Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 10:15

14.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nevídáno! Po půli byl stav bezbrankový. Ve druhém poločase ale Vltavín zostudil Jirny šesti góly


Branky


0

Jirny po prvním inkasovaném gólu otevřely hru a domácí dokázali využít každé příležitosti, která se jim naskytla, k navýšení svého vedení... Na zápase fotila Martina Klánová!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "První poločas byl vyrovnaný, od vápna k vápnu, měli jsme jednu šanci, kterou Pejša neproměnil. Ve druhé půli jsme ale brzy skórovali, soupeř otevřel hru a my pak do čeho jsme kopli, to skončilo v bráně. Všechny vypracované šance jsme proměňovali. Hráčem zápasu zvolím Šípka, podhrotového útočníka."

SK Viktorie Jirny
Aleš Čvančara (trenér): "V úvodním poločase bylo vše v pořádku, hrál se oboustranně zajímavý fotbal, kterému chyběly jen branky. Když jsem o pauze mluvil s Martinem, tak jsme všichni měli pocit, že kdo dá úvodní branku, bude mít nadále navrch. Nás bohužel postihl ve druhém poločase postihl totální patnáctiminutový blackout, ve kterém jsme dostali čtyři góly. Zmatky, nekoncentrovanost. Ale něco takového se prostě týmu ve fotbale stane, potká to i větší mužstva. Nevěřím, že by se to mělo na na týmu nějak podepsat, příští týden hrajeme poslední podzimní zápas s Benešovem, který budeme chtít vyhrát."



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , D. Pozníček [-] , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , P. Pejša [-] (67. C. Maione [-] ) , M. Hovorka [-] (82. J. Vokoun [-] ) , R. Macháč [-] , J. Růžička [-] (76. V. Valíček [-] ) , B. Abena [-] , D. Podzimek [-]

SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , J. Vondráček [-] , M. Parys [-] (66. J. Procházka [-] ) , L. Hruška [-] - F. Škorvánek [-] (69. J. Černý [-] ) , L. Křeček [-] - P. Vandas [-] (66. M. Stockner [-] ) , A. Melechovský [-] , M. Klán [-]

ŽK: 87. D. Tichý - 84. J. Černý .
Hráči zápasu: O. Šípek .
Počet diváků: 196. Rozhodčí: Haleš Vladan - ŠOB Aleš, TRYZNA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.