimního vítěze soutěže MFK Chrudim. Domácí dokázali vzdorovat první půlhodinku. Hosté kombinovali a snažili se najít recept na soupeřovu defenzivu. Ve 30. minutě předvedli chrudimští kombinační akci na jejímž konci byl Drahoš, který dopravil míč do sítě za záda brankáře Přibyla - 0:1. Gól Chrudimské uklidnil a poločas tak na velmi těžkém terénu dotáhli do vítězného konce.

 

Druhý poločas začali aktivně opět hosté. V 51. minutě se dostal ke střele kapitán chrudimských Langr a trefil přesně. Chrudimští vedli již o dva góly a nic nenasvědčovalo tomu, že by domácí měli síly na zvrat. V 70. minutě měli po faulu v brankovém území domácích chrudimští možnost zahrávat pokutový kop. Ten s naprostým přehledem proměnil Kopecký a zvýšil tak na 3:0. Domácí posledních dvacet minut rezignovali a hosté v pohodě dokráčeli k poslednímu podzimnímu vítězství a zisku tří bodů.

 

Zdroj: mfkchrudim.cz



Sestavy


SK Polaban Nymburk
R. Přibyl [-] - J. Kabyl [-] (79. M. Daněk [-] ) , M. Kučaba [-] (60. J. Dudek [-] ) , F. Vyskočil [-] , F. Franc [-] , T. Chlapec [-] (90. M. Houžvička [-] ) , T. Svoboda [-] , J. Cáska [-] (82. J. Hájek [-] ) , V. Schulz [-] (38. R. Novotný [-] ) , V. Herčík [-] , L. Nepovím [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - S. Langr [-] , T. Dostálek [-] (79. J. Stránský [-] ) , L. Kopecký [-] , J. Krčál [-] , D. Vodrážka [-] , L. Mastík [-] , O. Kesner [-] (72. D. Vavrouš [-] ) , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , J. Kučera [-] (75. D. Vašulín [-] )

ŽK: 29. F. Franc - 29. J. Kučera .
Hráči zápasu: S. Langr , P. Drahoš .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Urban Michal - BABKA Ondřej, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.